Mamici de septembrie - octombrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Codruta, eu luat salteluta din fan de acelasi magazin cu patutul-tarc.
Tot pe la magazine de bebei gasesti.

Finutul meu a dormit pana la 1 an in patut de lemn. Dupa 1 an, a inceput sa fac boc-boc noaptea in gratii si parintii i l-au schimbat cu un patut din asta tarc.
Asa ca ai putea sa folosesti patutul pe care il ai vreun an.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata gravidutelor!

Azi e a sasea zi de boala. Nu mai suport. Oare cat tine o raceala netratata decat cu ceaiuri si spirt? Deja am mustrari de constiinta ca nu sunt la munca si deja nu mai imi doresc sa raman acasa cu mult timp inainte de bebe. M-am plictisit si imi vine sa ma urc pe pereti, dar nu pot din cauza burticii.

Ioana pe tine cat te-a tinut raceala?

Pupici

Nicole 27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata gravidute!

Diana stai linistita, cica asa sunt baieteii. Si al meu se misca foarte mult si este foarte puternic. Ieri seara aproape imi dadea telecomanda jos de pe burta. Era tare distractiv! Inseamna ca este sanatos si puternic (asa mi-a spus ieri un dr. gin. neamt, pe care l-a atras burtica mea si mi-a psu in ce luna sunt doar uitandu-se la mine).

Catush, bine ai venit!

Mariana, sa iti traiasca baiatul! Ne ne facem cu asa putine fete???

Hildegard, mie imi curg sanii de o luna, dar nu in fiecare zi. In general cand am bluze stramte. Dar am intrebat si este normal. Rezolvi situatia cu tampoane de sani! Bafta la eco!

Cristina multa sanatate! Sa te faci bine repede!

Stie cineva ceva de Lucia_cs? A venit in Romania la inceput de aprilie, m-am intalnit cu ea si urma sa se intoarca in State inainte de Pasti. Dar nu am mai vazut-o pe DC. Sper sa nu se fi intamplat nicmic rau.

Flavia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am umblat vineri si sambata in toate magazinele de bebe din Cluj (nu sunt multe - cam 4-5). In nici unul, care comercializau patutui tarc, au zis ca nu au saltelute). Mai cautam!!!
Am luat sambata doar o plapumioara.
Am vizitat mamici iulie-august. Are o graviduta poze cu camera pentru bebelusa ei. E super!! Sa intrati sa o vedeti: http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Codruta & 27 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Voi nu veti dormi cu bebele in camera? Eu deja imi mut canapeaua in camera bebelushei. Macar primele 5-6 luni, nu?

Codruta & 27 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, lucia_cs nu mai este pe listuta noastra. A fost alegerea ei sa nu zica aici pe grup ce s-a intimplat (mi-a dat un PM acum o luna).

codruta, eu n-as vrea sa dorm cu bb in camera. Ii pun un walkie-talkie de-ala sa aud cind plinge.

nicole, sanatate multa!!! Pe mine m-a tinut destul de mult raceala, cam o saptamina jumate ... Si mi-e frica sa nu racesc acum, ca dorm dezvelita si mi-e frig noaptea. Cred ca o sa imi pun din nou ciorapi noaptea.

Am sunat la Medsana si in sfirsit, dupa 5 saptamini jumate, mi-e gata listeria. Ma duc azi sa o iau, dar nu cred ca stiu sa interpretez valorile alea. Fac o vizita si la dr. saptmaina asta ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta crg

nu se deshise pagina cu camera pentru fetita a gravidutei iulie-august

Vero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
am aparut si eu desi sunt treaza inca de pe la 6 ...nu stiu ce am de nu mai pot dormi..am tot incercat dar nimic.
Ieri am fost si eu la mama si am papat o multime iar la desert niste placinta de branza ...chiar ma intrebam daca am luat deja +10,5 kg dar cu placinta de ieri cred ca am si depasit .
Mie inca nu-mi curg sanii..oare voi avea lapte?
Apropo voua v-au aparut vergeturi? Ieri am vazut pe fund cateva dungute mai deschise la culoare iar sotul meu zice ca nu sunt vergeturi ca nu prea mi s-a marit fundul si nu aveau de ce sa-mi apara.
Oricum eu m-am tot dat cu crema pe burtica si sani si uneori pe coapse dar nu si pe fund ca nu am observat vreo modificare la el.
Bebelusa mea e cumintica daca e liniste in camera, mai face miscari doar cand vreau sa dorm si ma misc de pe o parte pe alta.

Marlena & Alexandra..luna a 7a

Mergi la inceput

codruta crg

Eu o sa-mi pun patutul lui bebe in dormitorul nostru, macar primele 4/5 luni sau mai putin, depinde.
Trebuie sa se obisnuiasca singur?

Vero

Mergi la inceput

codruta crg

Eu o sa-mi pun patutul lui bebe in dormitorul nostru, macar primele 4/5 luni sau mai putin, depinde.
Trebuie sa se obisnuiasca singur?

Vero

Mergi la inceput