Discutii despre tratamente naturiste (4)
Raspunsuri - Pagina 3
hitomi spune:
Mirona sa inteleg ca tu combini trat naturist cu Duphaston?.Dupa cum am mai zis si eu am probleme cu CM-ul ,vine cand are el chef .La recomandarea med am luat si eu 2 luni Duphaston si intradevar am avut CM dar dupa ce am oprit trat ,nu a mai venit nici CM -ul .Si as vrea sa te mai intreb daca ai ovulatie in urma CM -ului indus de medicamente .Cred ca ar fi bine sa te opresti asupra unui singur mod de trat.
Mirona spune:
quote:
Mironel, ce rezultate ai la analize? Hai cu vesti!!!
quote:
Mironici, ai rezultatele??? VIno cu detalii, pleaseee...
Adi draga mea, am fost pe 2 iunie la ginecolog. Speram intr-un altfel de diagnostic fata de cel de anu trecut.
Nici o schimbare. Ovarele imi sunt tot polichistice, endometrul tot subtire, uterul la fel de mic(nu am avut nici o sarcina - nu a fost nevoit sa se dezvolte).
Ce sa spun? ca sunt dejzamagita? ca sunt ... exact acolo de unde am plecat anu trecut in iulie? ca am inghitit tratament naturist degeaba trei luni, a lucrat el la hormoni nitel ... dar la ovare ...nu prea.
Nu vreau sa cedez. Merg mai departe, desi sunt convinsa ca in cazul meu ar trebui sa beau la ceaiuri ani de zile sa se intample minunea.
Si acum este un raspuns si pentru hitomi - care ma intreba de ce le combin:
Livia spune sa nu combinam stimularea ovarelor cu tratamentul naturist, anticonceptionalele cu tratamentul naturist , dar daca eu iau duphaston ... un progesteron (egal ca e sintetic sau natural - sa nu uitam ca am obtinut totusi o ovulatie cu el). Am grija sa nu iau prea mult progesteron din trat. nat. (napraznic)
Mi-a spus sa ma duc din nou la endocrinolog si sa ma treaca de pe duphaston pe metformin.
Azi am fost la endo si raspunsul e: NU! Ramaneti in continuare pe duphaston, metforminul e pentru diabetici. Sigur va spus de metformin?
Nu domn doctor. Am visat eu azi noapte!
Acum am sunat la cabinetul medicului ginecolog si am intrebat ce sa fac in continuare. In seara asta primesc raspunsul. Va voi spune si voua.
Sunt in ceata ... mai rau chiar decat am fost anu trecut. Fug de un an de zile de laparo ... poate ar fi timpu sa ma trezesc la realitate si s-o fac.
Mai imi las putin timp de gandire. Mi-e o frica....
Miro
My ticker
jubica spune:
Fetele,buna seara ,sper ca la voi este pentru ca eu nu am vesti grozave de citeva zile ma-am tot gindit ca ar trebui sa-mi schim medicul,iar azi m-am hotarit: mi-am facut programare la alt medic nu la fel de renumit ca cel pe care in aveam...dar un om in primul rind.Azi am fost la el cu tot dosarul de analize dupa mine ,s-a uitat el peste el,iar in final mi-a facut un eco si m-a consultat foarte amanuntit inclusiv pe masa....diagnosticul ovar drept polichistic(s-ar putea sa fie din cauza stimularilor prelungite cu clostilbegyt),anticorpi antispermatozoizi(am facut si aceasta analiza mai demult,iar doctorul meu dinainte nu mi-a zis ca ar fi o problema)valorile normale sunt <60 ,iar eu am 59.5,si s-ar putea sa am probleme si cu tiroida.Joi merg sa fac un examen de secretie si mai incep un nou sir de investigatii.
Sunt cu moralul la pamint,mi-a zis ca pot sa continui inca tratamentul naturist,iar daca intradevar se dovedeste a fi ovarul polichistic va trebui sa iau anticonceptionale,voi ce ziceti?
Va pup si va doresc noapte buna!
hitomi spune:
Mirona nu stiu ce sa mai zic acum,cel mai bine este sa nu-ti pierzi increderea si sa te gandesti ca fiecare lucru isi are timpul sau ,si atunci cand va fi sa vina bebele va veni oricum indiferent de rezultatele analizelor .Pana atunci ,ne vom incuraja si sustine sa facem mai usoara asteptarea marelui eveniment.
Pupici
pacienta spune:
Mirona
Am citit si eu pe internet despre ovare policistice. Am citit ca Metforimin-ul intr-adevar este pt diabetul tip #2 regulind nivelul glucozei si reducind producerea de testosteron. Insa el ajuta si la tratarea ovarelor policistice avind sansa ca dupa citeva luni de tratament sa ai ovulatie. Eu as intreba endocrinologul de ce a refuzat categoric sa te treaca pe el? De ce ii weste frica? Care sint contraindicatiile. Tot in articolul despre ovare policistice spune ca Metforminul nu provoaca diabetul. Aceasta este portiunea articolului despre care pomenesc." Diabetes Medications. The medicine, Metformin, also called Glucophage, which is used to treat type 2 diabetes, also helps with PCOS symptoms. Metformin affects the way insulin regulates glucose and decreases the testosterone production. Abnormal hair growth will slow down and ovulation may return after a few months of use. These medications will not cause a person to become diabetic. "
Imi pare tare rau ca esti asa de dazamagita dar eu as zice sa nu fii! Eu as spune ca Metforminul te-ar putea juta dupa cite am citit.
Nu te stresa, stiu ca este foarte greu sa nu fii stresata in asa conditii dar stresul este extrem de daunator mai ales la hormoni!
Ti-a trimis si un instant message pe yahoo cerindu-mi scuze pt alaltaieri. Nu stiu daca l-ai primit dar imi pare tare rau ca ti-am impuiat capul.
Va pup pe toate fetele si sa auzim de bine!
Pacienta
Mirona spune:
Buna fetelor,
am primit raspunsul de la ginecolog: continuati cu duphaston pana in septembrie si atunci reveniti la un control ... sa vedem cum se prezinta ovarele dupa acest tratament(6 luni - duphaston).
Deci ... mergem mai departe.
pacienta nu ai de ce sa te scuzi. Te pup si mai vorbim, nu? ![]()
jubica bafta cu noul medic. cum te descurci cu temperaturile? am primit un mail "gol" de la tine.
eu zic sa nu accepti anticonceptionalele - mai exista si alte solutii - sa mai caute.
speranta Sorry. nu-s ce fac aici ... ca uneori din repezeala apas ce nu trebuie si nici macar nu stiu daca am transmis sau nu PM. Uneori scriu si de cate 2-3 ori un mesaj, da la mesaje e usor ... te uiti in topic daca a aprut ...dar la PM-uri...
Asa ca ... data viit cand nu-ti raspund la vre-o intrebare ... trage-ma de maneca. 
Va pupa Miro pe totate toate.
Miro
My ticker
speranta spune:
Miro,nu-i nici o problema,doar noi ne stim de mult si toate suntem ,,terminate''. Eu ti-am scris si la subiectul cu metforminul,sa-l intrebi pe dr. Tutunaru. Pana la urma cate luni de Duphaston trebuie sa iei si cate ai luat? Ma gandesc ca si eu am intrerupt trat. cu Duphaston dupa vreo 3 luni si poate nu am procedat corect.

Stepha spune:
jubica, nu dispera! Eu am citit de cateva fete care au scapat de chisturi cu tratamentul naturist. Dar cred ca ar trebui sa-ti refaci analiza de anticorpi antispermatozoizi (nici nu stiam ca exista asa ceva), daca spui ca ai facut-o cu ceva timp in urma. Eu sunt de parare sa nu te impacientezi pana nu iti faci toate analizele , pe care ti le-a recomandat noul tau doctor, ca sa vezi care sunt problemele. La sfarsit, daca exista probleme, o sa cauti cea mai buna metoda de rezolvare, pana atunci nu-ti fa ganduri negre.
Miro, asa te vrem: luptatoare! Nu uita ca tu ai ovulat deja si cu aceasta certitudine poti continua lupta pana la victorie.
Laura,din cate stiu eu, argila + crema de galbenele sunt bune pentru a forma un mediu propice
-ilor sa treaca prin "tunel" pana la destinatie. Eu nu folosesc, asa ca poate te lamureste mai bine cineva care foloseste.
Si eu sunt tot din Piatra doar ca m-am stabilit in Bucuresti.
danabadiu spune:
Draga Laura :uite ce mi-a scris Livia despre granulele de argila.
Eu le folosesc pentru a vindeca o rana pe col.Am inceput tratamentul de 2 zile.
==============================================
Argila trebuie sa fie de marimea unui bob mai mare de fasole(mai exact-ca un ovul).Eu am folosit argila de la biologul Mircea Bocan,era ca un bulgare mare...am spart si mi-am facut argila bucatele potrivite.
Procedeul...Se face spalatura vaginala cu infuzie de galbenele sau apa fiarta si racita cu bicarbonat(o lingura rasa la 1l apa fiarta),se unge bine vaginul cu unguent cu galbenele apoi se introduce cat mai adanc bulgarasul de argila (uns si el cu crema pt.a usura manipularea).Se lasa toata noaptea si se scoate a 2-a zi dimineata cu degetul.Seara se repeta operatiunea si tot asa cat tine perioada fertila...
Argila,spalaturile si crema de galbenele creeaza mediu alcalin propice migrarii spermatozoizilor si vindecarii unor eventuale infectii,inflamatii,rani existente in vagin,col(care ar impiedica sau chiar ar altera serios calitatea "miscaretilor").
Actul sexual se efectuaza doar din 2 in 2 zile si anume...se face spalatura apoi ,se sta dupa cu funduletul pe o perna,mai sus cca. 1/2h apoi se pune argila unsa cu galbenele si gata...somnic pana dimineata!!!
Calculati sa cada cand faceti in ziua a 13-a seara si 15-dimineata .In ziua 13 incepe desprinderea ouletului si sunt mai multe sanse de a ramane cu burtica fiindca ovulul traieste 24h si acopera si ziua a 14 iar in ziua 15 ovulatia s-a produs si iar sunt sanse multe...
NU FACETI IN FIECARE ZI FIINDCA NU VOR FII VIGUROSI MISCARETII(nu vor reusi sa strapunga ovulul)DIN CAUZA ASTA TREBUIE RESPECTAT INTERVALUL!
ps:pozitia cea mai buna pt.a ramane cu burtica este..."caprita"fiindca spermatozoizii sunt trimisi exact unde trebuie(la "portitza")si nu mai oboseasc strabatand tot vaginul pana gasesc "portita"...
puuup!
livia
==============================
Pupici