Mamici de iulie-august 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 8
KULTA spune:
emaaimee, e super sa stii ca cineva are nevoie disperata de tinedar, data viitoare lasa-i sa se milogeasca mult si bine. Stai fata mamii si te odihneste, ca nasti pe drumuri. Ai grija de tine. cit despre ce ai gasit pe chilot nu stiu ce sa spun asa ca ma abtin.
De fapt ce munca pestezi?
K28+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
emaaimee spune:
Lorena-mie mi-au facut injectii cu steroizi pt maturare plamani bb.4injectii in total-una la 12 ore,au fost f dureroase-dar bb meritaStai linistita ca strumfii vor mai sta ei la caldurica!
Ioana-multa sanatate,sa stai cumintica la spital si ai sa vezi ca o sa fie bine
Irina-sa ne aduci vesti bune azi de la control!
KULTA-ce bine arati dezbracataEu daca mi-as face poza ca tine ati instantaneu.Sunt cat o foca(dar mascul ca aia sunt mai babani)-ca sa zic asa mai frumosIar Danuta e o scumpa!
Monicutz-multumesc mult de urare!Da,Scumpi e ubirica noastra indiferent de sex!
si pestiuc iubit&saltaret de 35s
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
emaaimee spune:
Sunt translator,KULTA!Aseara am fost la o sectie de politie!Imi e f usor ca nu fac nimic decat dau din gura si cand ma cheama in diverse locuri(nu ma mai duc la spitale de cand sunt) imi platesc taxiul si ma pupa si in fund!Iar in we/seara ma platesc dublu-adica e50/h.De aia ma duc!
Daca ma apuca nacutul cumva am nr de tel de la spital,vine ambulanta repede aici-bagajul e facut!M-ar duce astia pe unde traduc fara probleme la spital(sunt tare de treaba)- acum ca mi-ai zis tu chestia cu nascutul pe drum-ma si vad in masina de politie cu sirena pusa repede la spital!Dar nu vreau sa plec la spital decat cu ambulanta-pt atunci cand ajungi nu mai stai la coada la urgenta,cum ai sta daca ai veni cu alt mijloc de transport!Si iti mai cara si bagajele!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
mamini spune:
Kulta, esti frumoasa si mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat, numai burtica e de tine. Cit despre Danutza, eu sunt topita dupa ea, e criminala cu ochisorii aia veseli, cred ca o sa fie o haiosenie cind mai creste...
Ioana, sanatate, daca vei sta cumintica in spital, cu tratament, vei fi ok si o sa te rogi de ei sa te trimita acasa. iti tinem pumnii!
Emaaimee, cred ca-s bucatele din dop, dar nu neaparat si nasti...parca vad cum o sa ne rugam de ei sa se nasca pe la 40,41 de sapt...eu ma duc si o scot de urechiuse pe a mea pe la 39 sapt...stati linistite, dragelor! si in ziua de azi au super-conditii, bebelusii nostri sunt toti trecuti de limita de siguranta. fetita prietenilor nostri e nascuta la 28-29 sapt ( era subnutrita, placenta incompetenta, a avut doar 8sute si ceva de g) si acum are 3 ani si e scumpa de nu se poate, au avut probleme, dar e frumoasa si desteapta, vorbeste de la un an si ceva de te capiaza, e doar mai micuta, dar e ok.eu nu ma tem deloc de chestia asta,sunt sigura ca va fi bine, oricum va fi.ma tem eu de altele, dar de asta nu.
M29+
Giana spune:
Corbioana,ai mare grije de tine si de bebe!Noi suntem alaturi de tine cu sufletul.
emaaimee,asa cum spune si Kulte,data viitoare mai bine ii faci sa se milogeasca mult si bine.Mai importanta esti tu si bebe!Multe sanatate si tie si bebelui!
Fetelor,eu sunt tare fericita!!! Ieri am intrat si eu 28 de saptamani si aseara am si simtit cum puiul meu sughite!!!A fost ceva extraordinar desii la un moment dat mi s-a facut mila de el mititelul...erau vre-o zeca minute si nu se mai oprea.Nu cred ca i-a fost bine.Simteam undeva jos,ca niste pulsatii ritmice.Nu ca atunci cand da cu manuta ori cu piciorusul...
Asa simtiti si voi cand sughita bebeii???
Giana28s
http://photos.yahoo.com/gianadedu
corbioana spune:
va multumesc pt ganduri si suport moral fetelor. O sa incerc sa fiu cuminte si sa plec cat mai repede acasa. Ema eu sunt traducator si uite ca in ultima luna am stat la taste la traduceri toata ziua si cred ca asta mi-a afectat si pun punct acum. Deci suntem in aceeasi bransa.
Ioana
sapt.34
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
Giana, da, asa se simte, ritmic, cind sughite. si mie mi se face mila de fie-mea cind sughite mult, dar e bine pt ei, se pregatesc pt respirat asa ca...n-au decit sa sughita!
M29+
Irda spune:
Salutare fetele!
Abia astept sa ne vedem azi! Cele care pot veni sunt binevenite!
ZenaO te asteptam cu drag! Am vorbit aseara cu Bogdana si asa a ramas 17.30 la Herastrau, zona de la iesirea de metrou Aviatorilor.
Ioana, stai cat de cumintzica poti tu ca sa-l mai tii pe Andrei macar 2 saptamani......oricum se poate sa ai dilatatie de acum si sa ajungi bine merci la termen cu dilatatie cu tot, dar mai bine nu risti! Pupici multi si aveti grija de voi! O sa fie totul bine, stai linistita!
Pupici
Irda
29+6 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
emaaimee spune:
Am sunat la urgenta si mi-au zis ca e f obinuit ca femeile cu varsta avansata de sarcina(am intrat in 36s,deci am 35+) sa piarda bucatele de dop.Nu inseamna ca nasti acum,dopul se mai reface pana la nastere!Daca e sange atunci e de rau!M-au intrebat daca ma doare ceva,nici spatele nu ma mai doare-ma simt f bine!Mi-au zis ca ma pot duce la spital oricand vreau eu sa ma consulte,dar m-au asigurat ca din ce le-am explicat-"there is nothing to worry about"
Ioana-eu cand am traduceri scrise la fac acasa si le trimit mail!Nu ma preseaza niciodata sa le termin f repede-asa ca nu sunt prea busy!Nu ma duc la birou(care e la 5min de mers de mine) decat daca incurca din acte-nu se intampla prea des(si ma duc doar daca am chef-daca ma simt obo ma asteapta sa ma duc a2zi,numai sa ma duc si cand iau paine pot da pe la ei), acte pe care eu le gasesc imediat si nu stau mai mult de 5 min!Si la tradus nu ma mai duceam decat de vreo 2-3 ori pe sapt ziua in ultima vreme-am tribunalurile langa mine la 5min de mers pe jos!
Si dr a zis ca daca ma simt bine-e f bine pt mine sa mai am ceva activitate ca voi naste mai usor decat daca as sta acasa!Si ce ma plictisesc acasa!
Mersi de urare Giana!Da asa se simte cand bb sughita!Dar e f bine ca sughita,se pregatesc pt outside life
Irda spune:
Fetele, am mai pus in album niste poze de aseara!
Kulta esti tare draguta cu burtica cu tot , iar Danutza e o printesa! (daca tu te scuzi ca esti dezbracata.....eu ar trebui sa ma scuz ca-s de-a dreptul indecenta....deh poze facute de sotz ! sunt in sutien...sa nu va ganditi la alte prostii! )
Pupici
Irda
29+6 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria