Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
helloooooo...trezirea scorpiutze...ce faceti? pe unde-mi suntetisa aveti o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
Anda n-o sa ma lase sa scriu prea mult,dar va dorim o zi buna si un we excelent!
ieri am scris un mesaj si s-a sters ca n-a vrut computer sa-l trimita.
sotul meu a venit ieri sa lucreze acasa ,dar n-a mai avut chef ,s-a preumblat prin oras si apoi a jucat jocuri,deci oricum n-am avut acces la computer.
ieri mi-a plimbat-o cineva pe Anda si eu am facut curat ,dar mi se parea ca nu mai vine dupa o ora jumate ,deja eram ingrijorata ce face fata.
fug ca nu mai am timp.
pupici!
syd spune:
Sper sa imi trimita mesajul ,sa nu scriu degeaba
Emma sofer de autobuz nu era rau,in uniforma,program iregulat de la 5 la 1 noaptea dar prin rotatie.Se schimba autobuzele in tura ca sa nu te plictisesti.E foarte usor de condus,doar pe ruta prestabilita. Era un serviciu sigur si bine platit,exact ce aveam nevoie.Pt inceput.Si-mi dadeau si apartament mai ieftin.Asa a inceput socrela cand a venit aici si sora-sa. Uite ca nu le-am convenit. Vazatoare e prost platit si orar prelungit. ai reduceri la produse ce-i drept,m-as fi facut cu haine aproaope gratuite
.Mira n-am apucat sa ma uit la Aldi,dar la anul...suna departe.
Hellene am copiat cantecele de pe cutia muzicala.Excelent! Dar Juliei ii plac tot primele cu broscuta si puisorul tipa,tipa
Fetelor ma gandesc serios sa plec in vacanta in Maroc,soacra-mea m-a intrebat iar dk pleaca in iulie sa merg cu ea. De dimineata numai la mare si plaja ma gandesc.Barbatul meu nu-i de acord ,ca merge cu o prietena pe care n-o sufera dar pana la urma ce-l intereseaza pe el ce fac,sigur ar prefera sa stau aici toata vara,nefacand nimic,doar la piscina,sa stie orice miscare fac.Oricum nu-i acasa,eu ce sa fac,sa pazesc apartamentul?Dk nu gasesc de lucru mai mult ca sigur ma duc
Vad si eu o tara noua,ajung si la plaja..
Pana atunci o sa fac si cursul de competente ,care nu ma ajuta prea mult cu munca ,doar pt mine ,sa vad la ce as fi buna.
Monica cand pleci la mare? Si noi am fost acum doi ani si am luat o verisoara sa stea cu fata sa iesim noapteaPrima noastra vacanta ..si ultima cred. Dar a fost perfect
Carmen pe fi-mea a luat-o taica-su de vre-o doua ori sa-l aduca pe baiat si ma invarteam prin casa ca nebuna,aveam treaba dar nu chef,pana ce-a venit. Era tare ciudat fara ea
Ana o sa se iveasca ceva,eu sunt cam in criza de timp,dupa atata stat degeaba,vreau ca lucrurile sa mearga rapid. Nu-i nimic dk ma refuza,imi pot spune ca n-a fost pt mine
mstef spune:
Am aparut si eu fetelor!Mi-a venit si mie barbatelul din Italia.Ne-a adus lucruri dragute la toate fetele!A facut poze in Bologna si Venetia si ne-am uitat aseara la ele.
Azi treuia sa mergem la ziua unui baietel care a facut 6 ani si Ioana mea a racit,asa ca am renuntat.Stam in casa ca afara e rece si vant.
Ema si eu gandesc la fel,ca pentru o intalnire nu merita sa-ti sacrifici linistea de acasa.Ana,chiar ar fi o idee sa-i spun dinainte lui Bogdan de intalnire,ca sa stau linistita si sa-mi priasca,din pacate stie cum il cheama ca m-a vazut ca discut cu el pe mess si nu prea il inghite,asa ca idee.
Elena,asa spuneam si noi(fetele din casa)ca serialele braziliene nu sunt telenovele.Clona m-a impresionat cel mai mult.Se puneau niste probleme foarte importante acolo (drogurile,clonarea umana)si chiar am dorit ca Alexandra sa se uite la serial sa invete ceva de-acolo,mai ales ca este la varsta critica a adolescentei.Plus ca am aflat multe despre religia musulmana despre care nu stiam mare lucru.Iar o parte din filmari s-au facut in Fes si Marakesch,pe unde am fost si eu si am revazut cu placere locurile respective.Iar personajele erau foarte complexe si bine construite si actorii jucau bine!Eu zic :Bravo Brazilienilor!Sunt pe gustul meu.Ioana spune serialului:"Totolaca cu pepel".Aseara pana si Bogdan s-a uitat cu noi.Si mie mi se pare interesanta portugheza!
Pupici si pentru pitici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7
syd spune:
Mira am vazut ce-i Aldi. Un mic supermarket. Aici nu-i nici unul. O sa-i urmaresc si cand incep constructia ,hop si eu. Poate trimit cv -ul inainte.Casiere sunt peste tot ,la Migros si la Coop cred ca e acelasi lucru.La ei se intra mai mult cu apprentissage,ori tineri iesiti din scoala,ori dupa 30 de ani care n-au pregatire profesionala.
Mersi
emma27 spune:
fetelor,sunt teribil de suparata.iar mi-a trantit o vb urata mandrul meu,pt ca nu sunt disponibila cand vrea domnul.asa ca am pus boticul.imi vine sa-l strang de gat cand se comporta asa.mai,si tocmai ma miram ce barbat finut am,mi-a pregatit masa,s-a jucat cu aia mica si hopa....mi-a trantit-o.si in loc sa-si ceara scuze,si-a luat perna si s-a mutat in camera cealalta,pe motiv ca nu-mi place sa petrec timpul cu el.nu stiu ce-i in mintea lui,ca pe mine ma innebuneste comportamentul asta.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
mstef spune:
Ema,de ce ai pus boticul?Ar trebui sa fii incantata ca vrea sa petreaca timpul cu tine!Tu de ce nu esti disponibila,ca totusi e sambata seara!Probabil a vrut sa te incante cu purtarea lui tocmai ca tu sa fii apoi disponibila si dornica! Nu-l mai judeca asa aspru!Uite-ma ca-i prima oara cand iau apararea barbatilor!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7
emma27 spune:
azi am lucrat,michi si eram obosita.i-am spus sa ma lase o jumatate de ora,sa ma odihnesc si ..nici o problema.numai ca dansul a rabufnit,probabil considerase ca facuse prea multe.cand am vazut ca mi-a vb asa,normal ca s-a lins pe botic de orice tentativa.ma deranjeaza insa ca in loc sa spuna ca a gresit,s-a mutat in cealalta camera,spunandu-mi sa-mi gasesc altul langa care sa-mi placa sa stau.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie
syd spune:
Ai dreptul sa fii obosita,asta-i culmeaLas' ca -i trece,dragostea e mare
.O fi suparat ca faci mai mult ca el? Mi sunt barbati care nu vor femeie egala.
emma27 spune:
stiu,syd,ca i-ar trece numaidecat dc ii dau numai un pic tarcoale.dar nu vreau sa fac asta,dupa cum mi-a vb.treb sa se controleze.si-apoi el crede ca ma eschivez mai tot timpul.ce sa-i fac,el e in calduri,eu in faza PM...da-i incolo,oricum se intorc la picioarele noastre.
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
Ziua copiilor
Calatorie