Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Uiiiiiiiiiiiii!!In sfirsit avem rezultatul de la triplu test + calculul de risc genetic,ambele sint perfecte,asa ca am scapat de emotie!!
Azi mergem din nou la eco,sa vedem ce fac bebelacii,dar pina la eco morfologica mas avem de asteptat...
La mine se intimpla ceva ciudat,aproape in fiecare zi simt ca un gogoloi in dreptul buricului...O fi vre-un cap??Nu vreau sa ma gindesc ce lupte se vor da mai tirziu in burta mea!hahaha!!
Vad ca de Pumukli nu se mai stie nimic...
Amparo si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele,

Mi-a miscat si mie bb Sambata dar de atunci am mai simtit doar duminica parca o filfiiala dar nu sunt sigura. La voi cum este misca zilnic, de mai multe ori pe zi sau mai rar asa? E groaznic sa nu ai experienta deloc in domeniu!

Va pup

Diana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salut,

Felicitari mamicilor de fetite, sa aiba si baieteii nostri gagici destule :)Sa vedem cand stim toate ce avem cum va inclina balanta.

Eu ma tot mir cum de vcu vremea asta nu ma mai doare capul, nu am nici o senzatie de vreo 3 zile, chiar super ma simt. Serile adorm fara sa stiu, ma pun in pat si nu apuc sa ma asez bine ca gata sunt. Am energie si chef de viata, pur si simplu am renuntat sa mai iau altceva in afara de vitamine, dat fiind faptul ca mi s-a relaxat uterul si ja simt ok. Dc mai simt aiureli, am sa reiau medicamentul, altfel nu-i vad rostul.

Cat despre constipatie, la mine e cum bate vantul, dar intra-devar e o senzatie nasoala care pe mine ma intoarce pe dos. La mine merge cu o lingurita de miere pe stomacul gol si cu castraveti din astia de vara murati.

Sper ca si voi va simtiti bine si astept sa vad cu ce nouati ma vin fetele de pe la eco.

Ripley 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

la mine zilnic cind mai tare cind mai incet, eu stiu ca de un pic de experienta, de doua zile bebe al meu este un pic mai lenes, adevarul e ca si m-am simtit mai rau, dar trece.
Amparo felicitarii pt test, sa fie totul bine, si te asteptam cu vestii despre bebeu.

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Thx de urari Lavi,sper sa ajung cu bine la mare si apoi sa ma reintorc cu bateriile incarcate pentru ca anul asta nu o sa mai am alt concediu decat saptamana asta..Si daca voi mai ave zile libere de acasa nu preconizam sa plecam nicaieri ca ne tin nuntile(avem vreo 3 pana acum)..Tot intr-o distractie o tinem.
Amparo felicitari pentru rezultatul la triplul teste,sa fie bebei sanatosi si tu la fel!
Mirabilis pe unde esti...parca saptamana trecuta ai fost si tu la eco..nici o veste?
Coralia,15s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna!
Sunt aici, va mai citesc, am trimis un mesaj dupa ce am fost la doctor, poate nu s-a observat...
Nu s-a vazut sexul, doar cum facea genoflexiuni si cum isi punea manutele in cap...dragul de el/ea ...
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Noi v-am citit, dar am avut accesul limitat la net in week-end.
Avem vesti minunate: am simtit bebeul!!!
Eu il simteam cam o data la doua zile de vreo saptamana, dar ieri l-a simtit si tati pentru o fractiune de secunda!!! A fost super!!!!

In rest suntem bine, ne straduim, dar nu putem sa depasim pragul psihologic de nici +2 kg...
Ne chinuim din greu cu constipatia si noi, am inlocuit micul dejun cu Activia si masa de seara cu capsuni si a functionat vreo 2 zile,,, acum din nou

IrinucaR 17 fix

In prima saptamana din iulie mergem la eco si speram sa aflam daca e Andrei sau Miruna la mine in burtica.

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Fetelor vad ca aproape toate va "confruntati" cu constipatia..si eu la fel..si am incercat tot felul de chestii care tin doar temporar apoi iar probleme...Am ajuns sa ies o data la 3 zile...am recurs la capsuni cu lapte,iaurt,miere...acum urmeaza sa incerc boabele de mustar sa vad daca au vreun efect si va spun...
Ieri am simtit ca niste intepaturi in jurul buricului..nu stiu ce a fost ca de ridicat n-am ridicat nimic...dar a trecut repede pana sa apuc sa ma ingrijorez prea tare...
Coralia,15s fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Apropo de constipatie am incercat si cu miere dar nu merge, cum e cu boabele de mustar? Cum se iau, cat, cand?.Ca acum sunt dispusa sa incerc orice.Constipatia asta iti da o senzatie de-ti vine sa innebunesti.Nu am crezut ca poate exista asa ceva.

Vreau sa va mai intreb voi cum va simtiti burtile? Eu daca stau mai mult pe scaun cand ma ridic am o senzatie ciudata, parca ma apasa si parca e un pic tare, nu ma doare dar nu stiu daca e normal.

Cu miscatul bb, eu nu pot sa spun ca-l simt in fiecare zi, constant. Probabil ca da el din picioruse si manute tot timpul acolo inauntru...dar sunt eu mai nesimtita.

Mandy, , 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fetelor si felicitari fetitelor ce au aparut la orizont!
Ah, abia astept sa imi spuna si mie ce va fi....insa abia in iulie ma mai duc la eco!
Fetele, cand va aud ca voi simtiti bbii parca intru in panica ca eu nu simt nimic. Doar dupa ce mananc si ma constip un pic parca imi bolboroseste ceva in burta, dar cum asa imi face burta dintotdeauna nici nu m-am gandit ca ar putea fi vreo miscare de bb! Ca eu am vazut la prietenele mele ce au avut bb anul trecut adevarate miscari de trupe dar asta prin luna a 6a incolo! Si uite asa stau si ma uit minute in sir la burtica si degeaba

Ripley si eu sunt plina de energie si initiativa de ceva vreme insa la mine problema e ca nu am somn nici noaptea, de nu stiu ce sa mai fac!

Va pupic,

Alina 17+

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre

Mergi la inceput