Mamici de septembrie - octombrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata !
Eu am ramas azi acasa pe motiv de raceala, voi lucra de acasa.
Pe Victor l-am dus la gradi si a fost asa de suparat ca eu am ramas acasa si el la gradi. Asa o sa fie si cand o sa raman cu bebelusha.

Azi mai pe seara ma duc la ecografie si consult, sper sa fie ok domnisoara desi eu tusesc si transpir la greu.

Ieri ne-am facut curaj si am facut prima mare achizitie pentru dominisoara. I-am luat patut din acela care se pliaza, e meserias, Victor a dormit azi noapte in el.

Sotul era asa simpatic, ii spunea lui Victor ce mult il iubeste pe el, baiatul mare si pe fetita mica de la mami din burta.

PS: A venit maica-mea sa ne ajute de joi seara si am gripat-o si pe ea.

O saptamana super,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, te-am vazut online. Eram 4 useri la ora aia.

Cristina, sanatate multa si bafta la eco! Deci ai luat patut din pinza? Zi si mie marca, magazinul si pretul te rog.

Mi-am gasit de lucru dimineata, scriu la teza de dizertatie a sotului (ca el nu si-a predat-o acu n ani, s-a trezit acum ...).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

neata burtici

Mariana felicitari pt baietel
Cge multa sanatate si ai grija de tine ,

Eu ieri am iesit la o pizza si am mancat 2 plus o bere intreaga si cind am ajuns acasa tot imi era o foame de lup si dai pe branza cu rosi , este prima data cind mi se intimpla asa ceva de cind sint insarcinata ,sa speriat sotul de noi cind a vazut cit am mancat

nanadana23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata

Eu ma pregatesc azi de eko pa la ora 5 si speram sa ne zica si sexul bebeului.
Am emotii de nu mai pot.
dar speram sa fie bine.
Pana cum nu am avut probleme, nu ma doare nimic, in afar de piept.
Mai sa vedeti, de vineri imi curg sanii. Am vazut pe tricou pete de diferite marimi. Azi noapte am avut o pata, am crezut ca am transpirat dar...de unde, era altceva.
Voi aveti asa ceva.....?
Cica e normal, se desfunda canalele si e bine.

Vero
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, eu sunt tot timpul on-line, am abonament prin cablu, asa ca sunt conectata non stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare burtici

am reusit si eu sa intru in sfarsit; sunt in lucrarile de raportari pentru luna anterioara
am pus si eu 6 poze in album pe yahoo la adresa http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaoros/album?.dir=/db3b&.src=ph
sper ca le puteti vedea-nu prea ma pricep la exhibitii din astea;

Ioana, te rog sa ma ajuti in caz ca nu e vizibil link-ul

Cristinutza, stai linistita, aparatul asta mareste; arati foarte bine

m-am simtit foarte bine la intalnire; chiar avusesem o zi groaznica, da voi m-ati facut sa o inchei cat se poate de placut; sper sa mai repetam experienta

Ramona

Ramona 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

Mai da' mult mai vorbiti!

Hildegard: Eu nu am patit asa ceva, dar cumnata mea care are vreo 20+ a patit. Asta inseamna ca eu nu o sa am lapte?

Mariana: felicitari pentru baietel!

Cqe: insanatosire grabnica!

,
Ne mai auzim,
Mary si bb 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, sigur o sa ma fac bine, daca voi va ganditi la mine
Multumesc pentru urari.

Ioana, patutul l-am luat de la magazinul Loris din Cora, este nemtesc, marca ABC Design.
E tare haios bleumarin cu ursuleti portocalii, are inaltator inclus si o salteluta. Salteluta este cam moale, asa ca am luat o alta saltea din fan careia i-a facut inaugurarea Victor aseara.
Si partea cea mai frumoasa dupa Victor, are o usita cu fermoar pe unde bebe cand se face mai mare poate sa intre/iasa. Usita este la un capat.
A fost 6120000.

A, si la Loris ne-au dat o lista de necesitati pentru bebelushi grupata pe articole de puericultura mare: obligatorii si optionale, articole de puericultura mica: obligatorii si optionale.

Mai vorbim,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Hello!!
Eu am incercat sa intru ieri dar nu a mers situl.
Si eu am net prin cablu si e non-stop deschis. Dar sta mai mult sotul meu la calculator ca isi scrie lucrari.
Am gasit in sfarsit cartea "Mama si copilul" editie 2005 revizuita. Acuma costa 620.000 lei. Bine ca am gasit-o!!!
In legatura cu saltelutele: eu vreau sa cumpar un patut tip tarc, care are o salteluta tare, tare subtire. Unde gasesc saltelute subtiri (din iarba, sau altceva)pe dimensiunea: 110 x 80 cm.??? Eu am patut din lemn, cu saltea relaxa (120 x 60 cm)dar am inteles ca se pot lovi daca nu e destul de protejat in jur.
Va pup,

Codruta & 27 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, multumesc pt detalii. Sa stapiniti patutul sanatosi. Si eu am fost ieri in Cora, dar n-am mai intrat pe la Loris. Ma duc sa-mi dea si mie lista aia.

Ramona, merge link-ul, il pun imediat pe prima pagina. Multumim.

Si eu am internet prin cablu, dar rar lasam calculatoarele deschise peste noapte (nu stiu sa va zic de ce, pur si simplu le inchidem).

Ioana

Mergi la inceput