Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Mi-a dispartut postarea de mai devreme.

Eu am mutat mobile in casa,singurica.Asa imi pica pe ele cel putin de doua ori pe an,sa mai schimb.M-am cocosat

Mi-e tare foame ,va las.Pupici

Mergi la inceput

N-a disparut postarea,nu-mi mergea mie beleaua.

Ana mersi pt cantecele,au mers.Nu prea stie ea ce-i cu romana asta dar dk i le cant le fredoneaza singura.Hellene celelalte nu le-am deschis-M-am binedispus cu muzica de la radio care urla cat faceam curat..Asta e cu baiatul meu vitreg,azi-dimineata s-a sculat sa mearga la scoala,n-a zis nici päs.l-am imbracat ,i-am dat lapte cu cacao si fästi..pe usa. Imi e drag de el cand e cuminte.Taica-su era multumit ca e calm,ca la maica-sa dimineata e stresat. Dar dk se scula si fi-mea incepea balamucul din zori ca nici sa bea laptele n-au loc unul de altul. Asa sunt toti fratii? Eu am avut doar surori,parca nu ne certam tot timpul.

Iri ce mai e nou? Nu ma refeream neaparat la anunt pe internet,chiar in anturaj dk esti atrasa de cineva dar sa stie sa-si tina gura.Poate chiar un om insurat,care are aceleasi probleme de cuplu,cine stie?Dar ei nu o sa-ti spuna ca sunt fericiti cu femeia lor oricum,barbatii mint.
Dk ma gandesc bine si al meu intotdeauna a fost ca acum,ce m-a atras la el si oricum la inceput nimic nu conta,nici nu ma gandeam ca o sa sfarsim impreuna.Si uite ca nu-i om de casa si familist.Merge un pic ,apoi ma satur. Am chef sa fiu rasfatata,iubita,dorita, sa mi se cante-n struna[:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna seara

Uite cum sunt eu acasa singurica si culmea daca ati stii ce bine ma simt,linistita !Sa fie sotul meu un stress?
A plecat si m-a pupat dulce de cateva ori unde m-ai pui ca si de fata cu martori si cu pupaturi de mana...mai sa fie,se simtea cu musca pe caciula ,cred.
Carmen,Domane efereste cum sa ma supar pe tine e normal sa-ti spui parerea ,plus ca unul care la prima vedere se comporta asa,te duce cu gandul la asta..Si nu frumusetea fizica conteaza,vb aceea e frumos ce-mi place mie,eu am zis asa fiindca daca unul nu se simte (in mod repetat)langa femeie lui e posibil sa fie o zgripturoaica sau...el gay!Ca nici de iubire nu mai e vorba ,cum spui si tu e ciudat la un barbat...Uite vezi spre deosebire de tine eu nu pot sa-l las in pace,ma enervez!Piramida,egiptul e doar un pretext ,sau isi inchipuie ca o mai punem de un bebe(Iris a fost conceputa acolo)si imi inchide gura un timp.
Michi ai vazut ce dulce e impacarea?!!!
Atunci cand o facem e bine,ne potrivim ,ce reprosez eu e ca nu se implica face mai mult sport.Plus ca nu-mi trebuie prea mult sa ma satisfaca.Desi e al 3-lea barbat din viata mea eu nu am mai intalnit si nici nu am mai auzit asa ceva.Am avut intotdeauna o viata sexuala implinita.Si eu sunt un pic mai "sexuasa "ca sa zic asa(doar sunt scorpiuta nu ?).El e un tip bine si tare hormonal,adica barbat ,barbat si daca punem ca e si f sensibil la atingeri,ma oftic si mai tare.Macar daca era un impotent stiam o treaba!
El a plecat in Verona,al tau?Noua s-a plictisit sa ne aduca ceva ca pleca prea des,plus ca nu stie niciodata ce,e un chin pt el sa faca asta.
Si apropos de amant nu trebuie sa caut prea mult il am deja pregatit,in asteptare(un ex)care culmea...viseaza si acum la nebuniile noastre sexuale.Deci vb acea doar cu mana semn a face.Dar daca ma gandesc de 2 ori renunt,ma inebuneste ideea ca sotul meu e asa,uneori ma gandesc ca fac asta si din ambitia de a-mi demonstra mie si lui ca se poate schimba.Stii care e ironia care ma face sa ma oftic si mai mult cand merg pe strada si altii ma agata si....acasa d-lui face pe ocupatul!Cateodata ma face sa ma gandesc ca sunt eu dereglata din punctul asta de vedere,dar nu cred!Imi doresc ceva normal,firesc!Plus ca mie imi lipseste in primul rand atentia si dragostea lui mai degraba decat sexul!
Elena,tu stii ce specimen am acasa(cu tine am vb mai mult)si incep sa ma gandesc serios daca merita!Fetele nu stiu ca eu detin un exemplar unic!!!Ce zici tu de o viata si nu trebuie sa experimentam???Pardon!!!El crede in reincarnare deci in consecinta viata asta e o etapa catre DESAVARSIRE si daca in viata asta se comporta asa ...cica asta e Karma mea si ...a lui
Syd,nu de barbati duc eu lipsa,caci pe astia ai am (fara a parea exagerata) ci de afectiunea lui,de faptul ca nu simt ca ma iubeste, ca nu-mi spune asta, ca nu ma sustine,ca nu ma alinta....si ca ratiune mea nu vrea sa conceapa ca el poate fi asa.Sexul(dragostea) ar veni ca o implinire ,iar eu fac apel la asta fiindca e singurul mod de a-l simti cat de cat aprope de mine.

...noapte buna!

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna seara,
uff, iar am pierdut o gramada de vreme cu pozele, vroiam sa le pun si e cate un cometariu dar nu stiu cum. Dar lasa ca va dati voi seama care cine e!!
Am ramas singurica toata lumea doarme, sotul meu s-a saturat sa ma tot astepte sa merg la culcare, copilasii dorm, intr-un final, si eu ma delectez citindu-va. Astept sa se raceasca apa sa-i dau lapricul la fetita, poate o tine toata noaptea.
Mai fetelor dar voi mai toate aveti probleme sau conflicte cu sotii vostrii?? Eu sa stiti ca la capitolul asta, pentru moment, nu am ce sa ma plang. E bine. Dar sa nu credeti ca a fost tot timplu asa, am avut si noi razboaie!! Intre doi scorpioni cred ca nici nu se poate altfel. Ne vedem asa de putin intr-o zi, iar seara suntem amamdoi obositi nu ne mai arde si de certuri. De altceva ne arde doar prin wikeenduri daca ne lasa copii. Deobicei eu sunt aiai cu gura mare el tace ceea ce pe mine ma intarata si mai mult. Daca as putea sa tac...
Carmen, sa stapaniti masina sanatosi.
Elena suntem mai bine a trecut si raceala lui David si alergia Dariei. Ma cam speriase ca se rosi-se saracuta peste tot si in cap era plina, era asa de maraita toata vremea. Acum e bine dar cred ca s-a smecherit, nu-i mai place in scaunelul ei vrea in sus ridicata sau sa stea in fundulet, doar ca inca nu poate singura, asa ca o pun in rotobil ii dao o coaja de paine sa roada si e bine. Cat o mai tine si asta!!
Michice familie frumoasa sunteti!!
Ana, si eu m-am distrat de poza cu Luana in plasa e tare haioasa.
Va pup pe toate, noapte buna si vise placute

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragele mele!
nu am somn si imi fac ganduri de aiurea,desi stiu ca miine voi fi fiarta.
domnul meu a lipsit toata ziua,cica a fost la serviciu(??????????)si cand a venit a luat un pic fata,dar pe mine nu m-a bagat prea tare in seama.apoi iar avea de lucru de la serviciu,si apoi jocuri pe computer,asta asa ca sa vad ce dor i-a fost de mine!
inainte cand intra pe usa mai primeam si eu un pupic scurt macar ,dar acum s-a salbaticit in 8 luni.
mi-am mai amintit si de soacra-mea care pupa javra in bot si eu fac crize ca nu suport caiine si bb,am noroc ca nu merg prea des .si sotul meu e topit dupa jigaraia aia care nici nu e vaccinata,ei zic ca da,dar eu nu cred pt ca ei nu ar da bani pe caine.acuma -s rautacioasa,cainele e dragutz si jucaush si nevinovat,dar totul pina la Anda.oricum nu l-as tine in casa,si mai ales nu l-as pupa sau sa dorm in pat ,si daca pateste ceva copilul,il arunc de la etaj cu tot restul lumii care e inconstienta.si pe taica-su mi-era ciuda,ca ma gandeam ca era mai important sa i-a caiinele in brate decat pe fiica-sa.uneori nu constientizeaza (sau exagerez eu) lucrurile marunte,printre care si asta,si vorba lui Iri un semn de afectiune acolo nu strica nimanui,mai des.oricum nu mai e asa de afectuos ca inainte ,si apropo de adus ceva:tot timpul imi aducea ceva de pe unde mergea,acum nu am primit nimic de la Bucuresti ,i-a adus Andei insa ce i-am comandat.e prea serios si nu-l vad sa-si revina si aici.
miine nu lucreaza ,dar eu azi ca niciodata i-am facut pachet mai repede.daca am memoria scurta!
Iri eu inainte nici nu ma gandeam la vreo relatie secreta sau sa fiu de acord ,dar acum ma intreb daca el isi pune intrebarea ca daca pleaca alte 8 luni .....si fara acordul meu inca!cine stie?teoretic pare simplu ,practic e mai complicat ,asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau ,dar daca e un ex inseamna ca-l cunosti bine.
eu nu am din astia ,norocul meu ca sa nu-mi vina idei.nu de alta dar cine stie ce ar iesi,mai ales ca nu as putea minti ,sigur m-as da de gol.ei ,dar poate nu mai pleaca asa de mult!
si eu ma gandeam uneori ca pe de o parte tare bine era fara el,acum ma gandesc si la el ca si la Anda,adica de spalat dublu ,de mincat dublu ,tot zilnic papica,etc.
pe de alta parte ma ajuta si atunci e un dulce ,dar tot nu i-am descoperit toate secretele,inca il mai vad un pic gandindu-se aiurea.
Mira ,eu am dat deja lapticul si pe mine nu ma asteapta nimeni...,macar sa ma tina in brate un pic!e obosit!
Michi , dupa ploaie a rasarit si soarele sa intelegem!sa o itnetzi tot asa!bine ca nu am si eu un scorpion ca ar fi razboi!
Elena ,asa ma gandeam si eu sa-mi procur din timp o tinuta sportiva ca daca ies cu Anda ...la ce energie are ,sigur voi avea nevoie.
vezi ce chestie cu fordul,ca al meu voia opel sau wolsvagen,dar cum nimic nu e planificat la noi,asa a iesit.
eu voiam in august la Campulung ,dar se pare ca al meu sotz va lipsi exact in luna aia cu serviciul,asa ca...poate ne cunoastem noi pina la urma.
Dar chiar Monica e in concediu?numai sa fie de bine,ca a disparut asa brusc!
Syd ce curaj cu mobilele alea,pe mine ma lua salvarea de mult ,nu fac gesturi din astea !ai grija de tine ca nu e de gluma!
pupici!

Mergi la inceput

Carmen imi place sa mut mobile.Si mai mult imi place ca arata casa altfel.Chair dk zgarii parchetul si peretii ca sunt grele.In casa mea de fapt n-as avea atatea,doar strictul necesar.Imi plac camerele aproape goale.

Michi e buna impacarea nu? Masochista ca mine iti place sa te certi ca sa ai de ce te impaca. si noi suntem in tratative.De aseara ne trimitem mesaje cu ce merge si ce nu in relatia noastra.ba chiar ziceam ca s-a terminat.Azi vedem lucrurile altfel,dar nimic sigur.La noi e lipsa totala de comunicare.De la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
mie nu mi-a mers netul si cand a inceput sa mearga nu mai mergea dc-ul...adica nu mai puteam sa postez mesaje
elena, carmne, va multumesc ca va ganditi la mine
noi suntem bine, azi la 16 mergem la mc sa-l serbam pe alex(petrecerea cu prietenii lui si parintii lor) si apoi acasa cu familia
el deja nu mai are rabdare...cred ca nici nu o sa doarma la pranz...este dincolo la mama si este fff emotionat hi hi
carmen, felicitari pentru masina, sa o stapaniti sanatosi si fara belele
irina...imi pare tare rau ca esti asa suparata...numai tu poti lua decizia corecta in relatia voasra.
syd...mai dar estia tat de activa ca obosesc numai la gandul ca ai mutat mobila
va pup pe toate si mai vorbim
sa aveti o dupa amiaza placuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor, eu tot la serviciu! Cateodata ma cam satur, vreau cu bebe acasa, ca tare bine e cu el! Acum e bolnav, ii da antibiotic, e tare aiurea, cred ca il aduc acasa cu tot cu mama!
Iri, sa stii ca ma asteptam sa creada in reincarnare si... de asta procedeaza asa. Eu nu cred si zic ca trebuie sa ne facem viata asta frumoasa, nu sa ne batem joc de ea si de cei din jur. Ciudat oricum, insa vezi ce faci... ca sa iti fie bine. Insa suferi cand vezi ca e asa de aiurea in comportament, eu stiu ca nu am mai fost pupata nu stiu de cand... chiar aseara ma plangeam dumnealui ca nu mai e ca acum cativa ani: nu ma lasa sa ma ridic din pat fara un pupic, sau nu pleca la munca fara sa ma atinga macar pe mana. oare asa de mult de schiba unii? (apropo si de tine Carmen, vad ca avem aceeasi suferinta... mai bine sa nu se cunoasca dumnealor ca nu stii ce vor discuta)! Deja facem club!
Syd, si eu sunt cu mutatul si schimbatul mobilei prin casa... cat de curand ma apuc si eu iar, ca deja m-am plictisit!
Mira, ma bucur ca esti bine in casnicie, e bine ca mai sunt si cupluri ok! Asa mai speram si noi in ceva bun!
Michi... cred ca va fi interesant dca se vor intalni cei doi Eu am trait o chestie nostima, legata de un fost iubit din facultate, dupa care am suferit un pic! Am poze cu el pe acasa (ca doar nu o sa arunc astea) si tot ma mai intzeapa sotul, si odata la Tv, pe TVR1 era un reportaj si imi spune in gluma: asta nu e amicul tau din facultate? Chiar el era, imi venea sa cad, m-am mirat, dar m-am si distrat! Ca s-a schimbat mult... insa intuitia lui de barbat m-a distrat. De atunci glumeste: hai da pe tv sa vezi daca nu il vezi iar pe ala!
Monica, e ziua baiatului? Ca eu sunt...
Va pup, ca mai am treaba!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

buna,fetelor!!!sunt cheauna de cap,azi la serviciu.ieri nu m-am mai dus la concurs la primarie,nu invatasem decat 4 legi din 36 si mi-a fost jena.oricum mi-e bine deocamdata aici.am oarece regrete,dar lac sa fie...
iri,ce-ar fi sa-ti canalizezi energia in alta parte,sa vezi cum or sa vina toate de la sine.acum e aiurea ca te obsedeaza hormonii sotiorului.cred ca trece printr-o perioada destul de stresanta,cu afacerile si nu v-ati conexat dorintele.plus ca te mai pupa din cand,in cand,nu mai fi asa critica.
carmen.felicitari pt masinuta.conduci?dc nu apuca-te,caci apoi chiar ca o sa te plangi ca nu mai sta pe-acasa.
elena,multumesc pentru aprecieri,dar nici tu,nici carmen,nu ati evaluat bine,mi-am dat seama ca pozata langa vara-mea,parca sunt maica-sa.doamne,ce m-am latit!!!
va pup,am un pic treaba.revin mai tarziu.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Si eu am postat mai devreme si mi s-a sters tot ca intrase in revizii situl pentru vreo 10 min.Asta e!Ii spuneam lui Iri ca pe Forum,la "In unul sau in doi...mergem mai departe" un subiect despre diplomatia in casnicie.Si spunea acolo cineva despre o carte despre cele 5 limbaje ale iubirii.Ca fiecare om isi manifesta dragostea fata de partener in mod diferit,unul prin acordarea celuilalt din timpul sau,altul prin atingeri,mangaieri,altul prin cadouri,altul prin ajutorul dat celuilalt....etc.Si daca tu iti manifesti dragostea fata de el prin atingeri(mangaieri,pupaturi)ai vrea ca si el sa-si manifeste fata de tine dragostea la fel.Dar poate el are alt fel de a se manifesta.Cam asta era ideea...interesant!Sotul meu e la Bologna.Nu ne trimiti si noua poze cu voi?
Va pup,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput