Discutii despre tratamente naturiste (4)

Discutii despre tratamente naturiste (4) | Autor: Mirona

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit!

Fetele 'naturale':
lilicica – februarie 2005
jubica – martie 2005
mcbeal – martie 2005
Stepha - martie 2005
Andrusha - martie 2005
adimercedes – aprilie 2005
roua1 - mai 2005
Mirona - mai 2005
Mirga - mai 2005
uoana - mai 2005
Serj - mai 2005
Sole - mai 2005
Marunzika si sotul - mai 2005
hitomi - mai 2005
mioritaus - mai 2005
ada77 - mai 2005
pacienta - iunie 2005
danabadiu - iunie 2005
auricass - iunie 2005
Mishulina si sotul - iunie 2005
mihaipopescu si sotul - iunie 2005
asi si sotul - iunie 2005
motzunica - iunie 2005

Fetele foste 'naturale':
asi – 3 luni 2003 - Efecte: CM scurtat, Prolactina - lim. normale.
nicol78 – februarie – Efecte : CM scurtat, obtinerea ovulatiei
Briantis – martie - iunie 2005
gabiu – ianuarie - iunie 2005

Modelele noastre sunt:
crangutalil - kamaiany, tinctura branca ursului - 6 luni ->
Mishka - Mastodynon - 3 luni ->
danais - Vitex Agnus Castus(capsule Agnolyt)+ pulbere de seminte de marar in FF ->
Carmi - Femina Plus - 1 luna ->
pisoi3 - Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu, vitamina E, acid folic, Spirulina - 3 luni ->

Lista va ramane deschisa, se pot face adaugiri si se pot sterge anumite date din ea. Tineti-ma la curent cu modificarile voastre.

Miro
My ticker

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Salutare dragele mele,eu sunt bine, multumesc Miro de intrebare,va urmaresc mereu si sunt alaturi de voi.
Am inceput tratamentul de la dr. adica Ovamit si apoi Utrogestan , deocamdata sunt in ziua 3 CM si imi pun sperante mari in tratamentul acesta ( este primul tratament pe care il fac in afara de cel naturist).
Va pe toate si haideti mai repede la mamici !

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Nicol ma bucur sa aud ca esti bine. Daca ne-ai urmarit, poate ai vazut ca si eu urmeaza sa schimb tratamentul. Dar eu nu voi renunta inca la cel naturist. Voi mai pastra mastodynonul si mugur de zmeur. Sta abia de luna viit. Luna asta inca il iau complet.

Pacienta nu-i nimic ca esti in z. 4 ... incepi de maine cu mararu.
Eu am tinut in ianuarie cura de marar si de telina. Se tine doar 21 de zile. La mine a fost mai logic ... pt ca eu am CM mai lung, pe atunci ... chiar deloc.
Se iau 30pic/3x/zi din fiecare.
Vitex 2 pastile dimineata si seara, doar 20 de zile pe luna.
MACA te ajuta sa ai pofte de .

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

Vai de mine Mirona, eu am luat ambele timp de 3 luni!!!!!!!!! si Logest si tratament naturist!!! nu m-am simtit rau, ce-i drept, dar daca zici ca NU trebuia, ce ma fac?? oare se-ntampla ceva rau??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Miorita draga mea. Eu ne-avand CM de mai bine de una an ... bineinteles ca am vazut duphastonul ... ca ceva sfant care mi-a readus CM-ul.
Stiam ca e sintetic.
De Orgametril nu stiu nimic.
Pe mine ma trece acum pe metformin. Ce sa inteleg? Scrie-mi un PM te rog si fii cat poti tu de directa, ajuta-ma! Ce nu e in regula cu trat. meu?
Chiar tre sa iau o decizie zilele astea. Am deschis si un subiect nou pe aceasta tema. Da-ti si acolo o parere, pls.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Unde sinteti fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by elle23

Vai de mine Mirona, eu am luat ambele timp de 3 luni!!!!!!!!! si Logest si tratament naturist!!! nu m-am simtit rau, ce-i drept, dar daca zici ca NU trebuia, ce ma fac?? oare se-ntampla ceva rau??

"cu doar un pic de credinta poti muta muntii din loc":)

Elle, draga, parerea mea e sa intrerupi amestecul asta de anticonceptionale cu plante. Au efecte contradictorii si iti vei da organismul peste cap riscand o dereglare hormonala de toata frumusetea. Renunta ori la unul, ori la altul!!!

Am si eu o intrebare: Pentru ce faci tratamentul naturist? Ce probleme vrei sa tratezi?

Sanatate, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Mironel, ce rezultate ai la analize? Hai cu vesti!!!

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pacienta

Ce este MACA care mi-ai recomandat-o?

Pacienta, vezi ca am postat la capitolul precedent un link la un articol despre MACA, articol de pe Discovery (deci, de incredere): http://health.discovery.com/centers/sex/libido/maca.html. Asa cum zicea si Mirona, e si pentru chef de , mai ales daca iei Vitex, dar are si efect de reglator hormonal, antistres si mai citesti tu prin articolul de care ti-am zis!

Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

multumesc adi. te pup
pacienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danabadiu spune:

Deocamdata trebuie sa ma vindec.Apoi bebe .Deci daca lista se face pentru viitoare mamici atunci eu probabil ca voi incerca mai tarziu.
In schimb pentru tratamente naturiste pledez, nu conteaza ce o fi.Am avut niste chestii dezamagitoare cu medicii asa ca dupa parerea mea primul medic esti tu si evident natura.Nu am mai gasit nici un raspuns la nelamurirea mea.Liva mi-a recomandat si chiar si tu tratamentul cu argila ca fiind potrivit pentru rana de pe col.Am inceput tratamentul cu argila (adica numai beau apa ariloasa)dar la popou nu mi-am pus granula.Ce crema de galbenele sa folosesc? E buna si crema de aloe propolis? Ma simt excelent numai dupa apa argiloasa.Ma durea burta inainte dar se pare ca inflamatia s-a mai retras dupa vreo cateva zile dupa ce am inceput sa o beau.

Mergi la inceput