infidelitate?
Raspunsuri - Pagina 4
aida_o spune:
quote:
Originally posted by kiwwy
Cand m-a vazut ca plang s-a bucurat ca,zice el "il mai iubesc si imi pasa de noi 2 "
da' el a plins pina acum? daca el asa se convinge ca iti pasa de voi doi, ia sa vad cum plinge si el (deh, ca dovada ca si lui ii pasa)
ce minciuni mai inventeaza barbatii, te cutremuri...
aida_o spune:
cit despre "pupicii de noapte buna", eu, de ex, n-am trimis niciodata asa ceva celui mai bun prieten. eram ca frate si sora, foarte apropiati, insa eu nu adormeam cu el in gind, cind puneam capul pe perna pupicii ii aveam rezervati pentru altcineva.
ruxij spune:
Mai Kiwwy, imi pare tare rau. Nu trebuia sa ii spui sotului, a reactionat tipic, la ce sa te fi asteptat? Trebuia sa taci si sa il urmaresti, dar acum asta e. Eu sper sa va impacati si sa dispara "prietena" din peisaj.
gweno spune:
Pt sotul lui Kiwwy:
Asa zisa prietena care te asculta si este linga tine cind tu te palangi de casnicia ta nu vrea decit sa iti distruga mariajul.Multe relatii au inceput asa cind unul dintre soti stresat si neinteles a inceput sa gaseasca un suflet care sa il "inteleaga" si sa il asculte!!.Dupa aceea se incepe a judeca si compara sotul ,sotia in cauza cu "prietenul " cel saritor si ascultator.Binenteles ca nu are nici o sansa,casnicia nu este la vie en rose ci o "lupta" continua.Si mai trebuie sa stii ca prietena ta daca ar fi pe post de sotie si mama la fel ar fi stresata si in aceeasi oala te-ai gasii!Adica s-ar comporta ca o sotie care isi reclama drepturile nu ca o amanta dulce si intelegatoare ce stie sa asculte si sa aprobe.
O casnicie inseamna un jug comun (de la conjugum)si este ABSOLUT normal sa apara certuri si discutii anormal ar fi invers...Cineva spunea sa nu te casatoresti niciodata cu cineva cu care nu te-ai certat niciodata.Cum reactioneaza un om cind se cearta si mai ales cit de capabil este de a face concesii are f mare importanta intr-o casnicie.Atit am vrut sa spun,nu te imbata cu apa rece mai bine incearca sa faci aceasta casnicie sa mearga !!
kiwwy spune:
Imi cer mii de scuze ca nu am putut sa va raspund mult mai repede.Sa nu credeti ca eu i-am aratat sotului meu problema pe care eu o discut pe forum cu voi.Pur si simplu mi-a spus ca s-a uitat(fiind deschis calculatorul,iar eu eram afara cu copiii).Sincera sa fiu nu ma asteptam ca el sa isi exprime punctul lui de vedere.In orice caz,regret ca s-a ajuns aici.Am invatat foarte multe din sfaturile ce mi le-ati dat,si va multumesc ca m-ati ajutat.Evenimentele au derulat in felul urmator:Citind ce mi-ati indicat,am hotarat sa o sun pe aceea individa,dar nu am mai apucat sa o sun,deoarece sotul meu cand a aflat ca vreau sa o sun sa o intreb de ce ii trimite mesaje la ora 23,ami-a spus clar:Daca o suni intre noi s-a terminat"Am intrebat de ce nu pot,e oare mai presus de noi?Raspunsul lui a fost ca ma voi face de rusine.a zis ca daca nu sun el nu va mai avea vreodata nici o legatura cu ea.Deci,va renunta la ea,daca nu ovoi deranja.Asa ca nu am sunat,punand in ipoteza faptul ca poate mesajul este o greseala,cum mi-a spus el.Cu siguranta,voi ,in locul meu nici nu stateati pe ganduri,ati fi sunat.Ieri nu am mancat nimic toata ziua,sunt foarte trista,si nu stiu cum voi proceda in viitor.Ma doare faptul ca sotul meu,de fiecare data cand ne certam ,imi vorbeste foarte urat,ma trimite la maica-mea,sa imi fac bagajele ,ca el nu mai rezista.M-as duce la mama mea,dar as vrea sa nu mai aud de el vreodata.Eu cred ca in orice casnicie mai exista certuri,dar trebuie rezolvate asa cum ati zis si voi,in cuplu,nu la prietene binevoitoare.M-a acuzat de gelozie,poate ca are dreptate,dar i-am acceptat toate "prietenele pe care le avea",iar asta nu inseamna ca nu le-am" suportat",ci doar le-am acceptat.Sunt convinsa ca alta in locul meu ar fi plecat de mult,ar fi sunat la mama lui,si i-ar fi spus tot.Eu nu fac asta,nici macar mama mea nu stie prin cate faze trec eu,dar ce sa spun,e bine ca stie tot orasul problemele noastre de cuplu.
Nu il voi parasi,inca ,pt. ca sunt implicati copiii,dar daca nu se schimba voi pleca.In prima casnicie sotul meu m-a parasit la 5 luni de sarcina.Pur si simplu a plecat la mama lui care nu m-a acceptat niciodata(pt.ca nu eram bogata atat cat ar fi vrut ea pt. fiul ei).Iar acum sotul meu imi spune ca de aceeia m-a parasit pt. ca am fost mereu certareata.Ma deranjaza faptul ca imi spune cuvinte urate,si ma face sa cred ca sunt paranoica,pt. ca numai eu gandesc in acest mod.Poate isi va da seama ca nu sunt asa cum crede el,ci gandesc normal,cum gandeste orice om caruia ii pasa de casnicia lui.
Promit ca ma voi schimba 80 de grade,voi avea alte preocupari.Chiar azi ma duc sa ma inscriu la o sala de sport.Sunt o tipa atragatoare ,inca,nu m-am schimbat deloc,deci o sa imi gasesc si eu un confident caruia sa maconfesez,daca asta e moda.
Promit ca va mai tin la curent cu evenimentele,
Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine,stiti,nu am pe nimeni,toti prietenii pe care i-am avut au plecat in alta tara,dar ma bucur ca va am pe voi.
Va sarut mult,cu drag,
Stefana spune:
Pt. sotul Cezarei: LASA-NEEEEE! LASA-NEEEEEEE!
Pt. Cezara:
Trateaza-l cu indiferenta. Daca te iubeste, asa cum sustine, se va indrepta. Nu te mai certa cu el, ca asta e scuza lui. Si, mai ales, ce am observat eu in jur: toti barbatii care sunt prinsi ca inseala isi acuza nevasta ca este paranoica. Toti.
Daca tu crezi ca mai merita o sansa, acorda-i-o, dar nu-l mai pune in centrul Universului.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
aissa spune:
Cu tot riscul, as fi sunat-o. Ma tem ca a preferat sa renunte (oare?) la ea daca nu o "deranjezi" (nu-i e jena, o deranjezi tu pe ea, nu ea pe tine si casnicia ta, mai-mai) ca nu cumva sa o suni si sa-ti confirme domnisoara ceea ce in inima ta simti. Nu e doar fum, parerea mea e ca sotul tau are o legatura cu ea. Cum Dumnezeu, trimit unui prieten pe care il ascult ce probleme are, il sfatuiesc, si ii trimi "pupici" asa, platonici.....Ha!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Teodora D. spune:
Cezara, tu ai scris "cu siguranta,voi ,in locul meu nici nu stateati pe ganduri,ati fi sunat." Adevarul e ca nimeni nu poate spune ce ar face cu siguranta intr-o situatie in care nu a fost pus niciodata, dar desi eu am scris in primul mesaj ca as suna-o, totusi daca el mi-ar promite ca nu se mai intalnesc mi-as reconsidera optiunea si posibil ca as renunta la telefon; ramane ca si el sa se tina de cuvant.
Ma bucur ca ai hotarat sa faci ceva numai pt. tine si te-ai inscris la sala, cat despre partea cu "certatul" sa stii ca f. multe dintre noi suntem certarete atunci cand "se aduna" prea multe, nu e indicat, dar e o reactie normala. Uite acum voi cauta subiectul despre diplomatia in casnicie, poate mai invat ceva de acolo.
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
slakje spune:
Eu nu as fii sunat-o, as fii aflat adresa ei si m-as fii dus direct la ea la usa.Asa sunt eu mai directa.In nici un caz nu mi-as fii uitat calculatorul deschis sa vada sotul framantarile mele in legatura cu subiectul, as fii actionat de asa maniera sa aflu rapid adevarul si daca adevarul ar fii fost dureros as fii reactionat de asa maniera sa-l lovesc pe el scurt si repede acolo unde il doare mai tare.
Este clar ca sotul tau greseste, problemele cu sotia nu se discuta cu o alta femeie.Pt sot: SA-TI FIE RUSINE!
carmita_baby spune:
Probabil ca daca o deranjai, riscai sa afli mai multe de la ea si sotului nu i-ar fi convenit, nu e asa? Si eu as fi sunat-o, insa imi dau seama ca ti-a fost teama ca te va parasi, iar cu 2 copii mici mai ales in Romania nu este usor..
Dar nici asa nu se poate, tu ai grija de tine, fa-te frumoasa si daca el nu renunta la 'amice', fa-ti si tu un amic care sa-ti trimita pupicei in miez de noapte. Sa vedem cum se va simti domnul sot atunci?
Multi si ai grija de tine,
Carmen
Mello motanelul iubit