Discutii despre tratamente naturiste (4)
Raspunsuri - Pagina 2
speranta spune:
Miro, fetelor
, care luati Maca spuneti-mi daca pe cutia de la Medica scrie 2 pe zi 20 zile pe luna si care a-ti luat are vreo importanta in ce perioada a CM se ia?
Mirona spune:
Speranta ti-am scris un PM despre maca, nu l-ai primit? cred ca nu. Eu am luat in perioada z.1-20 - la mine fiind CM mai lung si abia in z. 21 ovulatia. Nu cred ca asta conteaza. Eu l-am luat asa pentru ca maca te ajuta sa ai chef de
si la mine ... in perioada 20-22 tre sa am chef la maxim. Am luat asa pe considerentul ca pana in z. 21 ... isi face efectu. ![]()
Dana ... pe acea lista este trecut oricine - cine urmeaza vre-un tratament naturist, nu conteaza pentru ce-l face: chist , col, bb, etc.Granula de argila nu se baga in popou. Ai grija! Poate nu o mao poti scoate.
Se unge cu crema de galbenele si se baga in vagin. Dimineata se scoate.
De cealalta crema ... habar nu am ... poate e buna ... ai intrebat-o pe Livia?
Ar mai fi si supozitoarele cu carpicon - pentru reducerea infectiilor. Astea se baga in popou de 2 ori pe zi.
De cand sa te trec pe lista?
Te pupa, Miro.
Miro
My ticker
jubica spune:
Mironica ti-am scris si un mail,m-am retras putin dintre voi pentru ca m-am simtit obosita....nu stiu daca voua vi se intimpla,dar eu am avut mult de lucru la serviciu si foarte mult stres adunat(inca de pe vremea cu presupusa mea sarcina) si m-am certat cu sotul destul de urit asa incit am hotarit sa renunt la tratament.Zis si facut 3 zile pauza,dar dupa ce ne-am impacat,am judecat putin si am ajuns la concluzia ca nu pot ceda atit de usor....asa ca de azi am inceput.Luna asta nu stiu daca voi face ceva pentru ca am avut deja 2 intreruperi de tratament de cite 3 zile.
Va pup pe toate.
Ps.Pentru fetele noi un gind de bine.
Mirona spune:
Buna seara fetelor,
Jubica mama ... tare amarata mai esti. Ti-am trimis si un mail.
Voiam doar sa te asigur ca nu esti singura si ca ne gandim la tine.
Cum sa nu stim prin ce treci? Ai uita ce m-a trantit pe mine stresu' la pamant acu' 2 saptamani?
E normal, draga mea. Eu in acele momente imi iau concediu 1 zi sau doua si ma relaxez, fac ceva pentru mine, egal ca e manichiura ... sau o cumparatura frumoasa.
In legatura cu tratamentul:
nu stiu cum se face ... dar mereu sunt certata cu sotul in preajma ovulatiei, chiar dac nu se produce in fiecare luna - deci in ziua presupusa a ovulatiei, mai bine zis.
Dar ... tratamentul pe care-l fac nu e afectat, la fel si partidele de
.
Luna trecuta chiar a fost o faza draguta: eram certati (la noi nu dureaza mai mult de cateva ore) trebuia sa tragem tare, mai ales ca facusem si un pregnil. Eu imbufnata ... el suparat .... la care zice: Ce crezi? Mi-o fi greu sa te insamantez?
E comica faza, dar ti-am relatat-o pentru a intelege ca e un tel comun, indiferent de situatie, de stare, de suparari. Ne dorim amandoi un bb si luptam pentru el.
Ei? Hai ca maine va fi mai bine si te vei simti mai bine. Sa stii ca stresul e o cauza majora a infertilitatii la noi in tara.
Te pup si sper ca te-am facut macar sa zambesti. 
Miro
My ticker
danabadiu spune:

Multumesc Miro pentru raspuns..Am fost ieri si mi-am luat crema de galbenele de la un magazin naturist si deja am inceput tratamentul, respectand indicatiile Liviei.Sper sa fie OK.Poti sa ma treci oricand in lista.Ceea ce nu mi-a zis Livia e cat sa fac tratamentul.Dar o fi in regula cred daca-l fac vreo 10 zile.
pupici pentru toate fetele naturiste
Mirona spune:
quote:
Miro, nu te inteleg de ce faci tratamentele astea cu hormoni de sinteza?De ce ai atata incredere in ele?Eu zic sa te mai gandesti ...Din partea mea Orgametrilul, Duphastonul le-as fi dat foc sa nu mai ramana decat scrum de ele.....Te rog sa nu te superi ...as fi putut sa fiu mult mai directa, dar nu vreau sa te superi ....GANDESTE TE BINE....TE ROG ...sub nici o forma nu iti rezolva cauza...s-a mai discutat despre asta...banuiesc ca stii subiectele fiind mai veche decat mine....am tras concluzii si pe pielea mea si din ce au patit alte fete....
Inca o data te rog sa nu te superi ca nu am incredere in trat tau , imi cer scuze daca te-am suparat...
Miorita
De ce ma lasi in ceata, Miorita draga?
Eu duphastonul il iau la recomandarea medicului.
Am fost saptamana trecuta la ginecolog ... care a decis sa-i spun endocrinologului sa ma treaca pe metformin.
Acum vin direct de la endocrinolog, care nu vrea sa-mi schimbe tratamentul ... deci trebuie sa contionui cu duphaston. Sunt in a doua luna de duphaston si mai am patru de parcurs.
pls, imi spui si mie doua vorbe?
Miro
My ticker
adimercedes spune:
Fetele, va pup pe toate
si sper ca sunteti bine, in forma si cu chef de viata. De ieri iau si eu MACA, Livia mi-a dat ok-ul
.
Speranta, la mine pe cutie scrie o lingurita zilnic, nu e limitat consumul la doar cateva zile pe luna - eu mi-am luat pulbere, nu tablete. Dar si cu tabletele e la fel, doar ca trebuie sa inghiti mai multe. Nu ai avea de ce sa te limitezi la cateva zile pe luna, deoarece MACA e un aliment, nu neaparat un medicament. Doar ca trebuie sa-l intrerupi cand ramai
.
Jubica, nu trebuie sa dai raportul zilnic. Uite, si eu sunt foarte aglomerata si nimeni nu e ofensat ca nu intru pe DC zilnic. E de inteles sa ai si zile mai proaste, in care simti ca nimic nu iti iese sau nu iti va iesi vreodata. Dar ia o pauza, ai rabdare si o sa vezi ca vine el si soarele ala mult asteptat si se insenineaza si la tine. Fiecare din noi avem momente mai triste, mai stresante, mai nu-stiu-cum, insa important e sa fii alaturi de partenerul tau si el alaturi de tine si sa mergi impreuna cu el si prietenii de suflet mai departe. Noi suntem aici, alaturi de tine, chiar asa virtual. Capul sus, si maine e o zi si va fi mai bine... Cu dedicatie speciala pentru Jubica noastra: http://terapiicomplementare.fidelia.ro/antistress.htm
Mironici, ai rezultatele??? VIno cu detalii, pleaseee...
V-am pupat pe toate
.
P.S. Ca sa va destindeti: http://dd0s.org/~wooolf/crazyfrog/
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
jubica spune:
Mironica scumpa,sa stii ca ai reusit sa ma faci sa zimbesc.Eu am crezut ca numai mie mi se intimpla ca exact in preajma ovulatiei sa ne certam......dar vad ca mai exista si altcineva....la un momentdat credeam ca este un facut ca ne certam exact atunci.
Nici eu nu sunt genul de om care sa tin suparare.....dar de data asta a durat 2 zile.....pina si-a cerut iertare.Am scris in mesajul meu ca nu cred ca am sa fac nimic luna asta din cauza ca am intrerupt tratamentul....nu din cauza ca nu
.Eu am intrerupt tratamentul ca sa ma razbun pe el.....dar din pacate tot eu am de suferit.
Adimercedes,draguta dedicatie.....gata fetele sunt din nou eu JUBICA cea vesela si optimista.
Ps.Va sarut prietenele mele virtuale.
titelu spune:
Am vazut ca se povesteste tot mai des despre MACA si TRIBULUS TERESTTRIS,sint indicate si ptr
ca noi ?ce influenta au?Bafta tuturor,