Mamici de iulie-august 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Fetelor, am si eu urgenta nevoie de cartea: "Investitii directe si finantarea lor vol II" de Ion Stancu.

Vreau doar s-o imprumut pt cateva zile, pt ca ii trebuie sotului meu la ex cateva pagini din ea sa le xeroxeze si doar stiti situatia mea si nu mai avem bani sa mai dam si pe carte.

Va multumesc mult.

Luminita
30+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Adriana, mie mi se pare ca iti sta mai bine la fatza mai plinuta si e important sa fiti bine, si tu si bb.
Irina, ia zi mami cum sunt bubitele alea? cum arata? dor? sunt pe partea aia unde aveai durerea de coasta? sa nu fie zona Zoster...si daca e, nu e problema, dar e bine sa stii.poate e bine sa te vada un dermatolog.sa nu te sperii, nu asta vreau.
M29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Si eu sunt curioasa cum a fost la intalnire ca n-am mai ajuns. Am fost la cumparaturi cand a venit tati de la munca si am luat pt bebe "Minunea albastra - primul an din viata baieteluilui meu" un album di acela unde sa-i pun prima poza, sa-i povestesc prima baita...
Irina, eu am facut niste bubite acum o sapt dar pe burta, si stiu si de la ce erau - pe caldura mare mi-am pus blugii cu marsupiu si mi-a transpirat burtica, cand am ajuns acasa m-am speriat, dar am facut dus si pana seara imi trecusera. Daca e sa fii luat ceva de pe sutienele pe care le-ai probat, e mai neplacut.

Zina si bb Matei 30 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Gabi nu-mi spune de fiori ca deja eu intru in panica gandindu-ma ca mai am maine de stat acasa si luni ma duc la spital; sper doar sa fie temporar si sa ma introc si sa ma duc din nou pe 1 iulie la cezariana. O fi el maricel bebe dar nu stiu daca s-ar naste acum chiar nu e problema, totusi e in sapt 34, luna 8a deci nui e gluma. Ma rog la Dumenzeu sa fim bine si sa stam acolo pana la termen, inca 4 sapt.
Ma apuca si plansul cand ma gandesc ca tre sa plec la spital.

Ioana
sapt.34
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irda, ce diferenta mare in marimea burticii intre 19 sapt si 30 sapt!!! Parca nici nu mai semeni cu tine . Dar, arati de 1000 ori mai bine asa, mai rotunjoara. Incearca sa nu pierzi prea mult din greutate dupa bebe, ca iti sta bine asa .

Adriana, mai mare e burtica decit tine!!! Cred ca daca o cintaresti separat, bebe Aidan este mai greu decit tine. O sa fie un super-fotbalist (american!). Nu te trage in fatza greutatea burticii?

Ioana, ai grija de tine. Cind am vazut ca si tu ai scurgeri de dop, am inceput sa ma ingrijorez. Ca sintem doar cu 2 zile diferenta si ma gindesc sa nu incep si eu ... Nu mi-am facut inca bagajul pt spital si nu am spalat nici un lucrusor pt bebelusa Eva. Sper sa iesi din spital cit de curind si sa il nasti pe Andrei la termen.

Ema, te inteleg cu overtime-ul . Si aici se plateste mult mai mult; si daca asa mai avea inca serviciul, m-as duce si eu. Se merita banii si in week-end nu este asa de greu ca in cursul saptaminii (cel putin aici). Mai ales ca ai fost sa lucrezi la politie . Imi si inchipui 3 masini de politie alergind cu tine la spital si avind prioritate la emergency room!!! Totusi, i-ao usurel, chiar daca mergi la lucru.

Irina, cum mai este bebelusa ta? Ai venit de la control? Ce ti-au spus? Eu de cite ori merg sa imi cumpar sutien, port un sutien mai subtire pe dedesubt, asa ca sa pot incerca pe cel nou pe deasupra lui; iar la chiloti stiu doar marimea; nu ii probez niciodata in magazin; ii cumpar, ii spal acasa, apoi ii port. Ai grija cu bubitele alea.

Kulta, Danuta este asa de duuuuuuulceeeeee, imi vine s-o maninc . Cred ca o pupi toata ziua!!!! E superba! Si imi place si buricutul tau iesit in afara . De citeva saptamini am crezut ca o sa-mi iasa si mie in afara, dar sta doar plat ... ceea ce este bine, ca eu intotdeauna am avut obsesie cu buricul sa nu se desfaca . In unele zile, bebelusa trage de ceva care este exact in dreptul buricului si e asa de aiurea ...

Gabi, multumesc pentru urari. Ai vazut ca si pe fetita mea o sa o cheme Eva? Asta a fost primul nume la care ne-am gindit cind am ramas insarcinata (daca era fetita) - sau Ava, dar sotului nu ii place cu A; si Michael pt baietel. Apoi am mai "trecut" prin alte nume si ne-am intors tot ca Eva . E cam aiurea, pt ca americanii pronunta Iva si suna asa de uriiiiit; dar noi corectam pe toata lumea care zice asa; si o sa o invatam si pe fetita sa ii corecteze pe cei care gresesc pronuntia numelui ei.

Mamini, maselele mele au cam inceput sa explodeze. Luni, asta care a trecut, cind mincam in partea stinga, am simtit cum am muscat din creier!!! O durere cumplita!!! Venea de la aceeasi masea la care am avut nervul scos, dar acum era pe stinga (am scos nervul la #5, asta era #12). Am luat si Tylenol si Oragel am pus pe ea si pe linga, dar nimic; nu a trecut deloc!!! Asa ca marti am sunat la dentist, m-a vazut si am cerut sa merg la scos de nerv si pt maseaua asta; ca durerea era de 1000 ori mai mare. Am zis atunci ca sper ca nasterea sa fie mai usoara decit durerea aia. Mi-a scos nervul (plomba temporara), iau Penicilina iar; dar la 1 zi dupa, am inceput sa simt in gura un gust amar, care venea de la maseaua aia, plus din cind in cind am avut niste dureri de vreo citeva secunde, ca si cum rana era larg deschisa. Acum nu mai simt gustul ala, nici nu ma mai doare asa de tare; dar daca apas cu degetul pe plomba aia temporara, ma doare. Tu crezi ca e normal? Ce crezi ca era gustul ala amar? Eu ma gindesc ca poate era din materialul pe care mi l-a pus dr in radacina, sub plomba temporara. Si daca e adevarat, este safe pt bebe??? Luni mai merg iar la dentist; o sa intreb si o sa ii cer sa se uite la masea, dar vad ca tu stii f multe despre astea si sint curioasa sa aflu, macar despre gustul ala amar ... daca e ok pt bebe.

Va pup.

Oana C si 34

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Corbioana, nute panica. Ai sa vezi ca nu vezi ca va fii bine. Lasa gandurile negre.
Irinabungau, unde esti cu vestile?

Sa auzim numai de bine.
32+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamini, hai ca mi-au transpirat palmele cand mi-ai spus de Zona Zoster... da, este chiar in zona unde-mi dadeam cu Indometacin, sunt vreo 10 bubitze ca niste cosuri care ma mananca ca naiba!!!! Iar acum am din nou durerea aceea, ca o intepatura cand respir... Am verificat, sunt in continuare acolo... eu am facut legatura cu faptul ca am probat sutienele acelea... au aparut dintr-o data, cand am probat sutienele nu le aveam, ca mi-as fi dat seama, dar dupa o ora - atat mi-a luat pana am venit acasa - mi-au aparut si ma mancau... m-am speriat initial, am spalat bine zona si m-am dat cu tinctura de galbenele. Cum se manifesta Zona Zoster??? Si cum se poate depista, de face vreo analiza, sau se uita doctorul si da diagnosticul??? De durut nu dor, dar ma mananca!! De extins, am verificat si nu s-a extins... nu stiu ce sa-ti mai zic... daca-ti suna cunpascut ce poate fi, da-mi un semn te rog!!! Zona Zoster se poate lua de pe sutien?????

Acum sa va zic de la echo cum a fost... bebelusha mea este bine, acolo unde ma impinge ea cel mai cu foc are manutzele si ma impinge cu pumnul... are in jur de 1,5 kg - mi s-a parut putin - iar placenta are grad de maturitate 2 si n-a reusit sa vada cat de jos de duce din cauza capului bebelushei. Mi-a spus ca arata bine bebelusha dar sa am grija de mine daca dr. meu mi-a spus sa nu fac efort ar fi ai bine sa stau mai mult in pat...ma rog, o sa fiu mai precauta si o sa ies mai putin pe afara, voi iesi numai daca-i cazul...

Adriana , ce mare te-ai facut!!!! In numai 4 saptamani!!! Oricum esti o gravidutza frumoasa sa stii!!! Am luat cupa mai mare la sutien, stiind ca imi va creste pieptul si mai mult...

Ioana, stai linistita ca bb Andrei va sta pana la termen!!! Pupici multi si vorbim!!

Zina, cum erau bubitzele tale??? Te mancau?

Pupici la burtici,

Irina si bebe 30 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Oana eu nu am avut scurgeri de dop. am fost doar la consult obisnuit lunar unde mi-a depistat dilatatie de col si contractii si eu nu simteam nimic altfel de asta a hotarat sa ma interneze sa ma tina sub supraveghere ceea ce ma da pe mine peste cap. Nici eu nu i le-am spalat si uite ca mi-e ciuad si sper sa fie bine.
Monai multumesc de grija te pup.
Irina la fel si tie si sper sa fie asa.

Am luat diazepam ca asa mi-a prescris unul seara si 2 nospa pe zi asa ca probabil voi adomri curand mai va scriu maine ceva sper.
Noapte buna!!

Ioana
sapt.34
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Oana C, m-am tot ferit pana acum sa nu iau vreo raceala, vreun virus... si tocmai la chestia asta nu ma gandisem... trebuia sa-l probez peste sutienul meu, dar... nu m-a dus capul... Nu mi s-a intamplat niciodata!!! La chiloti ii cumpar dupa marime, nici n-as proba asa ceva!!!
Dureri in zona buricului mai am si eu, mi se pare ca trage de ceva, dar cred ca pur si simplu se impinge bebe...

Monai, m-am prezentat la raport!!!

Vreau sa va spun ca tanti aceea care mi-a facut eco, la inceput, vreo 2 minute m-a apasat cu sonda aceea de-mi taia respiratia de durere... am crezut ca vrea sa vada ceva in mod special, dar cand am vazut ca asa de grea are mana ea de fapt, i-am spus ca ma doare, s-o lase mai moale... si s-a conformat, dar parca simt si acum durerea... Cand m-a intrebat cand am intrat daca am baut lichide inainte... m-a umflat rasul si i-am aratat burtoiul... nu era cazul de lichide ianinte... no comment!!!

Mamini, te astept cu raspunsul ca pe painea calda!!!

Pupici,

Irina si bebe 30 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Va multumesc fetele pentru aprecierile vis-a-vis de burtica!

OanaC, burtica aproape ca s-a triplat de la 19 saptamani pana acum, asa ca mi se pare normal sa par alta , da' nu sunt....sunt doar eu si bebe si vreo 6 kg in plus!

Irina, nu mi se pare mica greutatea bebelushei......la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani, greutatea pentru 30 de saptamani e de 1400 gr, stai linistita ca-i ok. Cu bubitele......nu stiu ce sa spun.....mie imi aparusera anul trecut in vara pentru ca transpirasem la burtica si am facut o alergie la metalul de la nasturii blugilor! Mi-a trecut dupa ce am tinut zona uscata si dupa ce mi-am dat cu niste alcool sanitar. In perioada aia am fost si la mare is s-ar putea sa fi trecut si de la apa sarata....habar n-am! Mi-au trecut in cateva zile!

A avut loc si mirifica intalnire de viitoare mamici de iulie-august!
Din pacate n-am fost decat 3 mamici cu bebeii de rigoare + Mirunica, printesa dulce a Bogdanei! In rest, in afara de Bogdana (Mitub) a mai fost Andreea (andre_ea) si eu.
Atmosfera a fost super, compania de asemenea, ne-am plimbat prin Herastrau, am discutat de toate pentru toti, dar mai ales pe tema bebeilor pe care-i asteptam cu drag! N-am facut poze pentru ca n-am avut aparate foto din pacate, dar am zis ca poate recuperam cu pozele la urmatoarea intalnire (probabil cu bebeii in parc)! Burticile sunt maricele si frumoase, ne-am distrat, zic eu si am stat la aer curat.
Singura parere de rau a fost ca n-am reusit sa ne strangem mai multe.

Pupici

Irda
29+6 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput