Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
syd spune:
Eu n-am sarit niciodata pe el,nu stiu cum ar reactiona,dar trebuie sa fiu beata caci altfel n-am curaj. Si ar simti ca nu sunt eu si ca miros
Am uitat sa-i spun La multi ani micului Alex! se pare ca s-a distrat de minune.
Ana esti tare optimista sau si tu ai baut un paharel cu vin?Nu-i rusine si eu servesc.Dk nu-i cazul poate ne molipsesti si pe noi cu veselia.
Mi l-a adus pe asta mic iar,pt cateva ore ca maica-sa are cursuri.El nu m-a avertizat ca-l aduce,eram in oras si a ajuns in intarziere.Asa le trebuie. Dar in atatia ani nu si-a dat seama ca nu se poate baza pe el? Si pe mine ma iau de bona.Ai ca n-o fi foc cateva ore ,ca tot stau acasa,dar cand o sa merg la serviciu nici nu ma gandesc
Azi m-am delectat cu hamburger si cartofi prajiti si tiramisu.Ma simt ca un balon,trebuie neaparat sa fac miscare.
Cu barbatul meu n-am ajuns la nici o intelegere. A recunoscut ca a fost si vina lui de la inceput,de cand ne-am mutat impreuna. Apoi ca eu nu vorbesc si el fuge. Ca dintotdeauna a stiut ca vreau sa fiu independenta si ca nu a stat sa astepte sa plec eu si sa se imbolnaveasac de nervi. Asa ca pleaca el. Apoi ca nu-i bine pt cuplu sa stea cu parintii,inainte era si barbatul soacra-mii si numai discutii ieseau si acum ne face probleme. Acum socrela, care e foarte draguta si ne ajuta si cred ca-i e mila sa o lase singura si sa ne mutam. Cred ca el se desprinde usor ,sa ma lase pe mine sa stau cu ea si el sa se mute.Nu-i place sa-l ia la intrebari,sa-l sune fara motiv intemeiat.Ca orice mama,deh...mai mult de gura ei nu da pe-acasa,ca eu nu-i spun nimic. Dar si ea are dreptate ,ca ii face datorii pe numele ei. E complicat ,si fuge.Dar cum i-am spus si lui,asta era rolul meu.Eu,cum dadeam de complicatii imi luam picioarele-n spinare. Acum trebuie sa fac fata responsabilitatilor,chiar dk nu-mi place sau e greu,ca am un copil nu mai sunt singura. El e cam iresponsabil.
Mira sper sa-ti gasesti diploma.Si eu sunt imprastiata ,mai ales cu hartiile. De-asta Iri si eu fug de birou,hartii,monotonie. Degeaba esti mereu aranjata si bine privita,prefer in bocanci si sa patrulez pe strada.Nu numai ca ajung tarziu la birou,dar le fac in sila,timpul trece greu.Am incercat odata.Sau mi-ar placea cosmeticiana ca am boala pe cosuri si vad imediat rezultatul tratamentului (dk iese bine,sa nu plece femeia cu fata rosie
)
Iri si casa la plaja e buna si o tara unde sa fie cald tot timpul ca-s friguroasa Cu o decapotabila in garaj. Si piscina dk vila e in oras.Imi place vederea spre apa(mare ,lac)
Ce sa va mai spun,ca am inceput sa tip dupa astia mici care maraie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
mai,iri,mie imi cam place sa fac hartagoraie.program prelungit la mai toate firmele am avut.ma gandesc insa ca e un mediu sigur si ca sunt salariile frumusele
.oricum vedem maine.azi sunt suparata,caci directorul de vanzari mi-a furat un client.adica,eu m-am chinuit sa-l conving si el i-a facut actele si si-a trecut numele.imi vine sa urlu
,cata marsavie.si nici nu pot spune prea multe,caci e fiul sefului mare.asta e,poate am maine noroc la banca.cat despre fund mare
,oriunde l-as face,de obicei fac munca de birou.
monica,ma tradezi.pai,pana acum ne plangeam amandoua de kg.eu in veci nu mai incap in vechii blugi.vreau macar sa incap in hainele de anul trecut.si fara gluma,felicitari.mai,de unde aveti atata ambitie,caci eu si dc mi-as vedea barbatul ca intoarce capul dupa o silfida,tot nu pot sa slabesc.aaa,aporpo de asta,in seara asta e la chef de sf de curs.sper sa nu faca prostii.incerc sa nu ma gandesc ca se distreaza ,caci ma apuca nervii.
mira,nici eu nu-mi gasesc certificatul de nastere,dar pana nu-mi tb nu-l mai caut,caci ma apuca nervii.e vreo scorpiuta neimprastiata?
cam atat,va pup.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
HelleneC spune:
Hai salut fetelor!
Ce faceti mai? Eu as cam dormi... se pare ca nu mai fac fata noptilor pierdute cu, pe bune. Mi se arata si mie odata si apoi dorm pe mine cateva zile!
Ana, cand te vad asa de vesela si energica... eu ma oftic, trebuiesc batuta! Pupa fata si daca e sa ne incuscrim, fara voia piticilor, let's do it!
Ca ce daca imi aduce George alta fata acasa, eu tot o sa imi aleg cuscra! Si sanatate "domnului" sa-ti traiasca si sa te faca fericita!
Syd, pai tu esti super de treaba, eu nu cred ca stateam la dispozitia barbatului si sa imi fac programul dupa cum are nevoie fosta nevasta! Daca iti gasesti de lucru, sa fii mai ferma! Nu aveti cum sa va mutati doar voi, fara socrela?
Monica, multi ani lui Alex pentru ieri... ma bucur ca va simtiti si azi bine si va bucurati de ocazia asta! Cand mananci tiramisu... gandeste-te si la pofticioasa de mine!
Iri, eu nu ma mai plang pentru ca e o obisnuinta sa nu ma mai pupe deloc, doar in anumite momente si eu am obosit sa tot sar eu si sa am initiative. Asa ca... am taiat de pe lista dragalaseniile care altfel ar fi firesti in orice cuplu.
Insa nu iti recomanda sa renunti si vezi cum va sta problema dupa calatoriile sotului, poate va fi mai bine! George e tot mai racit, ia antibiotic, e bocna, m-am speriat ca m-a sunat mama sa spuna ca ii creste si temperatura... m-am saturat sa nu il am alaturi sa vad ce ii trebuie. Acum as prefera o bona, dar nu am cu ce o plati, ca am avut, dar te usuca!
Ema, bine ca iti place hartogaraia, si eu as vrea sa mai fiu secretara, ca am fost candva si mi-a placut, nu aveam atata responsabilitate ca acum. La banca e mai bine operator la ghiseu, la credite e mai mare bataia de cap. iar salariile sunt deastul de frumusele, doar sotul la banca a lucrat vreo 3 ani si bine ne-a mai mers. Acum... no comment! Bafta orice ai de gand sa faci!
Carmen, ce noutati mai ai? Cum e Anda... vad ca facem cu schimbul la copii bolnavi!
Dar pe unde mai sunt restul fetelor? Esme pe unde mai este? Roxy e cu maritatul, o intelegem!Michi, Monica (Anda141)... ce sa mai zic de Alina (Lorelai182003), ca nu am mai vazut-o de o gramada...
va pup si fug sa fac mancare, maine e sarbatoare mare asa ca trebuie sa fac azi!
Cu drag de voooooi Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
syd spune:
Hellene dk nu ne-am mutat pana acum,cam tarzior dupa ce raul a fost facut.De cand am nascut stau cu ea iar pe barbatul ei am reusit sa-l alungam acum doi ani
dar oricum i-am facut un bine,ca statea cu ea pt motive nejustificate.Acum mai zice ea ca se muta singura,mai zic si eu la fel,barbatul la fel...toata lumea vrea singura dar nimeni nu misca un deget. Si e foarte familista si mie imi e mila sa o las fara nepoata.Apoi cu trecerea timpului,imbatraneste si o sa-mi fie mai rau,parca vezi ca locuim mereu impreuna. Ca sa nu mai spun ca ea tine casa,mai cumpara si el de mancare,plateste jumatate de cheltuieli dar numai de gura ei. Azi cica de ce am lasat-o sa-i cumpere fetei de incaltat,ca-mi dadea el bani. De saptamana trecuta imi zica ca -mi da si n-a mai ajuns. Oricum m-am facut si eu cu doua perechi de sandale
Si cu fosta,doar nu stau la cheremul ei.Normal dk n-am fost anuntata de "sus" nici nu trebuia sa accept sa stau cu fi-su azi. Si vine cu tupeu ca mi-l aduce si saptamana viitoare ca are cursuri. I-am spus ca merg la doctor si e adevarat in plus.
Mi-e sa nu fi scapat vre-o informatie,ca avea chef de vorba
,se plangea ca n-o ajuta deloc cu baiatul,bla-bla si n-am voie sa dezvalui ce se intampla pe-aici ,ca se foloseste de orice chichitza pt divort.Data viitoare nu mai ascult un cuvant,ii spun ca sunt ocupata.
Al meu a venit,s-a schimbat si a plecat. Ma amuzam sa-i notez cand nu vine acasa...acum pot sa pun un X toata saptamana sigur nu vine. Eu stiu de ce dar maica-sa era tare ingrijorata azi
emma27 spune:
elena,chiar ca m-ai ajutat sa-mi fac o parere.mai vad si maine conditiile.
syd,esti buna de pus la rana.sincer,dupa toate auzite,mai ca-ti doresc sa te reapuci de chat si matrimoniale.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
miraklucker spune:
sunt din nou pe graba.
Abia m-am asezat si e deja ora 10, daca nu ma bag intr-o ora in pat,maine sunt ca beata!!
Syd, mi-am gasit diploma ufff, era aici la mine si eu care eram convinsa ca o lasasem acasa in Rom. Ce sa-i faci varsta!!
Ana, ar fi bine sa ne molipsesti si pe noi cu buna ta dispozitie!!
Monica, La multi ani copilasului tau, sa creasca mare, sanatos si cuminte!!
Irina, multumesc si tie sa-ti traiasca fetita!!
Mai fetelor dupa cate am inteles e ziua lui Alex al Monicai, David al meu e pe 15 aug, mai are 2 luni pana la ziua lui. Dar daca vreti sa ma felicitati de pe acum...?
Acum va las ca ma apuca miezul noptii si iara nu fac nimic, off timpul asta nu ajunge niciodata!!! Si cand ma gandesc cand eram singura lucram 8 ore pe zi si tot imi ramanea inca prea mult!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
monica-elizabet spune:
mira, eu chiar am cautat mesajul in care presupuneam ca ai zis tu ca este ziua baietelului tau....si nu l-am gasit, dar am vazut ca-ti urase cineva inaintea mea si am zis...hop si eu...dar vorba ta...nu e rau daca ti-am urat ceva frumos pentru el nu?...si numai bine
noi am petreceut frumos si azi, nashii au plecat pe la 22 si apoi eu repede am fugit la baie cu ruxita si apoi la culcarica
maine merg la patriarhie sa cant si ma trezesc de dimineatza...asa ca am fugit si eu la culcarica
noapte buna si linistita
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
mstef spune:
Azi nu mi-a mers net-ul si de-aia am ramas in urma.Mi-a luat vreo un sfert-juma'de ora sa va citesc!Ana,ma bucur pt tine si-ti urez numai bine pt barbatelul tau!Ai tras un pic de bere cat ai facut pregatirile?Monica,sa-ti traiasca Alex,sa fie sanatos si norocos!Si noi avem un prieten de familie Alex,care a facut ieri 5 ani!Ce coincidenta!
Azi a fost cam plictiseala pe la noi.E o vreme oribila!Singura bucurie e faptul ca o prietena draga din Austria pe care o asteptam saptamana viitoare,vine mai devreme,sambata asta!
Ma duc la serial,va pupic,noapte buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7
monica-elizabet spune:
fetelooor...buna dimineatza....e un frig afara de zici ca vine iarna...ce-i cu vremea asta?
elena...pe unde esti?
pupisi si o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos