infidelitate?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by carmita_baby

Probabil ca daca o deranjai, riscai sa afli mai multe de la ea si sotului nu i-ar fi convenit, nu e asa? Si eu as fi sunat-o, insa imi dau seama ca ti-a fost teama ca te va parasi, iar cu 2 copii mici mai ales in Romania nu este usor..
Dar nici asa nu se poate, tu ai grija de tine, fa-te frumoasa si daca el nu renunta la 'amice', fa-ti si tu un amic care sa-ti trimita pupicei in miez de noapte. Sa vedem cum se va simti domnul sot atunci?

Multi si ai grija de tine,
Carmen

Mello motanelul iubit

Eiiiiiiiii, ar fii parasit-o, daca EL vrea sa o paraseasca din cauza ca are pe alta, o face oricuuuuuum.hahaha, hai fiti serioase.Adica ce-i aia: daca o suni intre noi s-a terminat totul.Ce tembelutz...scuza-ma kiwwi ca vorbesc asa despre sotul tau, dar daca a scos asemenea lucru pe gura asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by slakje

Eu nu as fii sunat-o, as fii aflat adresa ei si m-as fii dus direct la ea la usa.Asa sunt eu mai directa.In nici un caz nu mi-as fii uitat calculatorul deschis sa vada sotul framantarile mele in legatura cu subiectul, as fii actionat de asa maniera sa aflu rapid adevarul si daca adevarul ar fii fost dureros as fii reactionat de asa maniera sa-l lovesc pe el scurt si repede acolo unde il doare mai tare.

Este clar ca sotul tau greseste, problemele cu sotia nu se discuta cu o alta femeie.Pt sot: SA-TI FIE RUSINE!

Pana sa am copilul,asa le vedeam si eu pe toate-in alb si negru; dupa ce a venit cel mic, am aflat ca mai e cineva pe lume pt. interesul caruia eu trebuie sa lupt.
Repet, nu stiu cu siguranta ce as face daca as suspiciona ca sunt inselata, dar divortul nu mi se mai pare o optiune atat de sigura, desi sunt independenta financiar.
“Sa-l lovesc pe el scurt si repede acolo unde il doare mai tare”-pai cel mai tare il doare la copil, daca il iau si plec cu el l-am “ars” bine de tot. Dar nu cumva l-am “ars” si pe copil?

Pentru dl. sot am acelasi mesaj-RUSINE!

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Teodora, daca sotul o paraseste din cauza ca are o alta relatie, o paraseste ORICUM.Intelegi acum ce am vrut eu sa zic? Deci si daca ar suna, si daca nu, daca e sa nu o paraseasca nu o paraseste9desi va cxontinua cu inselatul) , daca e sa o parasesca , sa divorteze si sa se ia cu amanta, o va face daca asa vrea.
Nu il tine nici nesunatul ala, nici copilul, nici nimic.

de ce inseala barbatii femeile? Pai pt ca femeile le permit, de-aia.

Mie daca mi-ar fii spus sotul: daca o suni totul s-a terminat intre noi, i-as fii raspuns: tocmai de-aia o sun, sa vad, s-a terminat sau nu?Sa ma conving.Si lasa istericalele barbate, si rusinea, ca atunci cand ai povestit problemele familiale , din casa, nu ti-a fost rusine.Oricum domnisoara ne stie deja problemele asa ca nu te ajita TU degeaba.Asta i-as fii spus si as fii sunat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Ei, dar sotul e smecher si spune si ca, o citez pe kiwwy “daca nu sun el nu va mai avea vreodata nici o legatura cu ea.Deci,va renunta la ea,daca nu o voi deranja.” Imbietoare oferta, nu?
Si pt. ca am credinta ca el ne citeste in continuare, as vrea sa-i mai aduc inaintea ochilor o fraza a sotiei la care nu ar fi rau sa mai mediteze:” Ma doare faptul ca sotul meu,de fiecare data cand ne certam ,imi vorbeste foarte urat,ma trimite la maica-mea,sa imi fac bagajele ,ca el nu mai rezista.”

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu nu cred ca problema trebuie discutata cu amica.
in fond cei doi soti sint cei care si-au jurat credinta atunci cind s-au casatorit si au mai promis ca vor fi alaturi de celalat la bine si la greu. pai, ce, ea paote e libera si are chef de flirt, dar daca sotul e responsabil si simte ca are probleme atunci sa le discute cu persoana care e implicata, cu sotia deci.
eu cred ca ar trebui sa mediteze la asta serios amindoi.
Iar sotului, daca ne citeste, ii spun ca este extrem de greu sa cresti copii, ai nevoie de sprijin moral in fiecare secunda. toate implinirile legate de ei sint dublate de responsabilitati uriase.
eu personal daca as fi gasit un astfel de mesaj as fi facut un scandal monstru lui sotulica (si probabil ca ar fi trebuit sa blocheze accesul de la nr. respectiv catre telefonul lui)

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, haideti sa nu punem paie pe foc, haideti sa o sfatuim pe Cezara cu mintea limpede si astfel incat ea, dupa ce citeste ce-i scriem sa nu se aprinda mai tare si sa faca lucruri necugetate.
Mesajul meu este atat pentru Cezara cat si pentru sotul ei.
Din tot ce citesc eu aici, nimic din ceea ce se intampla intre voi nu este atat de grav incat sa va despartiti. Imi este clar ca nici Cezara si nici sotul ei nu vor asta, ca amandoi, chiar daca nu o declara raspicat, vor sa comunice si sa rezolve problema.
Prietena sau confidenta sotului a gresit, a comis-o mai bine zis trimitand acel mesaj. Mie imi e clar din felul in care suna mesajul ca, in ciuda faptului ca sotul Cezarei o considera doar amica/confidenta, ea a pus un pic prea multa sare sau piper in mesaj, plus ora nepotrivita...asa ca, sotul Cezarei, ar face bine sa accepte acest aspect, sa se puna in locul Cezarei si sa-i inteleaga temerile sau reactia. Eu nu sunt geloasa, insa un astfel de mesaj mi-ar fi atras mai mult decat atentia.
Unde greseste sotul Cezarei? Ca nu comunica. Doi soti nu trebuie sa caute confidenti in afara casei, ei trebuie sa fie confidenti unul pentru celalalt! Relatia in care exista si copii e sfanta! Orice ar fi ei trebuie sa poata vorbi deschis oricand.
Sotul Cezarei (imi pare rau ca nu-ti stiu numele) eu trebuie sa-mi cer scuze pentru felul in care am sfatuit-o pe Cezara sa "renunte la job-ul de menajera". Eu habar nu am avut ca Cezara e casnica, asta nu face diferenta in sfatul meu, la fel as fi sfatuit-o, doar ca n-as fi folosit acel ton in care poate faceam haz de necaz si ma ganeam la mine personal. Practic sfatuind-o pe Cezara ma sfatuiam pe mine, iar cu mine imi permit sa fiu mai dura. Asa ca ii spun Cezarei acum ,da, sa ia o pauza de la treburile casnice, sa se relaxeze, fiindca statul cu copiii toata ziua si treburile casnice te pot scoate din minti...Eu lucrez 8-10 ore pe zi, am un job ok, iar cand vin acasa nu rezist prea mult la treburi casnice si nu din oboseala ci pur si simplu fiindca ma plictisesc, nu-mi plac, simt ca viata trece pe langa mine iar eu dau cu carpa, spal vase, calc haine sau spal geamuri, timp in care sotul meu are nevoie de compania unei sotii dragute, copilul vrea sa se joace cu mine sau eu pur si simplu vreau sa-mi fac unghiile sau sa citesc relaxata o revista sau o carte buna. De-asta avem toate nevoie de clipe de ragaz, ca sa putem fi si noi vesele si binedispuse si sa ne putem ocupa de sotii nostri, atuinci cand vin si ei aasa, obositi de la serviciu.
Asta am vrut sa spun, nu m-am gandit ca Cezara face pe menajera tot timpul, iar tu, sotul ei esti un monstru dificil. Nici vorba! Deduc cu placere din mesajul tau ca esti un tip inteligent si ok (nu-i neoie sa-ti spuna asta o tipa pe net...) si ma bucur ca m-am inselat un pic si ca aveti toate sansele sa va mearga bine.

Cezara, sper ca acum esti mai bine, sper ca poti sa discuti cu sotul tau cu calm, sa va spuneti toate problemele si sa incercati sa le rezolvati impreuna de dragul copiilor. Sa aveti prieteni buni comuni, casatoriti si cu copii, cu experienta sa va poata sfatui, nu o persoana singura cu un alt sistem de valori, a carei libertate poate fi gresit interpretata, putand fi usor invidiata de celalalt partener. Prejudecata sau nu, e orealitate ca o persoana singura de sex opus nu poate face bine unei casnicii care si asa scartzaie. Sta la indemana voastra sa o faceti sa mearga. Parerea mea! Iar sfaturile mele anterioare sunt valabile pentru amandoi, excludeti cuvantul menajera si cred ca sunt sfaturi bune pentru voi.
Va doresc numai bine si haideti, dati-ne vesti bune!

Roxana

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

buna seara,azi mi-am propus sa nu ii mai reprosez nimic.Asa ca am plecat de acasa cand el trebuia sa se intoarca de la servici,si m-am intors la ora 9 si 10 in casa.Atata de bine m-am simtit afara cu copiii mei,,,,incat mi-am zis ca odata intoarsa acasa totul va fi mai bine.Dar nu a fost asa.I-am vazut chipul,si asteptam sa isi ceara scuze pt. atitudinea lui,dar el-nu!Mi-a zis ca a sunat-o pr tipa si cica-tipa ar fi gresit persoana la care trebuia sa ii trimita msj.(bineinteles ca nu cred absolut nimic),de aceeia i-am si spus ca nu il mai suport deloc,ca nu mai simt nimic pt.el si ca nu pot sa trec cu vederea peste ce mi-a facut.Asa ca am decis sa dorm in alta camera,sa nu il mai simt langa mine.Asta e...nu cred ca imi va trece ,si mi-e putin teama de ce va urma,dar am suferit multe de la viata,si cred ca nu mi-e mai frica sa iau o decizie la momentul oportun.

A fost o neintelegere:nu sunt casnica decat pt.2 ani cat mi-a dat statul concediu de maternitate sa il cresc pe cel mic ,care are 1 an si 2 luni/Nu sunt genul de femeie care sa traiasca de pe spinarea barbatului.Poate asta considera sotul meu cand imi spune ca eu nu fac nimic toata ziua...da"de ar sti el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu te supara, Roxana 1974, dar mie mi se pare chiar grav sa ai o "confidenta" de sex opus, sa tii ascuns lucrul asta, si sa mai si minti, ba ca nu a lasat mesaj, ba ca era pt. altcineva...
Adica daca nu "gresea" si trimitea mesajul, biata Cezara era fericita in nestiinta ei, nu? Nu e chiar asa! Fiecare are dreptul la respect din partea celuilalt, la incredere pe care s-o reverse asupra celuilalt (la Cezara deja nu mai are sensul sa vorbim de incredere fata de sot!), pina la urma fiecare are dreptul la o viata de care sa se bucure. Nu la minciuni, certuri, cuvinte urite, etc.
Nimeni pe lumea asta nu merita sa-ti sacrifici viata in felul acesta! Daca macar s-ar manifesta in vreun fel din care sa poti deduce ca i-ar parea rau si ca ar dori reconciliere... Dar asa... nu merita, pe cuvint!

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

intr-un cuplu sunt fel si fel de probleme, cind sunt copii la mijloc e nevoie de rabdare si multe diplomatie ca sa fie rezolvate. dar mai ales trebuie sa se vrea. de ambele parti.calm, fara scandal, fara "prietene" si...sincer, fara forum. noi suntem toti bine intentionati, dar ne exprimam niste pareri generale, fara sa cunoastem oamenii si uneori situatia exacta.va suntem niste straini. cred ca daca exista iubire si bunavointa, nimic nu e de netrecut si de nereparat.
eu va doresc intelepciune si asta sa fie ultima "cearta" in viata voastra de cuplu.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el sincer, sa-i spui ca daca nu te mai iubeste, sa o spuna, ca nu vrei sa treiesti cu cineva care te insala pe de oparte iar pe de alta se comporta parca nu s-ar fi intamplat nimic. Eu cred ca vorba sincea ajuta mult mai mult decat inchisu intro camera sau iesiutu afara. Ce daca ca te intorci la miezul nopti, daca si asa inima o ai grea si nu sti in ce pozitie te afli, eu sunt casatorita de 7 ani, adevarul este ca nu am avut asemenea probleme dar asta este parerea mea. Arata-i ca nu esti un pion in jocul lui, ci el este pionul in propiul joc.

Sper sa fie cu adevarat doar o neintelegere, asta tio doresc di toata inima !!!

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput