Scorpiutzele - pe unde sunt ? (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Ascultam cantecele,ne uitam la tele.Duminica plictisitoare.

Mira,eu am MUSICMATCH JUKEBOX care mi le citeste.Incearca sa-l copiezi de pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Scorpiute,
Cum ati petrecut zilele de weekend?
Nu am reusit sa citesc chiar tot ce ati postat,dar am inteles printre randuri ca Ema e suparata.Sotiorul tau era in dispozitie sa se simta bine si l-ai refuzat?Tare nasol e sa fi obosita,sa muncesti toata ziua ca un sclav si partenerul de viata sa nu inteleaga ca nu poti pocni din degete si gata! esti un zambet si-o floare.Las' ca o scoti tu la capat cumva...Bafta!
Dragelor,eu ieri seara am fost la o intalnire cu cateva fete care activeaza pe forum la"Mamici/tatici din Timisoara".Vreau sa va zic ca a fost super.Ne-am intalnit in oras si pe urma am fost la un bar. Am fost 7 gagici.Am stat la povesti de la 18.30 pana pe la 21.30.Ce sa va spun?!Minunat!
Marius a stat cu copilasii acasa,fara nici o problema.Cand m-am intors eu pe la 22.00,copiii mancasera si se pregateau de culcare.Apoi am stat amandoi sa povestesc intalneala,cum a fost... Am incheiat totul cu "sport" in pat....Azi am fost amandoi la piata,si Luana cu noi,evident,a culcat-o la pranz si au dormit impreuna,iar eu singurica...M-a ajutat apoi sa pregatesc masa(de fapt face mereu asta,cu ajutatu' la pregatirea mesei).....Acum sta cu Luana ca sa pot scrie si eu aici...
Voi cum ati petrecut?
Syd,nu stiu cum e in Tunisia,nu am fost in viata mea acolo,dar numai numele tarii asteia imi face imaginatia sa vada soare,plaja,fructe exotice...si distractie multa....De ce nu ai petrece un concediu frumos cu soacra ta si fata?
Elena,ce mai faci?Ce mai face George?Si-a mai revenit cu sanatatea?Sa aveti parte numai de bine!
Carmen,Michi,Monica,Mira si toate celelalte scorpiute,va doresc sa aveti o saptamana cat mai buna si plina de realizari.Multa sanatate la copilasi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

ana,mi-a mai trecut,am bs ca dc nu pun mult la uflet,se rezolva toate de la sine.ba chiar a fost f dragut azi,si-a cerut si scuze,cand i-am scos ochii.
vai,ce mi-ar placea si mie sa iesim toate de pe forumul asta in oras,dar.......nu cred ca domnului i-ar veni bine sa stea cu fata.adevarul ca nici mie nu mi-ar conveni situatia inversa.prea mlt plecat de-acasa,sa permit asa ceva.
cat despre concediu,nu cred ca o sa am asa ceva anul asta.vreau insa sa iesim macar in week-end,undeva prin apropiere,pe la vatra dornei macar.sa vedem ce o iesi.vad ca m-au sunat pana si azi pt alt interviu, la o firma care mere super si are salarii mari,dar asistent manager..deja ma bufneste rasul.cat am stat acasa imi plangeam de mila ca nu ma cauta nimeni,si acum nici nu am cum sa ma prezint la interviuri,daramite sa aleg.asa ca syd,nu dispera,cand or sa inceapa sa te caute,o sa te disperi ca mine.atunci o sa fie cel mai greu,cand iti vin mai multe oferte bune.
carmen,e aiurea cu conjunctivita,caci bebelusa e cea mai expusa si greu scapi de ea,mai ales ca micutii se freaca la ochi.ai motiv sa ii impui carantina soacrei.
va pup,poate intru mai tarziu.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Va pup pe toate, sunt necajita ca iar mi-am lasat comoara la tara... duminica e vraiste pentru mine, inca vreo 3 luni. Vrem sa ne mutam din apartamentul in care stam si am negociat cu ai mei sa fie de acord. Sunt multumita ca ma inteleg ei si sunt de acord cu asta, ba chiar sa ma mut in Cluj, unde tare mi-as dori sa merg. Om vedea... insa de mutat musai de aici!
In rest... discutii inerente cu sotul, astea deja sunt normale, daca vorbeste frumos intr-o zi, musai a doua sa fie invers. Oricum, ma vaccinez incet, daca ii razi in fata tare se mai enerveaza!
Hai ca fug sama imbaiez si sa ma adorm mai repede. Iar vine luni!
O noapte buna la toate dragele mele, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

sigur,are efect ,elena.am incercat eu si a mers de minune.cat despre cluj,am o vaga impresie ca s-ar putea sa ne intalnim in vreo 2 ani pe-acolo.
noapte buna,tuturor si din partea mea.sa speram ca e ultima duminica in care dorm fara sotior,macar o luna-doua.e rau, ca incep sa ma obisnuiesc fara el.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

aaa,fetelor,am uitat sa va spun ca azi am plans ca proasta.am ascultat ultima melodie a celor de la 3SE - "printre ingeri" si imi inchipuiam ca dc s-ar fi intamplat ceva cu mandrul,asta as fi simtit.plangeam ca proasta pt ceva ce mi se parea iminent.doamne fereste!!!oricum,super melodia,vi-o recomand,dar sa nu faceti ca mine.

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut scorpiute,
Luana mea inca doarme si am zis sa vin si eu fuguta sa avd ce mai scriserati.
Ema,ma bucur ca ai de unde alege cu serviciul acum....Vorba ta :cand nu e ,nu e si cand se aduna,vin toate ofertele buluc.Totul e sa alegi ce trebuie si ce crezi ca e mai bun!
Pai,Ema draga,ce sa se intample cu barbatelul tau?!Lasa,bre,prostiutele si gandurile pesimiste si negre,ca nu iti fac bine!Parole!Ia pune matale urechiuta si asculta niscaiva melodii mai saltarete ,sa vezi ce bine iti pica si cum iti urca nivelul moral la cota Everestului....Uite,pun si eu o intrebare idioata,dar tre' s-o pun si sa nu ma certi de ea si sa raspunzi daca vrei,bine?Iaca:cum te prezinti zilnic in fata sotiorului:plansa,incruntata si neinteleasa sau cu fata luminata de zambet,urandu-i razand bun venit si pupacindu-l de sa ii sara capacele?!
In alta ordine de idei:ce mai face fata ta cretulica si frumoasa foc?!Intra si ea in vacanta?Pupam la frumusetea de printesa!
Elena,chiar te vei muta in Cluj?cu serviciul?George ce spune de viitoarea locatie?sau nu i-ai spus inca?
Sa ai o saptamana usoara si.....vorbe bune cu sotul!
Va doresc la toate,scorpiute dragi,sa aveti o saptamana cat mai buna!
PS.Ema,si mie mi-ar place sa ne intalnim toate scorpiutele.Gandeste-te ca suntem toate din toate colturile tarii...Ar fi cam greut de stabilit un loc de intalnire...Si cu toate astea nu e imposibil!
Vorba americanului :think again!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

ana,iti dai seama ca nu sunt prostuta sa-i impartasesc tampeniile de genul acesta.i-ar creste inima,nu de alta.nici cu pupacitul nu ma omor,caci in ultima vreme ma omoara el cu gesturi de genul asta.parca au innebunit hormonii din el.eu doar le accept,de ce sa mai depun si eu efort?!
stiu ca suna ciudat,dar e mai greu cand ai de ales.astept deocamdata...
cat despre mandra,e la gradi.astea particulare nu au vacanta.in plus,nu stiu cu cine as fi lasat-o.e la fel de nebuna si pupacioasa ca ta-su.azi dimineata a urlat de ce nu am asteptat-o sa-si puna ochelarii de soare,cand a coborat din masina.no comment.
poate om reusi sa ne intalnim la campulung,in august,dc nu e mandrul in aplicatie.
va pup.e asa de frumos afara....

Ema

A venit vara!!!!Poze noi

Ziua copiilor
Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna scorpiutze!

Eu sunt mai cu capul in nori azi fiindca ieri sotul meu m-a facut sa "zbor",dar nu benzina de la petrom .Si apoi duminica in famile.La noi duminica in general e cea mai frumoasa zi!Uite avem si noi toane mai bune acum.Suntem pe val,dar si cand se sparge valul...vorba voastra ciudati sunt barbatii astia,dar si noi!!!
Emma cum vine treaba ca el te pupa si tu doar primesti,stii ce rau e?Cred ca asa gandeste si al meu cateodata daca tot da ea ,eu ce sa mai fac?!Hai ca ai barbat bun si nu mai fi nervoasa ca toate iti merg din plin .La mine nu prea stau asa lucrurile cu munca,sa dea Dumnezeu vina clientii sa nu mai fac fata ofertelor.
Carmen,lasa ca-si ia el revansa!.Si sa stii ca ar trebui sa nu ma punem tot la suflet ca pana la urma se rezolva toate,mai devreme sau mai tarziu,dar asa suntem noi...mai ales scorpiutzele.
Michi,ce va adus sotul din Italia?Al meu pleca iar miercuri,dar in China.
Elena pupici lui George si...gata mai aveti putin si va sta cu voi!Tu pleci in concediu?Ca eu ma gandeam sa vin prin iulie in Suceava.
Syd si cum mai sa nu te duci in Maroc?!Am auzit ca e super misto!Si eu as vrea.Nu ezita,du-te!Si Domnul ce mai zice,face?Ma bucur ca in ultimul timp din mesajele tale reiese ca iti pasa in primul rand de tine,de viata ta,bravo!!!
Monica,vacanta placuta si reusita alaturi de familia ta draga!Si eu as vrea in concediu,dar daca am ratat Egiptul luna trecuta nu cred ca mai pupam...cine stie

O saptamana usoara si cu bucurii !!!
Si vorba Anei e chiar asa mare tara asta...poate ne vedem

IRI SI IRIS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

'Neata fetele ce bine e sa te scoli la pranz...Si fi-mea e puturoasa ca mine,a venit in pat si a adormit cu mine,cu televizorul mergand. M-am culcat cam tarziu si ma cam doare mijlocul, de fapt sunt intepenita de spate,gat..

Azi dimineata tuna si fulgera,acum da soarele.

Ema asa e cand cauti serviciu nu gasest ,cand n-ai nevoie toti sar pe tine. Sa vad.poate ma ajuta soacra-mea cu permisele de conducere si ma fac taxi independent.Orarul meu,lucrez cand am chef si cand am timp cu fata. Mie nu-mi place mult sa am sef dar nici supermotivata nu sunt sa conduc singura.Mai vedem...

Iri am reusit sa ma detasez de el,dk vine bine,dk nu la fel. Aseara ne-am gasit in pat amandoi,binisor dar se putea mai bine.Lipsea dragostea.Aveam nevoie sa fiu mangaiata si iubitaIn plus avea un miros ciudat,de pe-acolo pe unde isi pierde timpul,parca nu mai era el.Stiti voi ca in unele case au alt miros. In fine,i-am transmis in scris si gata.

Ana ma duc in vacanta,dk nimeni nu-si schimba parerea

e zi de curatenie.

pupici la toate

Mergi la inceput