Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(12)
Raspunsuri - Pagina 13
maria_alexia spune:
Buna burtici !
Va tot citesc si ma minunez ce repede ati ajuns deja sa-l simtiti pe bb, sa stiti daca e fetita sau baietel...
Noi suntem micuti inca De-abia azi am avut o surpriza, care de altfel se cam itea in ultima vreme: cu frigul care s-a lasat, am revenit la hainele de acum 2-3 sapt si sunt tare surprinsa ce burtica imi arata!! E tare comica asa, in pantalonii mei normali Probabil ca de acum incepe distractia, maine intram in sapt. 12. Astept cu nerabdare urmatoarea consultatie, este de-abia peste 2 sapt, dar probabil va fi prea devreme sa aflam si noi ce va fi...
Nu-i nimic, sanatosi sa fim cu totii!
Maria, 11++
xandra28 spune:
of mai fetelor... ce fericite trebuie sa fiti ca va simtiti bebeii miscandu-se in burtici...
abia astept si eu... ooof
maine mergem la eco si mai povestim poimaine... abia astept... poate mi se reconfirma sexul, ca tot nu-mi vine sa cred ca la 12 sapt s-a vazut sigur...
a, si inca ceva... fetelor, voi beti cafea? sau macar decofeinizata? eu cat am avut greturi nu suportam nici mirosul, dar acum, de cand mi-au mai trecut, parca-parca as bea una.
xandra, 15 fix
Lavi spune:
Mandy, o lingurita de boabe de mustar dimineata si seara cu putina apa, nu fac rau le burtici si nici la bebei, plus ca iti da drumul lasi te simti si tu om. Eu nu am avut niciodata probleme cu constipatia, nici cu eva nici acum , dar sora mea avea saraca o vorba, in burta ei se construiau autostrazii si cu boabele de mustar e
Mi-am mingiiat bebe si se misca tare lenes, o fi somnoros , da nu stiu ca mama lui adormit aseara ca o besnita, o fi frigul de vina, sa ne bebeii, eu de abia astept sa o tin pe Eva azi linga mine pina striga ....mama nu!!!!
Lavi
Ina869 spune:
RaluD felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa! coralia76 sa ai un concediu placut cu vreme buna
amparo felicitari ptr. bebei sanatosi!Fetelor, celor carora v-au miscat bebeii, senzatia trebuie sa fie super...vreau si eu!Mandy, coralia76 eu am mincat rosii cu brinza rasa si ulei de masline si vad ca a mers
Prin iulie mergem si noi la echo, de abia astept sa-mi vad sufletelul si sa stim exact ce este...si de abia astept sa simt miscare prin burtica. Pe 1 iulie plecam in concediu!! ura!!! numar zilele!
Pupicei la toate!
& sufletel 14+
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
lavi02 spune:
Eu nu-l simt inca pe bb2, desi am trecut de 17 saptamani. Stiu ca bb2 il simti de pe la 18 saptamani si bb1 de pe la 20. Diferenta apare pt ca la primul copil peretele uterului e mai tare.
Vedeti ca fundul uterului e SUB ombilic, iar uterul e oarecum rotund. Deci daca simtiti ceva prin laterale sau mai sus sunt gaze prin intestine, eu din astea tot simt dar NU e bb pentru ca nu are cum sa fie acolo. Chiar daca burtica e si mai sus, arata asa pentru ca intestinele au fost scoase de la locul lor de uter si au urcat mai sus. De-asta mai si variaza burtica noastra dupa mesele si spre seara, se umple stomacul si intestinul subtire.
Abia la 20 de saptamani fundul uterului este la nivelul ombilicului.
V-am mai scris un mesaj de dimineata si mi-a dat eroare cand sa-l trimit. Nu mai am nervi sa-l reiau.
Vreau sa va felicit pe toate care ati aflat daca e fetita sau baietel!
Chiar acum simt ceva oarecum in stanga ombilicului, care seamana cu miscarile lui bb data trecuta, dar acolo nu e uterul asa ca inseamna ca se plimba gaze prin intestin. Asta este.
mandyksch spune:
Mersi, Lavi, cand ma duc acasa de la servici neaparat o sa-mi cumpar boabe de mustar sa incerc si varianta asta.Sper sa mearga. Poate din cauza constipatiei imi simt burta asa de ciudat, un pic tare dar fara dureri .
Mandy,,18+
RaluD spune:
Multumesc mult, fetelor!
Noi ne doream baietel , ca sa facem pereche, dar e foarte bine si cu doua domnisoare.
Voi aveti surori? Cum va intelegeti cu ele? Au aplicat parintii vostri vreo "reteta" ca sa va ajute sa va iubiti si sa va intelegeti?
Pupam toate fetele si le felicitam pe cele care au aflat ce au in burtica si pe cele carora le-au miscat bebeii!
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
coralia76 spune:
RaluD,eu consider ca 2 copilasi de acelasi sex or sa se inteleaga superbine...eu cu sora mea suntem foarte foarte legate una de alta..chiar daca ea e in bucuresti si eu in Sb vb zilnic la telefon si ne spunem toate problemele ca si cand am sta de vorba fata in fata.
Sincer daca ar fi sa aleg,mi-as dori sa am 2 fetitze sa se inteleaga cum ma inteleg eu cu sora mea...dar tati vrea si un baietel...asa ca decat 2 baietei am ajuns la un compromis(unul si unul)...Acum asta este pur teorie pentru ca in primul rand imi doresc(ca oricine cred) ca bebeii sa fie sanatosi si apoi ma gandesc ce or sa fie...Parerea mea este ca intre 2 copilasi de acelasi sex exista o legatura foarte puternica...mai ales intre 2 fetitze.Asta o spun doar din experienta proprie dar bineinteles ca nu in toate familiile este la fel...
Va pup pe toate....pe maine..ziua mea de lucru s-a terminat..va doresc o dupamiaza placuta tuturor!
andutzy spune:
Buna burtici, mai mari sau mai mici!
Draga Mandyksch si eu patesc la fel ca tine: citeodata misca , de mai multe nu.. dar azi dimineata cind plecasem la munca (pe la 6.00)am simtit de parca eram pe post de acvariu ambulant, la mine in burta inota un peste.Totul a durat cam 3 min. dupa care nimic.Acum stam in asteptare.
Atena 19
Mirela Anca spune:
Buna burtici!
Noi sintem bine ,astazi am implinit 19 saptamini .Inca nu miscam ,sintem lafel de puturosi cum a fost si Cosmin .Flutarasi si valuri am avut si noi dar nu le-am luat in seama .Prima miscare o consider prima bataie in peretele uterin .Dupa socoteala mea o sa-l simt peste vreo 2 zile .
pentru ca mi-a iesit IR mare la eco 3D ,trebuie s-o rept.O sa sun sa ma programez .Si dr. mea a constatat ca vin multe mamici cu Ir crescut .
Lordra Unde ai facut eco ?
Ralu D felicitari pentru fetita .
Astept nume pentru bb-i sa completez listuta.
19 fix
Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro