Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Nina ai plecat si nu stiu cum se introduce un link.Care stie dintre fete va rog? Ca sa apara un nume in loc de tot cardul ala de http://........

Sunt franta de obosita ,de la sport de la CM,ma doare spatele.mananc si stau cuminte.Vorbim maiine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

syd,te pot ajuta eu.trimite pe pm o adresa de mail si iti dau instructiunile pe care mi le-a trimis nina.sa inteleg ca o sa vedem mai multe poze?

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut scorpiute,
Mai fetelor,intrasem si eu de dimineata,plina de energie si inspiratie sa va scriu si,cand colo,nu a mers site-ul....Ce m-am mai enervat!In fine,nici acum nu merge cine stie ce....Tot ce postam spunea eroare,tu-i mama ei de eroare!Am facut pitici pe creier...Acum tre' sa scriu cu "ucigasul de neuroni " langa mine.Marius a plecat dupa Alex,ca la 22.00 se intoarce din excursie,a fost plecat toata ziua pe meleagurile patriei.
Irina,barbatelul tau e pe invers?Iarta-ma ca te intreb asa ceva,dar nu mi se pare normal ca un barbat sa fie de lemn langa o femeie,chiar daca ar sta si goala in fata lui,sa invoce motive de plictiseala si oboseala in a face jocul dragostei cu pupaceli si actul in sine si sa mai spuna ca nu tine la tine....asta zau,ca eu nu pricep.Nu te iubeste,bun!Dar sa stea de "lemn-Tanase"langa tine,ca nu ii trebuie sex?!Asta ma depaseste!Bine ai facut ca ai avut o discutie serioasa cu el.Acum,cand s-o reintoarce acasa,reinnoieste discutia,daca nu cumva calatoriile il vor aduce in simtiri.Bafta multa si multa sanatate !Pupici fetitei tale!
Elena,ma bucur mult ca am reusit sa te distrez cu poza Luanei.De altfel ma bucur ca am reusit sa fac sa rada toate fetele care au vazut pozele.Neaparat s-o arati lui George,ca poate....cine stie?te-am mai intrebat eu de incuscreala....te pup si pe tine si pe nazdravanul tau cel mic si frumos!Si insanatosire grabnica!
Michi,felicitari pentru impacaciuni!Si bafta la treba cu intalneala intre sot si fostu'!Pupici la fetele tale frumoase!
Syd,ma bucur tare mult ca au mers cantecelele.Si ca cretulinei ii plac.Iar cu fratii...ce sa zic?Sunt copii si copii.Poate ca ei fiind cat de cat apropiati ca varsta....?Cine stie?!Am sa incerc sa iti mai trimit cantecele.
Carmen,asa cum ai scris si tu:las' ca dupa ploaie vine el si soarele!Poate ca trebuie sa se reobisnuiasca sotul cu tine....Bafta!
Fetele,va pupic acum si va dorsc sa fiti si sa aveti parte de iubire asa cum visati....Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, imi caut inebunita diploma de facultate, originalul.
Iar am pierdut o gramada de vreme. Habar nu am ce s-a intamplat cu ea. Eu stiam ca am lasat originalele la mine in Rom, anul trecut era dar anul asta nu. POate oi fi luat-o cu mine ??? Maica-mea spune ca n-avazut-o cand mi-a schimbat apart si s-au mutat. O sa mai caut maine azi m-am saturat.
cam incarc cantecelele alea???
Va pup pe toate, noate buna

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna seara fetelor

Acum am si eu un ragaz sa va citesc,am fost la Ploiesti azi la un client.M-a sunat sotul pe la pranz si nu am auzit tel si sa vedeti ce ma interoga!Cica nu e gelos?!
Aveam pofta de un pahar de vin si sunt putin bine dispusa ca nu beau in general si imediat reactionez

Mirakule ai niste copii tare reusiti,sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei!Poate ar trebui sa nu ma mai gandesc atat la el,vorba Emmei:sa stii ca ai dreptate foarte obiectiv raspunsul tau,e adevarat ca trece printr-o perioada foarte stresanta,dar daca ar comunica cu mine am trece peste toate mult mai usor.Am sa incerc sa-mi canalizez energia,facand bani,ca nu prea merg bine treburile .
Carmen si la tau?.Si eu care daca nu ma pupa o zi,doua,a doua zi fac scandal,ma imbufnez toata ,s-ar putea sa fiu eu mai sensibiloasa sau sa am nevoi de mai multa atentie?Mai pus pe ganduri.Fetele ce zic?Pupa ochioasa frumoasa si sa stii ca ai dreptate uneori e asa de bine fara ei!Si sotul meu e un iubitor de caini avem o canisa de ciobanesti carpatini,sunt caini campioni(Voda,Zamfira,Spic,Cicago,Terra,Vipa),tare frumosi,dar ai tinem la firma la curte.Am avut si un bullgog englez(AKI) ,dar amurit saracul.O perioada l-am tinut in casa,dar de cand cu sarcina si nasterea l-am dus...si asta o fost.Si mie imi plac,dar sa fie curati si educati.Aki numia in casa facea
Syd iarasi semanam si eu sunt adepta caselor cat mai goale,foarte luminoase cu ferestre mari si terasa.De schimbat decorul ce sa mai zic.Sau de o casa la malul marii.....
Elena,ce are Georgica?Ai grije de baiat.Imi pare tare rau ca nu il poti tine cu tine,eu am mare noroc,dar sa stii ca nu e usor si asa ca intervin discutii cu bonele mereu.Si eu ma plang de lipsa de afectiune si tu nu zici nimic?eu credeam ca altele sunt motivele tale de nemultumire fata de la tau?Poate o fi cum zice Emma si sunt eu critica?Cum te descurci cu "muncile"?
Michi am sa citesc si sa stii ca e adevarat ce spui,dar eu nu am pretins sa faca exact ca mine ci sa gasim calea de mijloc!Adica daca ma iubeste in felul lui,sa simt si eu...oricare ar fi ala nu?
Poze nu stiu cand o sa ma invrednicesc,daca vrei iti trimit pe mail pana una alta.Nu stiu daca ti-am spus ,dar sunteti o familie tare reusita si ai 2 fetite frumoase
Ana,zi si tu???Nici eu nu pot sa inteleg lucrul asta,dar ...asa e el.Adevarul e ca in vacante e altfel,dar ce sa fac sa astept vacantele?m-am uitat si eu la poze ai niste copii tare reusiti si micutza e dulce foc,tu pari genul de femeie apriga si stapana pe situatie(si din vorba si din poze),iar sotul tau ...se vede ca e gemeni,aceeasi configuratie osoasa a fetei ca cel pe care il stiu eu(ce am scos-o pasta')
Monica,merci si tie de gandul bun!
Dar celelalte scorpiutze pe unde sunt:Alina,Esme,Roxi?
Va pup pe toate si merci de suntinere!

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiutze,
da, ieri a fost ziua de nastere a lui alex si l-am serbat si inca o sa-l mai serbam si azi...i-a placut fff mult petrecerea de la mc,l-au pictat pe fatza si pe el si pe ceilalti copilasi...el a vrut bineinteles sa fie omul paianjen...personajul lui prefereat...apoi a mai venit acasa doar cu 2 copilasi(nashul si varul) si au inceput sa se joace ca si cum atunci s-au intalnit, au desfacut cadourile...
noi ne-am distrat si noi pe langa ei, am facut poze, am filmat...psper sa puna sotzul meu poze(nu de alta dar eu nu ma pricep)
ruxi a fost o plangacioasanu i-a placut deloc in tramvai a stat numai pe-afara cu mama si cu tatal meu care saracii se distrau cu randul...nu stiu ce m-as face fara ei
na...ca mi-o face ruxi...trebuie sa inchei mesajul fiindca mergem sa spalam kk-ul
va pup si mai vorbim...sa aveti o zi minunata.

aaaaa...nu pot sa inchei fara sa zic de poza din cuier...e SUPEEEER...dar si ce dupa baitza, e ca un ingeraspentru luana

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Scorpiuteeeeeeee,
Ce mai faceti fetele?
Bey,am o stare de veselieeeeee.....Nici nu stiu ce m-a apucat,ca afara e frig si ploua,treaba am cat China....O fi manifestarea de luat razna?!
Cred ca e altceva: avem chef azi!Marius implineste 41 de ani azi.Facem pizzoaie si poate bem berici.....Aseara,de fapt asta-noapte,si-a primit cadoul cu varf si indesat.Se citea pe moaca lui satisfactia si avea un zambet multumit pe fata....Tare dulce arata asa....zici ca era ca un licean.Si dupa 12 noaptea i-am zis "la multi ani!" si asa s-a emotionat.....
Iri, ce simpatica esti.Multam' de aprecieri la adresa "ucigasului de neuroni",adica Luana.Sa stii ca par eu o dura,dar daca ridica cineva tonul un pic la mine ma fac muci.In familia mea luam deciziile impreuna,ba ii intrebam si pe copii cand e cazul,mie asa mi se pare normal si ca e bine.Si cu toate astea trebuie sa fie cineva dintre noi care sa ii struneasca un pic si pe ceilalti,nu?Asa ca mi-am asumat eu rolul,care vad ca ma prinde de minune si sunt ascultata.
Iar cu vacantele......Ciudat!Poate ca e stresat,asa cum zice.Dar ar trebui sa faca o departajare:acasa e familia si la servici e altceva.Poate ca nu reuseste sa separe cele doua chestii si nu e prea bine. Nu zice nimeni sa astepti vacanta.Numai ca eu nu stiu cum sa te sfatuiesc,ca tu esti singura in masura sa iei deciziile.Mai demult scria Syd ca sa incerci sa te dai la el,sa sari pe el....Nu mai e asa romantic,e adevarat,dar esti scorpioanca si stii ca noi suntem ambitioase.Sunt sigura ca ai sa gasesti o metoda de a iesi din criza asta.Eu am facut treaba cu saritul pe el si am avut o surpriza maaaaaaaaaaare:a fost uimit si foarte incantat,entuziasmat,emotinat.....Arata asa bine atunci,tocmai se barbierise,mirosea a parfum barbatesc(eu ii cumpar sprayurile si parfumurile,ca doar trebuie sa imi placa mie cum miroase,nu?)....si mi s-au filat lampile....si am vazut rosu' in fata ochilor.Ce stai ca copiii dorm?!Ce stai ca preludiu?!NIMIC!Acum si gata!Aproape ca l-am violat!
Hai ca m-a luat gura pe dinainte!Sa nu radeti tare de mine,va rog!Stiu ca sunt cam nebuna,dar asa sunt eu ....Mai zapacita!
Monica,zic si eu cu intarziere lui Alex LA MULTI ANI!.Ma bucur ca te-a distrat poza cu sacosa.De aia am si facut-o :sa ne distram si ,bineinteles,sa o aratam Luanei cand va fi mare.O sa spuna atunci:ce parinti tambeli sunteti!Hahahahha....E posibil!
Mey surate scorpiute,v-am zis eu ca azi am plecat cu biscuitele pe conducta,ca nu-sh ce am de dau in laturi de optimism....Hai ca va las acus,ca tre' sa culc monstruletul mititel si mai tarziu tre' sa fac ciorbita de perisoare si aluatul pentru pizzoaie....Va pup rau pe toate si ma bucur ca existati aici si ca imi sunteti alaturi....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

mira,la multi ani pentru micut!!!!!
ana,pupa sotiorul din partea noastra si sa te iubeasca la fel de mult ca pana acum.cum sa nu fii fericita,cand ai asa barbat???macar din cand in cand sa-l sarbatoresti.mi-ai facut o pofta cu pizza.
iri,si eu ma consum mult.dar am obs ca de cand sunt ocupata,parca a devenit mai atent sau nu mai bag eu in seama fleacurile,de genul nu m-a pupat de noapte buna sau s-a intors cu spatele.nu intotdeauna suntem pe aceeasi lungime de unda.poate se gandeste ca nu ai cum sa-l ajuti si din cauza asta nu vb cu tine despre ce-l framanta.nu stiu ei ce puteri miraculoase avem.
gata,va pup.ma intorc la treaba.aa,am primit o oferta de la o banca,consilier credite sau operator ghiseu.poate cineva sa-mi dea vreun sfat???

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Emma lucrul intr-o banca iti da oarecare prestanta ,dar face si "fundul" mare!!Eu perosnal urasc munca de birou.Plus ca vei face mereu aceleasi lucruri ca un robot,responsabilitate mare(mai ales ghiseu)munca de-ti sar capacele,program prelungit,dar poate si bani!Nu stiu cum esti tu si ce-ti place sa faci!
Mama mea lucreaza la ghiseu inbanca si stiu...
Vezi si tu?Pune in balanta.
Ana,felicitari pentru sot,sa-ti traiasca ca e tare "bun",din pacate saritul nu tine la mine,crede-ma,probleme e mult mai grava de atat.
Mira,sa-ti traiasca baiatul!

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! pentru baietelul Mirei si pentru sotiorul Anei...sa va traiasca sa fie fericiti si"cumintei"
eu astept nashii din nou pe-aici ca nu am terminat tiramisulsi e tortuletul lor preferat...asa ca iar m-am pus pe pregateli si fac tot felul de bunatati...dar asa o pofta mi-a facut ana cu pizza...ca nu mai poooot
fetelor am uitat sa va zic ca azi m-am imbracat cu o pereche de blugi dinainte de a ramane insarcinata si stateau ei cam fix pe mine dar eu eram tare mandra demeu hi hi ce stie lumea cat a fost si cat a ajuns...oricum mai am muuult de dat jos.
va pup si am fugit la treaba.
sa aveti o seara placuta si linistita.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput