Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Ziua buna din nou.
Xandra eu pana acum am baut cate o cescuta de cafea pe zi dimineata. pe unde am mai citit, unii spun ca nu strica o ceasca, doar sa nu exagerezi. dar acum am luat cafea fara cofeina (nu-mi prea place) dar o sa ma obisnuiesc.....
pupici

joy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

xandra28 mie dr. mi-a spus ca pot sa beau o cescuta pe zi...cafeaua filtrata de pe aici este chiar apa chioara...daca ar stii ea ca inainte de a ramine beam ness tare de statea lingurita in el...atunci cu siguranta ca mi-ar fi interzis asa ceva..cred ca o cafea-doua pe zi nu au ce sa faca rau ( depinde si de cantitate, e-adevarat, am o prietena care are un tucal de 1/2 l si considera ca ea bea "o cafea pe zi"..)

Ina & sufletel 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

noi am fost la Gradina zoologica in week end...ne-am cam topit de caldura dar Alex a fost incantat- Lia insa nu e inca atrasa de animale. mai curand de ceilalti copii...

lorda si ralud- felicitari pentru fetite

xandra-si eu stiu ca o cafea pe zi nu face rau. eu sunt cafeino-dependenta asa ca fara o cafea de dimineata nu sunt om ...Lia e ok.

felicitari mamiclor ce si-au simtit bebeii-la noi inca nimic, dar suntem inca mici...si vacanta palcuta

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Dupa cum poate ca ati opservat ,am facut ceva modificari la listuta .Duminica am vrut sa trec pe listuta numele lui bebe si am constatat ca nu se intalege cine-i gravida si cine-i bebele .In cazul meu era usor de dedus pentru ca eu astept un baietel ,dar daca trebuia sa trec nume de fetita ,nu mai intalegeai nimic .
Am considerat ca-i mai bine sa trec prima data numele mamei+ virsta ,apoi DPN si UM ,caruciorul urmat de numele bb-ului,orasul si spitalul .
Am ales culoarea roz pentru fetite si albastru pentru baietei .
Sinteti de acord sa renuntam la UM pe parcurs ,ca sa ramina loc pentru nume ?Eu l-am considerat inutil atita timp cit am trecut DPN si am renuntat la el .

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Mirela, eu sunt de acord cu ideea ta.
Noi nu stim inca ce nume o sa avem, cand ne hotaram va spunem.

Coralia, parintii vostri v-au ajutat sa fiti asa apropiate sau v-ati iubit voi, pur si simplu? Ce diferenta de varsta e intre voi? E foarte frumos, oricum, ma bucur pentru voi.

Fetelor, eu cafea nu beau, dar Cola beau. Din pacate, n-am ce face, pentru ca am 2 joburi f solicitante si trebuie sa am grija si de Emi, care a devenit ca un puisor de urs koala , toata ziua e agatata de mine... Nu pot s-o dau deoparte tot timpul, mi-e prea drag de ea. Si uite asa ma intind cu munca pana tarziu in noapte.

Sper ca bebelusa sa fie ok. Si la Emi am baut, toata lumea imi spunea ca va iesi foarte agitata, dar nici vorba. Dimpotriva, a dormit toata noaptea de la 2 luni, la 6-7 luni era mai putin agitata decat o bebelusa de 4 luni cu care ne-am intalnit, de-mi faceam griji ca e copilu' placid, sa nu fie cumva bolnav, Doamne fereste.

Xandra si BB_Alinus, e normal sa-l simtiti mai tarziu pe bb daca sunteti la prima sarcina. Daca la eco l-ati vazut miscand, nu va faceti griji.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Mirela-si eu de acord cu tine.
Ralu-eu am inteles ca daca bei COLA -si in genere Fanta, sprite, Pepsi e rau pt mamica (cantiate mare de zahar, nu e buna pentru rinichi) -nu stiu pentru bebelusi. eu te inteleg ca nici eu nu pot fara cafeina -obisnuinta, plus sunt hipotensiva . Asa ca beau cafea, sau daca nu ceai negru- vara, rece, cu gheata.

Bauturile de tip cola ca si cele cu cafeina pot cauza si aciditate -arsuri stomacale-in timpul sarcinii.Cafeina e si diuretic- e bine de stiut pentru ca avem nevoie de multe lichide in timpul sarcinii...Dulciurile-asta trebuie sa mi-o spun si mie- nu numai ca ingrasa dar cresc si riscul de diabet gestational daca: mamica are probleme cu greutatea dinainte de sarcina, sarcina multipla, risc genteic-alte cazuri in familie,. Carnea si pestele crud sunt interzise. De asemenea pestele ce contine mercur- ton, dar nu cel din conserva, rechin si altele nu am auzit. Mai imi aduc aminte ca mai erau si alte alimente pe lista dar cred ca acestea sunt cele mai importante...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna dimineata !
Gata .Avem subiectul 13 care va asteapta .

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput