Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
merci de urari !
noi deja am fost la medic si ok cu plaminii si gatul Andei,mai ramane sa scapam de nasul infundat .
va dorim o saptamana excelenta!
fug ca Anda face scandalutz.mai revenim!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
Buna,fetelor.ne-am intors din calatorie.suntem f obositi,cand imi mai revin,va scriu impresii.va pup.poate reusesc sa pun poze.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
piticasigogosica spune:
Sotul m-a anunta ca trebuie sa plece neaparat in Italia astazi cu treaba si vine joi dimineata!!!!!!!Pe 15 pleaca in China pana pe 24.Deci m-ai astept eu mult si bine sa faca ceva...Nu-mi vine sa cred cat de egoist e!!!Ai pasa numai de el.Nu ma deranjeaza ca pleaca ca asta e,dar atunci cand sta cu noi suntem un fel de mobila in casa .Stia ca va pleca si m-a lasat sa-mi fac iluziica dupa 2 saptamani de abstinenta... ca se poate schimba,ca-i pasa,ca-mi va acorda atentie.VAX!
Sa-l fi vazut cat de sprinten era,caci vorba lui e o pierdere inutila de energie sa faca cu mine si chiar de ce sa-mi acorde atentie,de ce sa ma sarute ca ...se plictiseste.
Nu mai vreau,nu mai pot sa rabd!!!!!!!!!!!!!
PS.Pentru fetele care sunt mai noi si nu ma stiu,probabil va inchipuiti ca sunt o imbecila sa stau asa cu el,poate credeti ca sunt o tuta ,dar sunt doar fraiera,cred ca mai pot avea o familie,ca totusi ma iubeste,ca gandesc cu inima si nu rational,ca Dumnezeu a gresit ca mi-a pus inima asta in piept,degeaba mi-a dat inteligenta si frumosete daca ...
IRI SI IRIS...
syd spune:
Iri chiar nu vrea? Poate ca n-are nevoie fizice,nu mai vorbim de sentimente..dar spune-i tu direct ca ti-ar placea sa te ia in brate si sa faceti dragoste. Dk nu spune-i ca-i gasesti inlocuitor cand e plecat. Cum adica pierdere de timp?Dar ce orar incarcat are omul...Da nu mai fii proasta si crede in el.Pe-al meu il evit sa nu ma zapaceasca iar de creier.Ca vine ca si cum nimic nu s-a intamplat.N-ai si tu un tinerel discret,da un anunt: caut tanar bine facut pt relatie de scurta durata,pana ce vine sotul
Eu cred ca as fi pregatita,dk am ocazia si dk merita,sa-l insel.Mai ales dk merita si nu pot sa rezist farmecelor unui print.Trebuie gasit si asta ca nu ma asteapta in fata blocului sau in parc.
Ti-as spune sa sari tu pe el,dar n-ar fi interesant.N-ar zice nu dar tu astepti ca el sa te cucereasca. Stiu ca duminica dimineata am avut si noi o partida de,unde eu a trebuit sa ma misc,pt ca dansul era obosit. ar fi vrut el sa ma simt bine dar era sex curat,fara pic de dragoste
miraklucker spune:
Cand in sfarsit ma gandeam ca am liniste si inaite de a incepe sa trabaluiesc prin casa vroiam si eu sa va mai citesc, nici nu m-am aseaza bine ca don`soara mea a dat de veste .Acum e la mine in brate si se joaca cu suzeta dar si de asta s-a plictisit. Trebuie sa renunt
Va pup pe toate si o zi buna in continuare!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
carmensilva spune:
Iri, dar tu vrei sa murim de curiozitate pina ne spui ce ai decis?
imi plac iesirile astea asa ad-hoc,si la noi e la fel.daca ne trezim dimineatza si spunem hai sa plecam ,nu trebuie sa ne gandim de 2 ori.
de obicei eu zic si el e cel care nu se lasa rugat.ce de-a aventuri mai aveam cand eram prieteni.eu eram mai linistita,dar acum m-am molipsit.
ne bucuram nespus ca e mai bine micutza,si ne pare rau de ce vesti auzim.dar sa stii ca Syd are dreptate,da anuntz,si asa e plecat.daca tot te considera pierdere de energie sau timp,nu inteleg ce vrea el de la tine.poate are alte "pasiuni" nu cred ca n-are timp.
asa am crezut si eu despre al meu ca n-are chef,dar incet ,incet isi revine la forma initziala.nici el nu mai arata ca la 18 ani ,de ce sa aiba pretentzii de la mine?normal ca ar vrea poate sa arat mai slaba,dar nu zice nimic,nu comenteaza.adevarul e ca am mers de la inceput pe ideea ca e mai important interiorul decat exteriorul.
Ema,vazut poze.tu potzi sa te iei de o minutza cu Syd.dar ce atzi mai vrea fetelor?cum sa aratatzi?eu nu mai zic nimic,dar imi vine sa va bat pe toatae.
asa ziceam si eu cand m-am lasat de fumat si ajunsesem la 65 de kg,vai ce grasa sunt!acum zic vai ce slaba eram!la 55 kg nu voi mai ajunge niciodata ca asa m-a cunoscut sotul meu,asta e clar!nici n-am pretentzii.acum vreau la 65 inapoi.multumiti-va cu ce avetzi,ca nu statzi rau deloc!
pupici si sa va mearga toate din plin!chiar daca pt asta trebuie sa luptatzi,noi ne asternem,asa ca de noi depinde cum dormim.sa luatzi toate numai decizii bune!
piticasigogosica spune:
Carmen uneori ma gandesc ca daca ar avea si alte "pasiuni"(in sensul de aventuri)poate din cand in cand ar veni si la mine printre pasiuni,cu pasiune.Unul caruia ai place iubirea fizica se identifica astfel.Nu iese nicaieri niciodata,iar afacerile sunt sensul vietii lui,primul sens as zice!
Din pacate sau fericire asa a fost de cand l-am cunoscut.Si asa era si inainte.Nu am crezut si eu am sperat ca il schimb.Se pare ca m-am inselat,are o varsta si numai prin vointa proprie se poate schimba.
Iti inchipui ca daca considera o piedere inutila de energie(in general)care ar trebui directionata in alte sensuri,nu gaseste o alta care sa merite efortul(mai ales ca ar fi dublu efortul).
Daca te refereai la "pasiuni"in sens generic sau alte inclinatii sexulale,cine stie...
Stii ce ma amuza pe mine,ca ma gandesc cum va inchipuiti voi ca trebuie sa arat ca sotul meu sa nu se "simta" nici daca stau gola langa el!!!Ironia sortii...
IRI SI IRIS...
carmensilva spune:
Iri,sper sa nu ma fi inteles gresit.nu ma refeream neaparat la aventuri,dar tu singura spui ca afacerile sunt primele,deci asta o fi.daca asa era,sorry,n-ai ce sa -i faci.lupul nu-si schimba naravul
nu-ti fa griji de parerea noastra ,de obicei femeile frumoase n-au noroc,asa zice mama mea,si altele schimba ca pe sosete ,te si miri ce au gasit la ele.e frumos ce -mi place mie asa se zice,eu chiar nu cred ca intr-o casatorie se pune accent pe aspect ca nu se cunosc cei 2 de ieri de azi.
acum,ne dam si noi cu parerea ,tu nu trebuie sa iei in serios,ca doar e viatza ta si tu stii mai bine ce o sa faci in final.din exterior ,usor de zis.si al meu mai face faze ,mai e obosit ,dar isi revine,asta e partea buna a lucrurilor.
insa al tau sotz e ciudat tare ,mai rar sa nu le placa lor .pai du-l in Egipt poate isi revine.sau fa-i o piramida in casa,ar fi mai simplu,or fi avand energiile alea vreun efect asupra lui.eu cred ca as fi renuntzat in locul tau ca n-am atata rabdare,dar cine stie.chiar in situatia asta n-am fost pusa.imi gaseam altceva de facut cu sigurantza ca sa nu ma mai gandesc.lasa-l ,bine ca e fetitza ok,gasesti tu ac de cojocul lui pina la urma.
sper sa nu te fi suparat pe mine, mii scuze draga mea !
pupicei pt toata lumea!
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Multe "stiri"... de la voi, dar unele ingrijoratoare!
Irina, deja ma irita individul, cum poti sa inghiti tot ce spune el... auzi: pierde energia! Pai asta e cel mai frumos mod de a pierde energia! Daca nu se schimba (asa cum speri tu de ceva vreme), nu va vad bine, pentru ca nu meriti sa ai in casa o statuie... Esti prea frumoasa si desteapta si de treaba, ca sa nu te simti si tu iubita si sa nu ai o relatie normala! E asa de usor sa te joci de-a soarecele si pisica... dar din pacate nu avem o suta de vieti sa facem in cate una experimentele pe care le vrem (asta o spun pentru sotul tau, care oricum nu ne citeste!) Oricum are un comportament ciudat, vezi ca toate fetele au observat asta! Pana una alta ai grija de tine si de Iris, ca voi sunteti cele mai importante acum!
Carmen, ai vreme sa slabesti si sa iti revii, stai sa inceapa Anda sa umble si sa alergi mereu in urma ei... numai un pic mai ai! Bine ca e sanatoasa acum! George al meu iar s-a imbolnavit si nu pot sa fac nimic, e la tara si gata... stau si ma gandesc aici ce sa fac? Vremea asta e tare pacatoasa! Aveti grija de voi, ma bucur ca sotul tau isi intra in normal!
Mira, bine ca fata are chef de joaca, important e ca ne poti citi Sunteti bine?
Ema, pai chiar ma "enervezi", te-am admirat in ultimele poze si vorba lui Carmen: de unde mai vrei sa dai jos?! Ca arati tare bine, iar tinutele de la nunta super faine! Asta ca sa ii dau replica vecinei tale "bine voitoare"! Iar printesa ta... cam frumoasa, zau, trebuie pazita de mica!
Syd, probabil acum te refaci dupa weekendul plin, daca tot a plecat baiatul la mama lui. Eu chiar nu-l pricep nici pe barbatul tau: daca ii vine copilul LUI... el de ce nu se ocupa de el mai serios? Trebuie sa te lase pe tine sa iti faca nervii varza?! Nici asta nu e treaba, normal ca stiai cand l-ai luat ca are copil, dar stiai si ca are tata! E aiurea sa vezi ca e de nestapanit si nu poti sa intervii in educatia lui, ca doar nu e al tau! Ai reusit sa descarci melodiile? Sa vezi ce o sa te bine dispuna!
Ana, m-am distrat copios de poze, am stat pe indelete sa le vad, de multe ori cand era George pui mic, tot spuneam ca il pun in sacosa si il trimit la bunici, dar nu am facut niciodata chestia! O sa ii arat poza cu Luana cand vine sa vada copil in plasa bagat... o sa rada sigur!
Monica, unde esti?
Si nu numai ea, toate fetele scorpiutzele frumoasele... sanatate si pupici!
Va pup cu drag si fug sa ma hodin nitzel!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
mstef spune:
Iri,sper ca decizia ta e legata de vreo combinatie cu vreun frumusel pe care ai pus ochii,pentru ca asa nu se mai poate.Daca nici cand il atentionezi de atatea ori nu-i pasa,cauta-ti pe altcineva sa te implineasca pe planul asta.Nu-i mai datorezi nimic...zic eu .Dar macar cand o faceti iti place,sau si atunci e fara tragere de inima?
Eu n-as fi de parere sa cauti pe Internet un necunoscut,mai degraba m-as combina cu cineva care prezinta oarecare garantii.Inteleg ca ai relatii cu multa lume,daca ai firma.Vezi ce mai decizi...iti tin pumnii!!!
Carmen sa stapanesti sanatoasa masinuta!
Io cu al meu sot suntem in tendresse pe moment.Am avut vreo luna si ceva de raceala in care fiecare scorpion se straduia sa fie mai batos,dar pana la urma am facut pace.S-a lasat cu marturisiri de iubire si suferinta,cu lacrimi(din partea mea)si s-au mai pus lucrurile la punct la o terasa, in tete-a tete.Apoi am trecut si la lugu-lugu si ne-am scos amandoi parleala pentru abstinenta la care ne supusesem mai mult sau mai putin voit.Parca m-am indragostit din nou.Acum sunt mai linistita sufleteste,dar azi a plecat si el in Italia cu treburi, pana vineri (poate se intalneste cu sotul tau pe-acolo,Iri).Cred ca ne aduce ceva frumos la intoarcere!A si inceput sa slabeasca,deja se vede,s-a mai dezumflat.O sa va trimit poze cu el cand se face frumos!Sa mi-l laud!
Intre timp m-a anuntat si prietenul meu varsator din strainatate ca trece prin Bucuresti si s-ar putea sa ne auzim!Mai bine venea saptamana asta cat e plecat Bogdan,dar ce sa-i faci, nu pica toate cum am vrea...probabil va trebui sa le fac cunostinta!
Va pup suratelor si mai vorbim!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7