Discutii despre tratamente naturiste (4)
Raspunsuri - Pagina 4
mioritaus spune:
quote:
Originally posted by Mirona
[quote]Miro, nu te inteleg de ce faci tratamentele astea cu hormoni de sinteza?De ce ai atata incredere in ele?Eu zic sa te mai gandesti ...Din partea mea Orgametrilul, Duphastonul le-as fi dat foc sa nu mai ramana decat scrum de ele.....Te rog sa nu te superi ...as fi putut sa fiu mult mai directa, dar nu vreau sa te superi ....GANDESTE TE BINE....TE ROG ...sub nici o forma nu iti rezolva cauza...s-a mai discutat despre asta...banuiesc ca stii subiectele fiind mai veche decat mine....am tras concluzii si pe pielea mea si din ce au patit alte fete....
Inca o data te rog sa nu te superi ca nu am incredere in trat tau , imi cer scuze daca te-am suparat...
Miorita
De ce ma lasi in ceata, Miorita draga?
Eu duphastonul il iau la recomandarea medicului.
Am fost saptamana trecuta la ginecolog ... care a decis sa-i spun endocrinologului sa ma treaca pe metformin.
Acum vin direct de la endocrinolog, care nu vrea sa-mi schimbe tratamentul ... deci trebuie sa contionui cu duphaston. Sunt in a doua luna de duphaston si mai am patru de parcurs.
pls, imi spui si mie doua vorbe?
Miro,problema este ca daca intrerupi tratamentul, chisturile vor aparea. Ai atacat doar efectele unei cauze inca neelucidate a dereglajelor tale hormonale.
Incearca mai bine sa ataci direct cauza prin tratament homeopat sau naturist.E de efect lung si fara efecte adverse.Am observat ca trecem cu vederea rubrica de "efecte adverse" a unui medicament.
chisturile nu se mai trateaza cu hormoni de sinteza (gen orgametril, duphaston sau pilule contraceptive)
Iata rasp. unui medic care are ocazia sa mai calatoreasca si sa se mai documenteze prin lumea civilizata
Intrebare: Am 27 de ani si sufar de sindromul ovarelor polichistice. am urmat tratament cu anticonceptionale 7 ani. de anul trecut le-am intrerupt pentru a vedea daca pot ramine insarcinata. si pina acum nu s-a intimplat. 3 luni am facut tratament si cu Clostylbegyt si tot nu a avut efect. Ce sanse am tinind cont ca nu vreau sa apelez la interventia numita "drill"?Raspuns: POCS, adica sindromul ovarelor polichistice, nu se mai trateaza cu anticonceptionale (lucru constatat si de catre dvs, care dupa 7 ani de "tratament" nu ati scapat de boala). In plus fata de asta ma indoiesc ca aveti asa ceva, doar daca nu cumva prezentati semne de hirsuitism (par pe corp si pe fata in cantitate apreciabila) si aveti valori mari ale hormonilor androgeni la determinarile facute, in plus fata de o oarecare crestere substantiala in greutate.
PCOS este o afectiune determinata de o rezistenta crescuta la insulina a celulelor dvs (denumit si sindrom X). Adica organismul fabrica insulina in cantitati normale dar, dintr-un motiv neclar, celulele nu reusesc sa urmeze "instructiunile" insulinei de a capta glucoza. In consecinta glicemia ramane crescuta si organismul secreta cantitati si mai mari de insulina (care are si alte efecte metabolice pe langa facilitarea captarii glucozei de catre celule). Printre acestea se numara si cresterea sintezei de androgeni de catre ovare si corticosuprarenale, de unde si hirsutismul (par in exces), precum si scaderea utilizarii lipidelor din depozite (de unde si cresterea ponderala).
La ora actuala se incearca tratamentul disfunctiei de baza, deci a controlului hiperinsulinemiei, cu Metformin. Tratamentul este insa individualizat.
Daca vrei mai multe detalii, mai studiaza subiectele deschise despre "chisturi ovariene si sindromul PCOS".Eu tin sa-ti precizez ca la 33 ani am reusit sa nu mai fac chisturi...fara tratament.Pur si simplu,vine un moment cand organismul se echilibreaza.Dina pacate am facut fibrom uterin, o afectiune mult mai complicata, urmare a excesului de estrogeni, pe care l-am avut din plin in pilulele luate pt tratarea chisturilor...
Daca ai ocazia sa vb cu MadaS , poate o sa te lamureasca ea ce trebuie sa faci.Eu as fi pt laparoscopic.
Nu te-am lasat in ceata, dar acasa un vecin ne-a taiat fibra pt internet, asa ca nu pot sa scriu decat de la sv, si cum am fost libera de duminica incoace......sper sa se rezolve problema mai repede cu Internetul acasa ...
Sa stii ca eu m-am operat anul trecut de chist eclatat in Douglas tocmai sub Duphaston ( mai precis dupa 2 luni de tratament) care in afara ca regleaza ciclul altceva nu mi-a mai facut.
Trebuie incercat un trat care sa rezolve cauza, gen Reflexoterapie urmat un tratament de 15-20 de sedinte consecutive, urmate de cate o sedinta de intretinere saptamanala. Chisturile sunt tumori benigne care se dezvolta pe un teren cu hiperestrogenie relativa, stimularea zonelor reflexogene pe releul cortico-hipotalamo-hipofizar-ovarian poate fi de un real folos prin reglajul hormonal conferit organismului
Astept sa imi spui ce ai hotarat.Ai sunat la Dr Tutunaru?
sanatate multa la toate fetele....
PS>>>Iar am avut pete maronii a saptea zi de Utrogestan.....astept sa vad daca imi vine menstra luna asta.....daca nu imi vine ce este de facut?
Laura Ioana spune:
Va multumesc mult, fetelor pentru raspunsuri. Cred ca voi incerca si eu metoda asta. Trebuie sa fie un anumit tip de argila?
Laura
Serj spune:
bunadimineata fetelor!
Mirona imi pare tare rau ca inca nu ai gasit rezolvare la probleme dar nu te descuraja! am vazut ca faci tratamentul naturist din mai, poate ca este un pic devreme sa tragi concluzii?
ai putina rabdare, sa-ti spun ca nu este cazul sa te descurajezi din cauza varstei! esti tanara si timp ai destul ca sa faci un 
in rom. este drept ca sunt prejudecati si cand se trece de 30 ani sunt considerate batrane, dar nu este asa... eu am avut copilul la 34 ani iar acum ca am aproape 38 caut sa-l facem pe al 2-lea.
in italia gasesti destul de des mamici pt. prima data dupa 40 ani, si vin copii sanatisi si mai nasc si normal, deci ... sus fruntea si nu te descuraja, stiu ca atun ci cand se vrea ceva mai ales un copil vrem cat mai repede dar din pacate nu intotdeauna este si posibil, este usor la sfaturi stiu, trec si eu prin asta dar pana la urma ce putem face? sa mergem inainte
am si eu o intrebare: aici am gasit doar coada soricelului si tinctura de mugur de zmeura le pot folosi fara alte adaosuri?
mi-ar face ceva?
salut toate fetele si 
asi spune:
Am citit de sucul din orz verde ca ar ajuta la rezulvarea mai multor probleme medicale printre care si infertilitatea la femei si la barbati, dereglari hormonale.Vreau sa intreb daca a folosit cineva asa ceva?
Mie mi sa recomandat asta de catre cineva care cunoaste foarte bine produsul.As vrea sa fac o astfel de cura (evident pentru un bebe) dar si pentru o revigorare fizica si psihica.
http://community.webshots.com/user/ubi19
Briantis spune:
Miro ,de saptamana viitoare poti sa ma treci la "foste" naturale .Am tinut tratamentul trei luni ,dar din pacate fara efectele pe care le-am dorit .Poate il voi face pe cel" clasic" ,dar asta dupa o pauza .
Am multe altele pe cap acuma si nu mai am atata rabdare .
Va doresc multa bafta la toate" naturalele" !
Mirona spune:
Briantis imi pare rau.
DAR, la mine s-a produs ovulatia la o luna dupa ce am renuntat la trat. nat.
Deci: BAFTA!
Bafta si la celelalte treburi de pe capul tau. Apropos: nu ne-ai mai spus nimic de acel recurs. E ok? Te pup si te mai asteptam si data viitoare cand te hotaresti sa faci vre-un tratament naturist.
asi ce ma bucur sa te mai vad si te tine pe topic. ce mai faci? incepi din nou vre-un naturist? Cum se prepara sucul din orz verde? Sau exista sub forma de sirop, tinctura sau altceva la Plafare?
Eu ... la cat sunt de influentabila ... m-as duce maine deja sa-l cumpar, daca zici ca e bun pentru noi. te pup si te mai asteptam.
Serj din pacate ... e deja tarziu. Sunt la a doua incercare cu naturistul. L-am mai facut 3 luni si ... nimic.
Am mai auzit fete care au ramas dupa un trat. nat. doar cu mugur de zmeur. Asa ca: pana le gasesti si pe celelalte ... poti sa-i dai bataie. 30 pic/3x/zi
Laura Ioana nu cred ca are importanta ce fel de tip e argila. Tai-o cam de marimea unei unghii, unge-o cu crema de galbenele si ... BAFTA! (dimineata la scos)![]()
Mioritaus nu te supara ... dar trebuie sa specificam:
1. ovare polichistice si chisturi pe ovare - nu sunt acelasi lucru.
2. daca ai ovare polichistice nu este obligatoriu sa ai si PCOS. Este si un fel de test pe internet unde te poti testa daca ai sau nu Pcos.
EU NU AM PCOS. Si nu am chisturi ovariene. Faza cu reflexoterapia ... e de cercetat. Ma mai interesez. Imi pare rau pentru ceea ce ti-a facut duphastonul, dar mie ... mi-a produs prima ovulatie din viata mea.
Decizia am luat-o aseara dupa ce mi-am sunat medicul:
Deocamdata raman pe duphaston, pana in septembrie, poate mai obtin vre-o ovulatie. In septembrie - imi va face un nou control ... dupa care ... daca nu e nimic nou ... fac laparoscopia.
Mercic pentru grija ta.
In legatura cu petele... ce sa zic? eu as spune ca utrogestanul este prea "subtire" pentru asa ceva, o fi el natural ... dar ...
Habar n-am ce sa zic. Si mai cred ca el trebuie intrerupt pentru a veni menstra. Tu il iei continuu, sau il intrerupi?
Te pup.
Va pup pe toate.
Miro
My ticker
danabadiu spune:
Laura Ioana
Argila Favisan (granule) sau Algo Bocan
Si crema de galbenele eu am luat-o de la un magazin naturist.Sa intrebi daca poate fi folosita ca unguent vaginal.Asa zic eu.
mioritaus spune:
Miro, sigur ca ai dreptate, nu este acelasi lucru...insa eu m-am referit ca trebuie sa rezolvam cauza, care si intr-un caz si altul tot dereglare hormonala este.Restul cred ca o sa vina de la sine daca rezolvam cauza,Asa cum spunea si MadaS a avut o perioada proasta, cu tratamente care nu au dat rezultate, dupa care organismul s-a reglat de la sine in cazul ei.Noi , probabil ca trebuie sa il ajutam sa se refaca, bineinteles fara ai cauza alte neplaceri asa cum stiu ca face Duphastonul..insa iti respect hotararea pe care ai luat-o si tare m-as bucura sa cred ca la mine a fost un esec si pe alte fete le-a ajutat.
Luna asta mai iau Utrogestanul dupa care numai am voie pt ca am facut deja 6 luni tratament.Daca scap de chistul pe ovar ma bate gandul sa merg la embolizare....
Succes si multi pupici la toate fetele.
Miorita
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by asi
Am citit de sucul din orz verde ca ar ajuta la rezulvarea mai multor probleme medicale printre care si infertilitatea la femei si la barbati, dereglari hormonale.Vreau sa intreb daca a folosit cineva asa ceva?
Mie mi sa recomandat asta de catre cineva care cunoaste foarte bine produsul.As vrea sa fac o astfel de cura (evident pentru un bebe) dar si pentru o revigorare fizica si psihica.
http://community.webshots.com/user/ubi19
Asi, am auzit si eu ca orzul verde e foarte bun pentru sanatate si vitamine naturale. Eu il iau sub forma de praf. E o culoare verde turbata, miroase interesant si gusta si mai interesant, dar m-am obisnuit si e super ok. Eu fac tratamentul Liviei simplificat si iau si orz verde. Vroiam sa iau si MACA, dar mi-am zis ca e prea mult pentru organism. Daca nu se intampla nimic semnificativ in timpul si dupa tratamentul naturist, o sa iau MACA atunci. Deocamdata sunt happy asa si astept sa vad ce schimbari se mai petrec.
Multa sanatate si bb repede. Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
asi spune:
Orzul verde se gaseste sub forma de praf din care se poate face suc sau se tine sublingual de 2-3 ori pe zi .Tratamentul dureaza 3-6 luni dupa care se face o pauza de 4 saptamani.Problema e nu ca nu l-as lua ci ca costa destul de mult.Cred ca totusi voi incepe un astefel de tratament pe care cred ca il voi combina cu ginseng.
Adi Ce e MACA?