Mamici de septembrie - octombrie 2005 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
codruta_grg spune:
Intra la mamici iulie-august, si da pe adresa de poze a lui: Oana C din America, dar am modificat si adresa, nu era completa.
Codruta &
27 saptamani
poze
mysweetest spune:
Si eu cred ca va sta bb cu noi in camera noastra in primele luni.
Marlena &
Alexandra..saptamana a 28 a
miflore spune:
Buna fetelor! Si o saptamana extraordinara tuturor!
Catush, bine-ai venit!!! Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara!
Mariana, felicitari pentru baietel!
Cristina si Nicole, multa sanatate, sa va faceti repede bine ca se-apropie viitoarea intalnire!![]()
Ioana, bafta la rezultate, sa ne zici si noua!
Nici eu nu prea as vrea sa dorm cu BB in camera, o sa iau o statie din aia de supraveghere cu toate ca deja ma uit la traseul santului ce se va forma!![]()
Ramona, multumim pentru pozici!
Cum rotesc si eu o poza?
Mihaela 23++
jadi spune:
Deci:
- mi-e somn rau
- mi-e o lene ingrozitoare
- taman azi am de lucru in draci
- urasc pe toata lumea
Lunea e gri, nici iarba nu creste!
Jadi
22 fixamente
nanadana spune:
Nici eu nu am avut nici o secretie la sani
Eu as prefera sa aibe bebeul camera lui de mic si sa doarama
Nicole sanatate multa 
Tonnia cum mai te simti?
nanadana23
mysweetest spune:
Eu am inceput deja sa imi doresc sa treaca timpul ce a mai ramas mai repede ...ma simt greoaie si incep sa fiu nervoasa fara motiv , apoi vesela ..exact ca in primul trimestru.
Stiu ca mai e putin dar parca as vrea sa sar peste si sa ajung mai repede in septembrie.
Marlena &
Mary_25 spune:
Pe mine nu ma vede nimeni? ![]()
![]()
![]()
M-am plans si eu de picioare si nimic 

!!!!
Daca voi nu ma bagati in seama, atunci ma bag singura!
Si bb-le meu va avea camera ei, dar voi sta in camera cu ea macar la inceput!
Codruta: eu am reusit sa vad camera gravidutei, e super! Sursa buna pentru inspiratie!
Jadi: Maine sigur o sa fie mai bine!
Hildegard: Ideal ar fi sa nu-l obisnuiesti in pat cu tine. Sau sa nu-l obisnuiesti in brate, dar cine se poate abtine! Sunt atat de scumpi. Cu camera nu este obligatoriu, dar sunt anumite aspecte care trebuiesc luate in considerare: agitatia care va fi cel putin la inceput in jurul copilului, trezitul noaptea, etc.!
PS: Nu a cumparat nimeni de pe net produse pentru bb: patut, lenjerie, saltele, etc?
,
Mary si bb 23+
Carmi spune:
Hildegard, si eu merg azi la control,
tot dupa masa, asa ca nu esti singura, vin cu tine !:)))
Poate sta bebe intr-o pozitie mai buna, sa vedem si noi
ce are intre picioruse.
Pupici la mamici.
mysweetest spune:
Da Mary_25 si pe mine ma dor picioarele in special cand e foarte cald si mai ales gambele. Sambata chiar nu mai puteam de durere in gamba dreapta dar era justificata fiindca mersesem ceva pe jos.
Marlena &
codruta_grg spune:
Mary, eu nu am avut probleme cu picioarele (inca) deci nu stiu ce sfaturi as putea da.
De pe net eu nu cred ca voi face comanda deoarece: aceleasi produse sunt in magazine, iar noi, cele dn alte localitati, trebuie sa platim taxe de curier. paaa
Codruta &
27 saptamani
poze