Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(12)
Raspunsuri - Pagina 11
dienutagraviduta spune:
salutare fetelor !
noi venim asa mai tarzior, ca nu am fost azi la birou, si am avut treaba, nu ca la servici unde stateam toata ziua pe dc ...!
am fost la cursuri la facultate, si nu l-ar fi rusine, nu a obervat nimeni ca suntem 2 intr-unul, desi purtam uniforma universal valabila si sugestiva (salopeta), chiar si asa, nitel cam larga... probabil ca s-au gandit "ia uite-o si pe asta ce s-a ingrasat, si ce naspa e imbracata..." ca la noi e numai cu fite si figuri, nu prea conteaza ce note iei, mai mult ce telefon ai, etc... eeeei, de aia iau si eu masina lui barbatu-meu cand ma duc...
bebe face bine-mersi, adica mai bine zis nu face nimic, sau nu stiu eu ce face, ca nu se oboseste sa dea si el un semn prin burtica...
aaa, ba da, face el ceva pe acolo, ca aseara la 8 fugeam in carrefour dupa crap, si pe la noua faceam saramura... iar pe la 3, 4 jumate si 5 il trezeam pe sotior si il trimiteam dupa apa prin frigider...
am baut mai mult de 3 cani din alea mari de supa pline cu apa, pe care, ca o fetita strangatoare probabil le-am retinut, ca afara nu au plecat, si dimineata imi puneam verigheta pe deget cu sapun...
in rest, momente tensionate on-line cu sefu, ca l-am anuntat oficial ca sunt in medical... si cam mi-e teama de proverbul "gura mincinosului adevar graieste", ca i-am zis ca am probleme cu sarcina, sa nu care cumva sa se adevereasca....
ce ziceti de minunata vreme de afara ?! vai, noi suntem incantati, pentru ca joi vroiam sa plecam la mare (!)... si nu oricum - cu cortul (!)
inspirati, nu-i asa ?
ei, lasa ca pana joi se face frumos sau vine marea la noi...
dienutagraviduta 14+ si bebelusha care papa peste...
monet spune:
trec un pic pe la voi, vad ca sinteti toate vesele si gata de mers pe la mare, munte, care pe unde. si celor care ati intrat in concedii, ai, ce va invidiez. la mine, din pacate, nu e valabil, o sa vin la servici pina inainte de a veni bebe, deci, bebe hotaraste:). asa a fost si cu lia, joi eram cocotata pe niste mese si scaune sa schimb un tub la un experiment si simbata dimineata venea, cu veselie, lia! ce viata..... lasa, ca dupa ce vine bebe2, o sa stau acasa vreo citeva luni, nu stiu cite, ca alt servici aliniat in rind nu am. ca aici, la universitate, unde fac un postdoc, nu ma mai intorc, ca s-o terminat proiectu'..... asa ca, zile cu copii pline ma astepata, o sa vad cum o sa ma descurc.
aici e o vreme superfaina, de-abia astept sa plec acasa sa ma relaxez un pic. ma rog, cu lia zornaind in jurul meu:).
va pup.
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (18+)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
pischi2003 spune:
Salutare, burtici!
Ma bucur ca unele dintre voi stiti ce comori va cresc inauntru! Eu merg vineri, cred, la urmatorul control si sper sa se poata vedea ce va fi. Si daca nu, nu-i mare nenorocire, pana de Craciun sigur aflam.
La kg. stiu ca luasem 3-4 kg inca de acum 3 saptamani. Nu ma cantaresc regulat, poate ar trebui, dar vad cum burta creste si se cam vede si mie mi-e suficient. Rau nu mi-a fost, asa ca am cam asimilat de la bun inceput.
Va doresc numai bine la toate(toti)!!!!!
pischi2003 spune:
Auuuuuuuu!!! Scuze, am uitat sa ma prezint, ca tot am scris cam rar si nu cred ca ma stiti prea bine.
Mihaela 14 s + 4 zile
Am observat ca nu se stie exact UM a mea, e un semn de intrebare. Este vorba de 25.02.2005. Poate am omis eu, scuze!
RaluD spune:
Buna, fetelor!
Azi am fost la eco, suntem bine, am crescut, miscam... Totul e ok.
Si suntem fetita! Asa ca treceti va rog la noi un carucior roz. Multumim.
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
andrruzza spune:
lordra, felicitari pentru fititza!!Sa aiba Rares pe cine invita in parc la plimbare...
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mandyksch spune:
Lordra, RaluD, felicitari pentru fetite. Sa fiti sanatoase si aveti grija de voi .Asteptam cu nerabdare si restul fetelor sa ne spuna ce vor avea.
Ina , constipatia asta e groaznica. Aseara am baut lapte, am mancat capsuni, mai spre seara am baut socata si apoi in sfarsit,dar crezi ca de tot??? Pe naiba, ca azi dimineata iar m-am chinuit.Si am o senzatie ca ma apasa acolo in burta...ma tot intreb daca ma apasa sarcina , daca am ceva probleme sau e constipatia asta a dracului care imi face zile fripte. Eu daca nu reusesc sa ma duc la in fiecare dimineata e de rau..... Si chiar ca mananc fructe, beau lichide, mananc fulgi si cereale....Sper sa nu fie si mai rau..
Apropo de miscari, eu mai simt din cand in cand cate o falfaila mai ciudata in burtica, iar seara cand ma intind si pun palmele pe burtica am senzatia ca bb vine acolo sub palmele mele, parca m-ar impinge , nu stiu daca e chiar asa sau imi imaginez doar.
Mandy,, 18+
coralia76 spune:
Ce bine ca merge in sfarsit!
E a treia oara cand scriu mesajul si tot erori mi-a dat..sper sa fie altfel de data asta.
RaluD felicitari pentru fetitza ,ai echilibrat balanta avem acum 4 fetitze si 4 baietei la noiembrie -decembrie.
Si azi ma sacaie durerea de cap dupa ce zilele trecute eram linistita ca ma lasase...poate e si din cauza vremii asteia urate de tot.
Doar maine mai intru pe Dc apoi plec la un curs si apoi direct la mare...sper sa se schimbe vremea sa nu fac plimbari in pulover pe faleza.
Coralia,15s fix
Lavi spune:
buna,
sa inteleg ca te paste un concediu Cporalia, atunci multa distractie si voie buna, cit despre celelalte cre muncesc mult spor.
cum stam cu burticile, noutati!!!
constipatia pt mine nu exista, dar cele care sufera de ea de ce nu incearca tarite cu miere si boabe de mustar, sunt remedii super bune si eficace
Lavi
joy04 spune:
Buna,
felicitari Lordra si RaluD pentru fetitze...sper sa aveti ce va doreatoi. Eu inca nu stiu ce vreau (adica si fata si baiat as vrea). si pe mine ma doare de ieri capul rau de tot , aseara nu stiam ce sa iau mai repede si pana la urma barbatelul meu s-a iutat el pe net si mi-a zis ca pot sa i-au un paracetamol. dar tot ma doare . Staau si in curent la servici ca unii au calduri......
As putea sa iau un nurofen, ceva? voi ati luat?
pupici
joy 15+