Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetelor,
A mai trecut un week-end si iar e luni, si partea proasta e ca nu mai am nici un chef de la o vreme incoace. Si cealalta parte proasta e ca m-am constipat si ma simt ca un balon, umflata rau de tot.Imi vine sa plang nu alta. Parca as avea o minge in mine. A inceput sa-mi creasca nu numai burtica ci si in zona stomacului-ca inainte mi se vedeau coastele si acum....

Si inca una "buna", pielea sanului stang a inceput sa-mi "crape". Au aparut deja vinisoare de culoare mov. Asa ca degeaba datul cu creme... .

In rest suntem OK, si speram sa ne lase sefu' in concediu cat mai repede.

Mandy,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Buna fetelor... nici eu nu am chef de servici,ba chiar astept sa-mi iau concediu de odihna saptamana viitoare. ce va fac burticile? eu am plecat de la 49.5 kg si am ajuns la 55.5kg dar...asta este.
am citit ca si voi (unele) aveti dureri de burta ...cum ledescrieti? pe mine nu prea ma doare pe sub burta(f putin si rar) dar ma doare in partea dreapta, ovarul as zice eu, si urca durerea pana spre sold. joi ma duc la eco si sper sa fie totul k.
o zi buna

joy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

da cu crema din belsug, dar vezi sa nu aiba cortizon, multe lichide si pt constipatie ia o putine boabe de mustar dimineata si noaptea si poate se rezolva sau tarite cu miere la fel dim&noptea.Cit priveste mingiuta enjoy ca de acum incolo o sa incape in noi ditamai zeppelinul

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Hola lume,

Am fost si eu azi la eco morfologica. Concluzii (in foarte mare): fetita, normal dezvoltata, pliu nucal: 1,9 mm (la 14,1 saptamani), artere uterine marite (mai ales a' dreapta). Asta-i vestea care mi-a stricat tot cheful. Acum va trebui sa reiau tirada de pregnyle (abia le terminasem pe primele pe care, din fericire, le luasem gratis. Parca vad ca acum o sa le platesc de-o sa ma usuc) cam pana in s. 20, cand o sa-mi fac cea de-a doua ecografie morfologica. Triplul test nu-l mai pot face fiindca trebuie sa ma apuc cat mai repede de injectii, deci nu mai pot astepta pana in s. 16, cand ar fi fost si la mine relevant. Oricum n-aveam eu cine stie ce incredere in testul asta, asha incat nici o pierdere.
In rest: col inchis de 39 mm (eu zic ca e suficient de lung, nu?), deci nu tre' sa am griji deosebite.
Cam asta-i. Sper ca la urmatoarea eco sa aflu ca si ciclul sangvin e normal, sa nu mai stau cu inima-n gat pana nasc.

Hai bafta la toata lumea!
Lordra 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lordra felicitari pentru fetitza,sa fie un copil sanatos!.Am vazut din listutza ca esti la dr. T,sunt sigura ca va gasi el o solutie si pentru fluxul marit de pe arterele uterine.
S-a mai echilibrat balanta bebeilor de noiembrie-dec.,avem 3 fetitze si 4 baietei daca ma numarat eu bine.
Mirabilis..daca tin minte vineri ziceai ca mergi si tu la eco..Nici o veste?Sau am scapat eu mesajul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ,inca o data azi!
Multumesc Lavi pt urari si doresc tuturor burticilor mai mari sau mai mici sa le fie bine, sa fie sanatoase si ele si lor. Starile astea `nasoale` pe care multe dintre noi le avem cica au mai multe cauze:vreme instabila, stres, oboseala acumulata la serviciu , gindurile...etc si nu exista tratament.Azi am trecut oficial la hainele de gravida-o rochita foarte frumoasa dar pe care o bag in dulap inapoi pt ca ploua iar vreo 4-5 zile.
Dar ce miscare slaba azi la fetele noastre..
Cine mai merge la eco si cand, eu o sa ma topesc de nerabdare pina pe 21 luna asta pina ne vine rindul la Iosup - o sa avem 22 sapt.
Atena19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Scuze, pun si eu o intrebare de : starea colului (adica daca e suficient de lung si inchis) se vede si la echo', sau numai la consultatie, prin palpare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Maria mie mi-a zis ca e colul lung si inchis dupa controlul ginecologic,dar am vazut ca unele fete scriau ca in urma ecografiei le-a zis cum e colul.
Azi sper sa o "sterg" mai repede acasa ca nu-i sefa pe aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut gravidute,

Lavi02 sa sti ca am si fost vineri seara la dr. si m-a controlat si mi-a spus ca totul e ok si ca colul e inchis si nu am de ce sa imi fac pb. Mi-a recomandat No-spa cand mai am dureri asa cum am mai avut.

In rest sunt bucuroasa ca sambata dupaamiaza a miscat bb si la mine dar sunt ingrijorata ca de atunci pana azi nu a mai miscat. La voi a fost la fel? Sau e cazul sa ma ingrijorez? Ma gandesc ca poate nu l-am simtit eu totusi!

Va pup 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi02 iti multumesc oricum pentru sfat si chiar ma ingrijorasem!

Mergi la inceput