Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lordra, n-ai unde sa-ti faci inca o masuratoare a IR-urilor pe arterele uterine? (la un alt eco cu Doppler) Sunt multe coincidente de IR-uri marite la paciente ale dr T cu eco la Iosup pe forum.

Felicitari pt fetita . Si ca e sanatoasa!
(Poate cu pretul unui alt eco Doppler scutesti banii de Pregnyl. Zic si eu.)

Uite si sub asta despre IR-uri marite:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49589

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

felicitarii lorda pt pasarica!!!!!!!
sa fie sanatosa si sa ai parte de luni bune si usoare!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

MariaAlexia: numai la control ginec poate vedea cum este colul.La mine colul ,prima data cind am fost la doctor mi-a spus ca am colul mic, de unde s-a lungit...
Apropos , dupa un studiu aprofundat al uterului doc mea a mai gasit ceva..in plus pe acolo..un fibrom mic ,amarit,cu un diametru de 25 mm dar `care n-o sa ne faca probleme (cel putin pe durata sarcinii, dupa..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rene spune:

Va salut si eu mamicilor
Sunt in saptamana 13 si 1 zi si-am zis sa ma-nscriu si eu in lista voastra.
La ecografie mi s-a spus ca e normal copilu si s-ar parea ca e baietel .. cica-i plutea un chistoc pe-acolo dar mai ramane de vazut Oricum nu avem preferinte. Baietel sau fetita sa fie copil sanatos.
L-am vazut si miscand (chiar daca inca nu-l simt) impreuna cu taticul lui care si-a pierdut glasul de emotie cand l-a vazut asa bataios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare fetelor,

Gata cum mutarea, mai vine renovarea a jumate din casa, ca din 7 camere nu facem fata intr-o tura :(
Sunt franta de oboseala, mai am de pus prin dulapuri, de spalat haine etc. dar mult mai linistita.

Acum despre faza cu kg, eu am pus 2kg, cred ca sanii si burtica, pt ca in rest am slabit la fund si picioare, chiar si dr. cand m-a vazut m-a intrebat ce am facut de am slabit. Poate ca m-am obosit mai mult, am facut mai mult efort fizic, nu am avut pofta de mancare si astea au dus normal la scadere. Dar dat fiind faptul ca sunt destul de plinuta pt gustul meu, am resurse si sunt sigura ca voi pune pe parscurs mai mult.

In rest toate bune, cu toata agitatia si oboseala bebelica s-a purtat super, nici nu l-am simtit :) numai seara parca se plimba pe acolo.

Saptamana super,

Ripley 17+ & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lavi02, nu cred ca e cazul. Eu am avut mari probleme si pana sa raman gravida, asha incat consider ca pregnylul asta e bine venit. Am mai pierdut o sarcina anul trecut si, pana acum, gratie tratamentului prescris de Tutunaru, totul a mers ca la carte.
Si-apoi, la cine sa ma duc? Despre Iosup stiu sigur ca e unul dintre cei mai buni, deci am mare incredere in el. Sa zicem ca ma duc in alta parte, vin (poate) cu un alt rezultat, decid de una singura sa nu mai fac pregnylul si dupa aia ma trezesc ori ca o incurca fatul, ori ca se nashte dar are probleme dupa nashtere. Cu ce ma aleg, la urma urmei?
No....merg total pe mana lui Tutunaru. Pana acum nu mi-a inselat asteptarile si nici nu mi-a dat medicamente ca sa se afle-n treaba. Pana sa raman gravida nu mi-a dat nici macar o pastila (desi aveam probleme) ci m-a trimis la homeopat tocmai fiindca si-a dat seama ca problemele mele pot fi rezolvate si mai neinvaziv pt. organismul meu. Daca acum a decis, insa, sa-mi dea pregnyl, inseamna ca treaba-i serioasa si nu ne jucam.

Hai bafta!
Lordra14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Multzam tuturor pentru urari. Sunteti niste schumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

si o zi buna la burtici si la bebei, va pupic virtual si va doresc numai bine!

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

lordra felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si sa ai o sarcina fara probleme! Inseamna ca tipul/tipa de la echo este foarte bun/a daca a putut sa-ti spuna sexul la numai 14s.

mandyksch si eu am fost constipata zilele acestea cu toate fructele, apa si salatele si tot...m-am simtit ca un butoi, mai ales ca joi si simbata am fost in vizite unde a trebuit sa maninc cit de cit...duminica am baut suc de prune, ceai cu miere, lapte batut...pina la urma am reusit sa dar a fost destul de nasoala senzatia...si am citit ca de acum incolo tot asa va fi, problema cu constipatia.O sa incep sa beau seara ceai de musetel cu miere, poate va avea efect si dimineata imi voi putea relua vechea rutina...daca nu ies zilnic afara sint bolnava.

In rest, am avut un week-end aglomerat, ca intotdeauna, nu prea apucam sa ne bucuram mult de ele fiindca trec foarte repede...mai ales acum vara, cind sint atitea de facut si de vazut..de abia astept concediul, ma gindesc zilnic la el. Noi o sa sarim Cuba sau Mexic anul acesta, plecam prin Montreal sa vizitam muzee, sa mergem la spectacole, daca Doamne-fereste am probleme vreau sa fiu prin zona casei ca sa se poata lua masuri imediat.

Va doresc un inceput de saptamina bun si sa avem cit mai multe vesti bune despre (sa mai aflam un sex,ceva).

& sufletel 14+

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna fetelor!

Hop si eu cu o veste: cred ca micutul a miscat ieri, cind stateam pe canapea. A fost ca un bilbidic. Ceva ciudat, ce nu am mai simtit pina acum. Si aseara, parca ceva miscari de trupe, dar azi nimic. Of, ce rau e sa fii la prima sarcina si sa nu stii nimic cu siguranta cum e...
In rest, toate bune si frumoase. Am fost in week-end la plimbare prin Herastrau, unde am admirat multe-multe burtici. Mai mari cei drept decit noi, dar tot burtici.
A, sa nu uit: dimensiunile glorioase: 1,70 si 63 kile acum, adica am luat cam 1-1.5 kg. Burta se vedea mai bine saptamina trecuta, acum a mai plecat. Dar va reveni in forta, probalit, si atunic sa vedeti...

A, si a nu uit: am rezultatul la triplu test, facut la IDS Laboratories: AFP 31.05, Beta HCG 41310.74 si Free Estriol 1.4. Toate sunt in limite normale, dar mie aici nu mi-au dat nici o probabilitate, cum am vazut pe la alte fete. Ceva sfaturi, pareri, ca ajung abia pe 20 la doctorita mea.

M-am intins ca o placinta in devenire.
Vadulce!
18+1

Mergi la inceput