Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
syd spune:
Emma ,ce prompta esti tot timpul la calculator? Si eu cand n-am ce face sar pe el
Cum spui tu,se intoarce la picioarele tale,dk nu azi,maiine.Nu-i graba.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
emma27 spune:
decat sa-mi fac nervi cu domnul,mai bine pe net.oricum stiu ca-l scot din pepeni cand ma vede ca pierd timpul la calc si vreau sa-i dau apa la moara.
am invatat ceva de la tine,syd,ca nu trebuie sa fac din tantar armasar.inainte ma dadeam de ceasul mortii de ce s-a comportat asa,dar acum incep sa-mi dau seama ca nu tb sa aiba o cauza,asa sunt ei tacaniti din cand in cand,iar secretul unei casnicii fericite consta in ignoranta,relativa,ce-i drept,sa nu scape total de sub control.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
miraklucker spune:
Syd, cum ai incarcat tu cantecelele alea, eu nu reusesc, ori eu nu stiu ori imi liseste mie ceva program sa le ascult??
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor, eu ma pregatesc sa plec la patriarhie si-mi beau cafelutza...astia mici inca dorm si sper sa nu se trezeasca...macar alex ca incepe cu intrebarile...unde pleci/ de ce te duci? cand vii?
syd, plecam inainte la fagaras si la manastirea sambata si apoi la mare. dar mai trecem si pe-acasa ca vine o matusa de-a mea care sta la noi in apartament...o sa fim plecati cred ca de pe 16 la fagaras si apoi pana pe 30 la mare.
va puuup am fugit
sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Hello fetele, ieri nu am mai apucat sa scriu! M-am depresat ca s-a insurat un vecin, si m-am gandit ce repede a cam trecut timpul, eu inca il vedeam mic, apoi m-am amintit ca am si eu cativa ani de acum... timpul asta nu ne iarta nicum!
Devin patetica, dar tare eram necajita!
Ema, am citit ieri de mandrul tau... sa stii ca mare dreptate ai: ignoranta este o solutie uneori! Trebuie sa invat de la voi asta! Usor usor incercam sa mai invatam una alta ca sa ne protejam pe noi mai ales! Si pe al meu il deranjeaza cand ma vede aici, pe DC, habar nu am de ce. Sau as sti de fapt: trebuie sa fac altceva, ca de aia m-am maritat. De asta nici ieri nu am mai apucat decat sa citesc: am gatit, curat... etc.
Monica... din cate vad esti in corul de la Patriarhie, bravo tie. Cred ca tare bine te simti!
Mira, nu sunt greu de descarcat, trebuie sa vezi unde le salvezi si apoi daca ai winamp le poti asculta, sau ceva media player!
Michi, sa stii ca nu am vazut Clona, era George mic si tare greu imi era, nu vedeam mare lucru pe vremea aia la tv, vesnic eram ocupata. Insa acum ne uitam in 3, plus ca asa cum spuneam, nu mi se par chiar telenovele. Mie initial nu imi placea portugheza, chiar nu puteam sa o ascult, dar fiind prinsa de actiune, nu am mai dat importanta la limba si apoi... am descoperit ca e melodioasa. Initial este destul de respingatoare. Iar cel din toamna, "Femei indragostite", cred ca o sa il folosesc la ceva terapie de cuplu, super faine temele. Niste chestii super reale, cred ca m-am regasit in fiecare personaj feminin cate putin. Hai ca deja fac comentariu de film!
Syd, eu am ajuns la Aldi in Belgia la cumparaturi si tare mi-a placut. Ce mi-a placut, promotii cu haine, mi-am luat aproape pe nimic haine de acolo tare ieftine si faine, de calitate. Daca ai birui acolo, chiar daca e la anul, cred ca ti-ar place. Multa lume ai vedea si... cred ca e fain! Mie imi placea cand eram mica de egstionare: tot spuneam ca asta o sa ma fac (si mama a fost in tinerete)... dar mi s-a schimbat optiunea pe parcurs. bafta la orice ai face!
Va pup, duminica frumoasa, fug la cumparaturi ca altfel nu stiu ce scandal iese
Revin mai tarziu!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
am gasit un moment sa scriu si eu repede cat doarme Anda si pina vine sotiorul ca l-am trimis la piatza.
intrase in camera si a promis ca nu se uita la pagina sa nu inchid degeaba,ca nu vrea sa aiba scandal in casa.
vezi Elena,baiat de treaba.zice ca nu e curios.ca nu pierde timpul cu asa ceva.
Ema,bine ca stii cum isi revine,al meu facea inainte faze de genul asta,dar nu-l imbunam cu nimic,dormea 3 zile separat daca se supara.din motive mai serioase ,nu chiar de la atat.se poarta ca niste copii ,vorba Anei.
dar tu in loc sa fii bucuroasa ...e mai rau sa nu vrea.asa poti sa-l refuzi dar daca nu te baga in seama ce faci?al meu habar n-are ca sunt la CM,e prea preocupat cu serviciul,cand vine e la computer si apoi nani.cica doar pina miercuri e starea de criza cu serviciul.
dupa aia recupereaza si isi ia liber.
am hotarit si noi sa mergem in concediu,nu stim cand .nu intelegeam Monica cum mergi cu Ruxi ,dar asa cu parintzii...mai merge.nmai rar asa parintzi, gata sa se sacrifice.ai meui nu pot merge cu noi si nu ma indur s-o las acasa pe bbica.
eu aseara m-am enervat ca al meu iar face afaceri cu taica-su ,asa oameni sa ia bani de la copil ,nu prea am vazut,si m-as lipsi ,sincer ,dar nu vreau sa ma bag sa nu mai fac scandal degeaba in casa.soacra-mea cica avea conjunctivita si intreba daca n-avem picaturi prin casa ,in loc sa mearga la medic sa ia ce i se prescrie,face economie.poate ne molipseste ca nu stiu ce pateste sotiorul meu,eu nu dau pe acolo,sunt in carantina.cand aud de boli .....brrrr!
Syd ,asta era starea intr-adevar,imi trecuse de facut de toate pina nu mi-am vazut odorasul inapoi.chiar e pustiu fara ea ,ca m-am obisnuit cu "galagia" ei,cu toate ca plinge dupa mine.daca taica-su n-o lasa sa faca ce vrea ea , ma prefera pe mine bietul copil.
ai sa vezi ca job-ul tau te asteapta undeva,nu te stresa,o sa vina si vremea ta,tot raul spre bine!
saptamina viitoare poate vine in vizita matusica noastra preferata(care a stat cu mine dinainte de a naste pina a venit sotul),i s-a facut dor de bbica.va datzi seama ca voi fi mai libera,macar cu curatenia si mincarea ma ajuta,sa vedem daca mai are putere sa stea cu Anda ca e cam energica fetitza.
azi sunt si eu mai binedispusa ,aseara cam mi-era rau si m-am suparat ca al meu sotz nu a dat un telefon ca-l rugasem sa-mi ia un vaccin.pai daca nu-l doare pe el,poate sa mai astepte ,de ce sa se grabeasca!of ,barbatzii astia.
daca e vorba de ei ,parca ia foc tzara ,dar daca nu -i priveste direct ,sunt foarte calmi!copii e putin spus ca ar fi ,eu cred ca nu constientizeaza prea multe lucruri ,si noi repede punem la suflet ,ca noua ni se pare ca o fac intentionat.uneori ne agitam degeaba,si ei nici nu sesizeaza.
va pupacesc pe toate ,duminica placuta!
emma27 spune:
elena,chiar ca dat roade.pana la urma a venit ca un mielusel la mine,probabil nu mai incapeau in el atatia hormoni.pentru moment,se comporta frumos,chiar dc stau pe dc.bine,incerc si eu sa nu profit de bunavointa lui,macar pana pleaca.
monica,si eu as vrea sa mai dau din cand in cand pe la biserica,caci e chiar langa bloc,dar nu pot sa merg cu daria.am fost o data si mi-a fost teribil de rusin,cand a inceput mandra sa tipe in timpul slujbii.taica-su nu ar sta cu ea acasa pt atata lucru,asa ca....incet-incet ma indepartez de tot ce e frumos si m-ar mai remonta.
mira,succes la ascultat.eu am reusit cu winamp-ul.eu deja am inceput sa le distribui si prin vecini.chiar,multumesc,elena.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
am uiotat sa va spun ca am facut salamul de biscuitzi si am adaugat nuci ,dulceatza ,si o banan in mijloc,nu mai stiu a cui era ideea,dar e un deliciu,cu o mica exceptie se farimitzeaza la taiat,cred ca am pus biscuitzi mai putin ca nu i-am cantarit.dar e .....pina s-a intarit mi-a plouat in gura!
pup!
HelleneC spune:
Carmen, cu banana fac si eu, dar daca se faramiteaza e de la prea multi biscuiti, am patit si eu. Dar mananc cu lingura, nu-i bai Eu pun pe rand cate putin biscuitele, sa vad, sa nu fie prea "dura" coca aceea. Si bine ca domnul nu e curios... insa la afacerea cu parintii... inca esti ok, eu saream de 1000 m in sus!
Ema, sa stii ca George sta in biserica, nu zice pas, doar canta, ingana dupa cor si, culmea, stie ce canta. Sta foarte atent si curios, numai sa fie in fata, sa vada. Insa tot nu merge cu mine, ci cu bica, ca domnul meu e anti si ma enervez, iar numai cu el mi-e greu ca e departe de mine. Iar cantecelele sunt tot de pe DC, de pe copilasii din 2002, Corina Iulia a dat linkul si de atunci tot dau si eu
! Asa ca... sa ii multumim ei!
o zi faina, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
mstef spune:
Am trecut doar sa va spun salut!Elena,Clona au dat-o si in reluare,pacat ca n-ai prins-o!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7