infidelitate?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Mie mesajul sotului mi s-a parut foarte pertinent.
Niciodata nu e un singur vinovat, cum ne place noua sa credem ca barbatul e mereu cel rau.
A avea o confidenta, mi se pare ceva normal. doar nu credeti ca barbatii intre ei vorbesc astfel de chestii. tot o femeie intelege mai bine.
cat despre pupicii de noapte buna, asta se intampla cand cuplul se departeaza si se cearta incontinuu....cauti liniste si afectiune in alta parte. e omenesc. si asta nu ti-o face pe confidenta amanta.

sunteti prea puritane, si tocmai de aia ma astept sa aud multe comentarii.
viata e ceea ce este, nu cum ar trebui sa fie, si oamenii sunt si ei ca atare.

CEZARA, citeste mesajul sotului tau, invata din el, te iubeste, dar nu depinde totul doar de el. iar gelozia nu isi are rostul, nu femeia cealalta e problema, ci relatia voastra de cuplu scartie.
de ce o suni pe ea? ce vrei sa obti de la ea, ceea ce nu poti obtine de la sotul tau?
cu el ai facut juramant de credinta si iubire, nu cu ea, ea poate fi oricine.
cauta problema in voi, nu in ce e in afara voastra. doar asa o vei rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Felicity nici vorba...dar iti respect parerea.
Parerea mea este ca atunci cand unul dintre soti, barbat sau femeie, are confident de sex opus, discuta in afara probleme casniciei in loc sa incerce sa le rezolve cu sotia, se intrezareste inceputul sfarsitului.
Mi se pare josnic, omul care mi l-am ales suflet tovaras in lupta cu viatza, tatal copilui meu, sa rasufle intimitatile noastre, secretele mele intime, deznadejdile, neimplinirile.
Si femeia care il asculta si-i trimite apoi pupici e o josnica.
Cum zice olandezul: Prostituata e o doamna a placerii, o respect, curva e un gunoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

vin si io cu sfatuŽ

io zic sa o suni fie ce-o fi sa stie aia ca barbatu tau are nevasta si nu o oarecare... k sa te tzina minte bine !!!

curaj si multa bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Se spune ca intotdeauna intr-o prietenie dintre un barbat si o femeie macar unul dintre ei nutreste pentru celalalt sentimente nu tocmai platonice.Eu cred ca, chiar daca sotul Cezarei crede ca prietena este doar o confidenta,s-ar putea ca ea sa aiba alte sentimente pentru el,nu tocmai platonice.Dragostea se cere pazita,draga Cezara,lasa certurile deoparte,fii mai inteleapta si mai diplomata si vezi de interesul familiei voastre,daca cumva iti mai iubesti sotul.Succes!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Cezara, nu o suna. Este un gest de mahala; miine poimiine va luati si la bataie? Daca vrei sa fii o doamna si tii la familia ta fa asa cum ti-a recomandat Roxana1974. Ignor-o pe gagica aceea. Nici eu nu cred ca e normal ca un sot sa aiba o confidenta si mi se pare absolut deplasat ca acea confidenta sa trimita mesaj ca acela la ora 23! Si eu am avut si am prieteni barbati care uneori mi-ai cerut sfatul in probleme personale (necasatoriti) dar nu le-am trimis mama draga mesaje de genul acela. Se poate ca acea femeie sa il placa pe sotul tau si sa vrea sa va desparta. Si tot asa se prea poate ca sotul tau sa nu vada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Am hotarat: nu o sun.Sotul meu vrea sa mi-o prezinte,eu nu vreau asta.El spune ca a avut un moment de slabiciune cand i-a marturisit despre noi.Pur si simplu a intalnit un om care l-a ascultat.Nimic mai mult,adevarul este ca nu cred ca m-a inselat--nu avea motive,si nu avea cand.El nu intarzie niciodata de la lucru.
Dormim separat ,in comtinuare ,pentru ca eu am ales asta,dar nu stiu pana cand.
Am nevoie de o perioada de liniste.S-au adunat prea multe intre noi.I-am spus ca de vineri vreau sa merg la munte, intr-o mini -vacanta de 3 zile singura,fara nimeni,pt.ca altfel nu imi pot reveni.A fost de acord.El va sta cu copiii,sa vada si el cum e....va pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

Am hotarat: nu o sun.Sotul meu vrea sa mi-o prezinte,eu nu vreau asta.El spune ca a avut un moment de slabiciune cand i-a marturisit despre noi.Pur si simplu a intalnit un om care l-a ascultat.Nimic mai mult,adevarul este ca nu cred ca m-a inselat--nu avea motive,si nu avea cand.El nu intarzie niciodata de la lucru.
Dormim separat ,in comtinuare ,pentru ca eu am ales asta,dar nu stiu pana cand.
Am nevoie de o perioada de liniste.S-au adunat prea multe intre noi.I-am spus ca de vineri vreau sa merg la munte, intr-o mini -vacanta de 3 zile singura,fara nimeni,pt.ca altfel nu imi pot reveni.A fost de acord.El va sta cu copiii,sa vada si el cum e....va pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Kiwwi, faza cu sunatul...nu stiu cum esti tu, dar te poate face sa te simti penibil. Bine ca te-ai hotarat sa nu o suni... Eu am patit o chestie de-asta, era sotia sefului meu-cred ca el s-a scos cu ceva in fata ei si m-a bagat pe mine la inaintare, nu stiu care a fost faza si n-am incercat niciodata sa aflu. Dar eu chiar nu aveam nici o vina (nu eram confidenta lui in nici un caz) si ne-am simtit penibil toti trei. Eu din cauza situatiei (imi inchipuiam ce crede ea despre mine de a fost in stare sa faca asa ceva, el saracul nu mai zic-am fost eu diplomata si nu l-am intrebat nimic...ea-venea pe-acolo si imi evita privirea...).
Mesajul acela, din gresala sau ba (poate a vrut ea sa greseasca, cine stie ce are in cap-poate ceva ce nici nu constientizeaza, poate nici chiar sotul tau nu si-a dat seama de ce l-o fi ascultand ea...) a scos la suprafata probleme care mocneau in relatia voastra. Ii fi tu geloasa dar cred ca un astfel de mesaj ar fi scos din sarite pe oricine.
Iar faza cu confidentele... Scuze de exprimare, dar unii barbati chiar sunt fraieri si isi deschid sufletul prea usor si in fata unor persoane nu tocmai potrivite. De ce spun asta? Mi s-au facut si mie astfel de confidente, faca sa incit pe cineva in vreun fel, si mi-au trezit un sentiment de...nici nu stiu cum sa-i sun, parca il compatimeam pe cel care imi spunea mai ales pentru ce facea... Ca sa nu zic ca imi era mila de postura in care se punea singur. Sau depinde, mi se parea penibil.
Lasa putin sa se linisteasca lucrurile, nu zic sa faci pe victima, dar arata-i asa, o siguranta, ca si cum tu esti stapana pe situatie, hotarata, sa vina el la tine cu explicatii, in asa fel incat sa-ti reda increderea in voi si in relatia voastra.
Si da-o incolo de prezentare, mi se pare inutila-sincer, eu i-as spune sa si-o bata de cap! Dar spunei-o frumos!
Pupici!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Nu cred ca un mesaj trimis prin telefon inseamna ...infidelitate si nici nu merita oferit prilej de certuri, reprosuri, separari care pot duce la divort.
O conversatie purtata cu o femeie, intr-un moment in care acel om s-a simtit singur, apasat, neinteles nicidecum nu trebuie sa devina motiv de cearta si de despartire.Mai bine sa devina un semn de intrebare- de ce a fost posibil?; o incercare de a comunica,nu doar de a vorbi .
Pentru mine a durat ceva timp, insa am inteles ca ne nastem liberi , sintem mereu liberi tot restul vietii. Cu cit incerci sa ingradesti cuiva libertatea de exprimare, cu cit il limitezi, cu atit va incerca sa se elibereze intr-o buna zi.
Bafta!

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

postat de kiwwy ":Citind ce mi-ati indicat,am hotarat sa o sun pe aceea individa,dar nu am mai apucat sa o sun,deoarece sotul meu cand a aflat ca vreau sa o sun sa o intreb de ce ii trimite mesaje la ora 23,ami-a spus clar:Daca o suni intre noi s-a terminat"Am intrebat de ce nu pot,e oare mai presus de noi?Raspunsul lui a fost ca ma voi face de rusine.a zis ca daca nu sun el nu va mai avea vreodata nici o legatura cu ea."

voa nu va spune nimic reactia lui , cum adica mai presus era individa si prefera sa rupa relatia cu sotia????
eu nu l-as ierta asa usor

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput