Mamici de iulie-august 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ioana si Emaaimee, sa nu va faceti griji daca aveti dilatatie(Ioana) sau scurgeri de dop gelatinos(Emaaimee) ca asa cum v-am spus si eu am dilatatie aproape 1 cm si am avut si scurgeri de dop in urma examenului intern.
M-au asigurat doctorii ca nu este o problema, pt noi care suntem la varsta asta de sarcina orgamismul se pregateste de nastere.
Nu inseamna ca nasterea este aproape.Eu maine am 36 de saptamani asa ca este normal.

Kulta am vazut burtica, ii mare acum :)

Adriana si Aidan 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Adriana asa sper si eu sa fie bine si sa il duc pe bebe la termen pana in sapt 38 cand vrem sa facem cezariana. Doamne ajuta sa fim bine si sa nu stam prea mult in spital.
Ema pai si eu intrasem in prenatal si lucram pe cont propriu de acasa tot pe mail trimiteam traducerile insa le aveam mai mereu caurgente si stateam cam mult cu fundul pe scaun aici. Acuma eu pe asta dau vina dar nu stiu daca asa o fi cret e ca mi-a zis dr sa stau in pat mult.

Ioana
sapt.34
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Irda ce micuta ii burtica, as fi vrut si eu o burtica mai mica ar fi fost mai usor la carat :)

Fetelor sa va vand un pont(cele care aveti burticile mari)....o mamica de pe babycenter.com scria ca atunci cand a avut burtica prea mare si o incomoda cand dormea, mai ales cand se intorcea de pe o parte pe alta, a avut numai pijamele de satin ca o ajutau sa se intoarca mai usor datorita alunecarii.
Am inceput si eu sa ma imbrac numai cu short-uri de satin cand dorm si va spun, diferenta este enorma, ma intorc de pe o parte pe alta cu o usurinta nemaipomenita, sunt ca o balerina :)

Adriana si Aidan 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Ce liniste e pe-aici!
Irda, Kulta, sunteti foarte frumoase cu burtici .
Fetele cred ca sunt deja la intalnire, sper sa vedem si noi poze!
Va pup.

Sa auzim numai de bine.
32+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Burtici dragi,

m-am cules si eu de pe drumuri, n-am facut mare lucru azi, doar ca mi-am luat de la Jolidon un sutien pt. alaptat si o pereche de chiloti...(am trecut de la S la L... va dati seama ca tre' sa schimb tot!!!)si cand ajung acasa... ce credeti??? Ma manca rau de tot sub sanul stang, cand ma uit... vreo 10 brobonele rosii si ma mancau... Imediat am facut legatura cu faptul ca am probat sutienele, este clar, vreo nespalata o fi probat vreunul din sutienele pe care le-am probat si eu... asa ca am luat sutienul nou noutz si l-am bagat la fiert!!! Iar eu m-am dat cu tinctura de galbenele sa-mi usuce bubele... sper sa nu fie altceva, o sa le tin sub observatie sa nu se intinda si sa nu se mareasca.... iar in caz de ceva apelez la un dermatolog. Dar sper sa nu fie cazul!!!!!

Kulta, eu sunt pestoaica, mi-a trecut randul...

Giana, puitul tau sughita, asa o simt si eu pe bebelusha mea , cate 5 minute la rand...

Emaimee, La multi ani impreuna va doresc, multa fericire si scumpi al vostru sa vina la termen , sa fie sanatos si mancacios!!!! Si las-o mai moale cu munca!!!!

Irda, ce burtik frumos ai!!!! Si ce slaba esti, Doamne!!! Ai niste picioruse subtiri!!!!

Katink, imi imaginez ca te simti tare bine in familie, ca nu ai mai trecut pe la noi!!!! Sa petreceti in continuare zile frumoase!!! Si... te mai asteptam prin zona cand mai ai timp!!!

Burtici, sa ne povestiti cum a fost la intalnire si sa ne puneti poze, va rugam!!!!!

Eu la ora 7,15 am programare la eco, sa-mi tineti pumnii!!!

Pupici la toate burticile,

Irina si bebe 30 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Adriana"balerinei de satin"!Eu nu ma ingrijorasem prea tare,dar fetele m-au tot sfatuit sa am grija si :

quote:
Originally posted by emaaimee

Am sunat la urgenta si mi-au zis ca e f obisnuit ca femeile cu varsta avansata de sarcina(am intrat in 36s,deci am 35+) sa piarda bucatele de dop.Nu inseamna ca nasti acum,dopul se mai reface pana la nastere!Daca e sange atunci e de rau!M-au intrebat daca ma doare ceva,nici spatele nu ma mai doare-ma simt f bine!Mi-au zis ca ma pot duce la spital oricand vreau eu sa ma consulte,dar m-au asigurat ca din ce le-am explicat-"there is nothing to worry about"

Irda -tare dragutica esti!
Multumesc de urari(tot mai sper ca nu lucreaza luni) pestoaicei de la ,dar ce tarziu ai programare la eco!Nu cred ca ai nimic,poate e iritatie de la caldura,o sa iti treaca!Eu nu mi-am luat sutien de alaptat,ca imi tot cresc individele,am ajuns la cupa D si imi voi cumpara(sapt viit)cupa dd-sa aiba loc sa intre si lapticul
POZE,POZE,POZE
Chiar asa cum zicea si Irina, Katink unde esti?Dar BB23?
Am mancat capsune,le-am hapait in timp record!

si pestiuc iubit&saltaret de 35s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Irinabungau, mult noroc la eco, sa vii cu vesti bune. Exista la Jolidon sutiene speciale de alaptat? Eu mi-am luat cateva gen maieu scurt de la Pompeea, sunt usor de manevrat, din microfibra si m-am gandit ca le voi putea folosi si dupa ce termin cu alaptatul.

Sa auzim numai de bine.
32+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Emaimee, si eu am crezut ca am gresit eu, dar am sunat din nou azi sa-mi confirma ora... asa este!!! Sper sa fie numai o iritatie, dar ma mananca...!!!! Las' ca scap eu de asta!!! Eu mi-am mai cumparat 2 sutiene acum vreo 3 luni, dar... adio!!! nu-mi mai vin!

Monai, la Jolidon sunt 2 tipuri de sutiene de alaptat, din bumbac (nu-s sexoase dar sunt f. utile) si la preturi foarte bune: cel cu cusatura pe cupa este 210.000 lei si celalalt fara cusatura pe cupa - care-i si mai bun, mai ales daca Doamne fereste ai ragade costa vreo 330.000 lei. Sunt super sa stiti si foarte ieftine - mi se par mie!!!

Pupici, tre' sa plec si eu stau cu in vant...

Irina si bebe 30 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Na fetele, am mai pus poze la album in Pregnancy sa vedeti ce elefantica sunt , am in plus 20 de kg.Nu imi vine sa cred ce diferenta mare este intre pozele de la inceputul sarcinii si cele de acum.

Irina crezi ca e bine ca ai luat sutienele acum?Daca se va mai modifica marimea sanilor?
La mine am vazut ca cu fiecare sapt ce trece parca sunt tot mai dezvoltata la sani asa ca o sa las cumpararea sutienelor pe ultimele 2 sapt.
Mult succes la eco, sa ne pove si noua cum a fost.

Adriana si Aidan 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Nu mai stiu cu ce sa incep, asa muuuult ati scris in ultimul timp

Oana, cu intarziere iti spun LA MULTI ANI si clipe minunate alaturi de cei pe care ii iubesti. E o aniversare speciala, cu siguranta nu o vei uita niciodata.

Ioana, nu stiu de ce, mi s-a pus un nod in gat cand am vazut ca incepi si tu cu dilatatii, treburi ... Nu ca ar fi vreo chestie de panicat, la ce grasan ai tu si daca se naste acuma nu va avea absolut nici o problema ... dar e emotionant cat de tare ne apropiem .... wow, ma ia cu fiori!

Am fost si noi ieri la eco, suntem bine, 1,7 kg deci nu suntem pre grasi si mami se bucura ca eu nu fac cezariana ... si un un bebeloi de vreo 4 kg ar fi cam greu de scos. Asa doctorelul nostru ne estimeaza ca vom avea cam 3,5 la termen. Numai bine. In rest, ne-a masurat toate cele, am facut si doppler si masurat indicii de la cordonul ombilical. Totul e ok. Valori din pacate nu pot impartasi cu voi, ca s-a blocat computerul si a trebuit resetat si s-au pierdut toate datele. De acum trebuie sa luam 2 capsule de prenatal pe zi si in plus Calciu + D. Vad ca vrea sa ne umfle doctorul, nu gluma. De kg nu a intrebat nimic ...

Na, nu s-a intors nimeni de la intalnire? Cum a fost?

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 30 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput