Mamici de septembrie - octombrie 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nicole, suntem colege de raceala. Lasa, ca ne facem noi bine.

Mai este un subiect pe forum unde dorm bebelushii.
Concluzia la care se ajunsese era ca in limita posibilitatilor e bine ca bebeii sa aiba propria lor camera, spatiul lor.
Pe lg patut in aceasta camera de bebe, sa fie si o canapea.

Majoritatea mamicilor, in primele luni, cand alapteaza ajung sa doarma pe canapea in camera bebeilor decat sa se mute dintr-o camera in alta de cateva ori pe noapte.

Noi asa facem, copiii vor avea camera lor, era asa haios Victor cand facea loc ptr bebelusha in camera lui.
La inceput o sa dorm si eu cu ei in camera. Sper ca numai ptr 5-6 luni.

Codruta, vezi ce bine este sa facem cumparaturile din timp ?
Daca nu gasim azi un lucru, avem timp sa asteptam pana apare.
Ai gasit tu cartea "Mama si copilul", gasesti si salteluta.

Daca nu, ti-o trimitem din Bucuresti.

Jadi, stai linistita, le rezolvam noi pe toate.
Sambata asa intr-o pasa proasta eram si eu, am speriat-o pe maica-mea.
Nu mai vine asa curand in vizita.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mary, eu nu am avut probleme cu picioarele (inca) deci nu stiu ce sfaturi as putea da.
De pe net eu nu cred ca voi face comanda deoarece: aceleasi produse sunt in magazine, iar noi, cele dn alte localitati, trebuie sa platim taxe de curier.
Nici mie nu imi curge nimic din sani, desi am o crusta galbuie pe sfarcuri.
Mie mi se pare ca nu mi-a crescut burtica fata de acum o luna. Oare are perioade in care creste mai mult iar alte perioade in care stagneaza???

Codruta & 27 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Carmi,

Ok, mergem impreuna....
eu de abia astept.
Sper ca bebeul nostru sa fie cuminte cum zici si tu sa fie cu piciorusele desfacute...
ai cumparat ceva pentru bebe?
eu nu.

Vero
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Bafta Carmi, Hilde la eco, si la celelate fete care merg astazi! Se pare ca o sa am activitate intensa, sa trec carucioare noi pe listuta.

Mie mi-a dat maica-mea o veste buna, incearca sa vina sa stea cu mine de cind nasc pina pe 13 sept (mai mult nu poate ca incepe scoala si e invatatoare). Asa ca o sa vb cu dr. sa facem cezariana cit se poate de repede. Deja salivez cind ma gindesc ce mincare buna o sa am.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da ai dreptate Cristina
Oricum, saptamana aceasta mai dau ture prin magazine si poate de saptamana viitoare incep cumparaturile efective.
Lunea viitoare mergem la control, sa ne confirme ca e fetita si atunci stiu pe ce culori voi cumpara.
Am mai descoperit un magazin de bebe la care merg azi.
Va pup

Codruta & 27 saptamani

poze

Mergi la inceput

Mary

eu cu picioarele nu am avut pana acum probleme.
Daca stau mult in picioare atunci simt ca ma deranjeaza. atat. Seara imi face sotul masaj pe ambele picioare si e super.
Eu nu vreua sa dorm cu bebele in pat....ci doar mut pentru cateva luni patutul lui la noi in dormitor. El o sa aibe camera lui bineinteles.

vero
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Insanatosire grabnica cge si Nicole!
Mie chiar mi-a crescut considerabil burtica saptamana asta ..chiar nu mai vad nimic ce e sub ea decat in oglinda si am senzatia ca se va mari si mai mult saptamanile urmatoare...sotul meu ma intreba ...atata burtica pt. un bb de un kg?
S-a marit considerabil partea de sub buric si in zona buricului de iese si mai mult in evidenta.
M-am masurat adineaori si am 96 cm in zona buricului..ultima oara aveam 93...acum o saptamana.

Marlena & Alexandra..saptamana a 28 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Carmi,Hildegard bafta azi la eco,tinem pumni

nanadana 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumim fetelor!
Cristina, sanatate multa! Trebuie sa ne treaca si noua! De abia astept, ca am un chef de duca. M-as duce si la munca@
Ioana, bafta la rezultate!

Nicole 27 saptamani

Mergi la inceput

Fetelor, daca va spun.....ca in talie de la 70 cat aveam la inceput am ajuns la 100 adica 99cm . no bine, 100 cm am seara.

bebele meu de cateva ore sughite sau nu stiu ce face...dar il simt ca o albinuta

la voi ce face bebele?

Vero
20

Mergi la inceput