Mamici de iulie-august 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Oana C. multi si fericiti ani sa ai alaturi de cei dragi!!!!!!!

Subiect:SOACRA!.....bleeeeahhhh.........unde mai pui ca a mea nu m-a sunat o data in 9 luni sa ma intrebe daca sunt bine, sau aaaaaaa la botez la primul nu a "putut sa ajunga" ca a avut ceva treburi. In rest i-a cumparat o droaie de lucruri si ii da bani de fiecare data cand vine (maxim 2 ori pe an....hehe...ce bine) la cel mic, sau ii trimite prin x si y, si eu ma enervez ca mi se pare ca o face asa ca din obligatie nu stiu cum sa zic. De ziua lui i-am si dat banii inapoi (era a 3-a oara cand il vedea pe scumpul si singurul baietel nepot, mai are o nepotica, in decurs de un an)....dupa ce au plecat am vazut ca ii lasasera plicul sub pernuta la patut.....si acum sunt asa cum i-a lasat(in alt loc bineinteles) ....ma enervez numai la gandul ca....decum sa ii mai si folosesc....
Dragostea nu se poate cumpara din pacate.....de bietul meu sotior mi-e mila, si intr-adevar si el mai bine se intelege cu ai mei parinti si cu mai mult drag merge la ei decat la a lui.....asta e!!!

Pupici mamici burtici,

Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 36s (Darianna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Mai fetelor, dar stiu ca ati scris, nu gluma, intr-o zi jumate!!!!
O sa va rog sa ma iertati daca uit sa raspund cuiva, sa stiti ca m-am gandit la toate si mai ales ce ma fac eu daca nu voi avea net in concediu!!!

Eu am lipsit ieri pentru ca m-am stricat la burta amestecand cirese cu caise si capsuni... Mi-a fost asha de rau ca mi-era frica sa beau si apa, iar de ceai m-am cam saturat. In sfarsit, a trecut cu smecta si ceai de menta, iar bebe e bine, ma bucur ca n-a fost toxiinfectie ci numai o dereglare.

Si, mai important, este ca am stat in pat mai toata ziua, am tras vreo 2-3 reprize de somn si ma simt si mai odihnita azi (desi abia astept si eu weekendul).

Adriana ai grija de tine si de puiul mare, mai tine-l vreo 2 - 3 saptamani la caldurica! Chiar ma intrebam cum veti face, fetele care trebuie sa nasteti in iulie si veti naste in iunie, va mutati la bebelusi de mai iunie? Sau ramaneti cu noi????

Oana CLA MULTI ANI , sa fie totul bien si sa va bucurati de papusa voastra!!!!!!!!!!

OanaC nu te mai necaji, eu zic ca e mai bine sa nu-ti dea nimic si sa nu aiba nici o pretentie decat sa-ti dea cu inima indoita. Eu dupa prima nastere am invatat sa nu ma bazez pe nimeni din familie, de nici o parte, cel putin daca nu am discutat dinainte... Iar persoana cea mai de incredere la momentul asta este femeia care sta cu Miruna.

La mine stiti cum e? sunt super bune si mama si soacra doar ca fiecare are prioritatile ei, iar problemele mele se pot rezolva daca nu le creeaza vreun inconvenient :D. Oricum, eu o taxez mai rau pe mama decat pe socrela, ca-mi e mai aproape.

Cristina inca o data bafta muuulta la licenta si nastere usoara dupa aia. Ia-le pe rand, asha esti sigura ca iese totul bine!

anis, Cami, Andreea... cum ramane cu intalnirea, sta in picioare sau nu????

Anis asteptam poze cu camera scumpilicei!

Si noi ar trebui sa montam patutul si sa facem pregatiri. Vreau o zi de stat acasa pentru spalat hainute, calcat si aranjat in dulap plus definitivat lista cu ce mai am de cumparat. Ieri n-am fost in stare nici macar de o lista de cumparaturi de sfarsit de saptamana

Ema poate reusesti si tu sa mai intri chiar de la net-cafe sa ne spui ca esti OK!

Va pup, mai vb azi!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 31 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Ema scuze scumpa::: LA MULTI ANI fericiti impreuna cu sotiorul tau si cand o veni vremea si cu puiul scump!!!
cat despre sarbatorit, nu e nevoie de o zi libera, in fond fiecare zi este speciala, nu???

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 31 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Cristina, zi-mi te rog unde ai vazut carucioare asa ieftine? Aveau si pt gemeni?

In alta ordine de idei, am fost la doctorita de familie marti si am aflat cu stupoare ca m-am "expandat" cu 4 kg intr-o luna. Nu e cam mult? Stiu ca acum cresc copii mult si repede, dar ... Am luat 17 kg de la inceputul sarcinii.
Legat de sondajul cu frica de nastere ... da, mi-e frica ... desi inca nu stiu cum voi naste. Dar mai mult decat frica de durere mi-e frica de cum or sa fie copii, de ei imi fac cele mai mari griji: o sa fie sanatosi? o sa fie destul de mari ? o sa trebuiasca sa stea in incubator, Doamne fereste, asistati de aparate ca sa respire? Desi mai am 2 zile si intru in 35 de saptamani si am facut niste injectii care ar fi trebuit sa le grabeasca maturarea plamanilor, deci sunt sanse maxime sa respire singuri, chiar daca s-ar naste acum.
Oana C., LA MULTI ANI!! Sanatate, fericire si un copil sanatos, frumos si destept sa iti dea Dumnezeu!.

Laura 34+ si Shtrumfii +
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Oana C, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebita ta!
M29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Cristina-bafta la examene!
Bogaeu am dpn pe 7iun-in loc de 8,daca cumva nasc mai devreme(in iunie)nu plec de aici-stiti cum e vorba aia ma dati afara pe usa intru pe geamSi ai grija cu amestecatul fructelor daca esti sensibila-eu am un stomac puternic,nu patesc nimic nici daca beau lapte,mananc fructe,trag fel de fel de combinatii!
Problema mare cu schimbatul providerului si mai schimb si reteaua telefonica(tot aceasi firma cu netul broadband).La linia telefonica imi vor da drumul mai repede(7-8zile max) si voi putea macar sa intru pe net cu dial up,pana cand vor baga broadband vor mai dura inca 8 zile.Sper sa nu fie multe evenimente(nasteri sa mai stea puiutii in burtica la caldurica,cu toate ca e posibli ca cele cu gemeni sa inceapa lista de bebelusi-succes fetele).Acum oricum am timp liber garla ca nu ma mai duc la munca si o sa intru la un netcafe ca sa vad ce mai ziceti!Am luat nrl unei fete asa sa il am just in case!

si pestiuc iubit&saltaret de 35s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cin, si eu sunt in aceeasi situatie, nu stiu cum voi naste si mai rau este ca nu stiu cand vine dr. meu la cabinet... dar se rezolva toate pana la urma!

Emaimee, super! astept vesti atunci!!

Pupici,

Irina si bebe 30 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc mult Boga de urare!Dar facusem planuri ca ne scoate tati in oras la o si ne pare rau!Da fiecare zi e speciala acum ce sa facem,macar ne consolam cu ideea ca merge la munca la greu,dar cand o veni bb a anuntat la munca ca atunci cand il sun sa vina ca nasc,el va pleca fara sa astepte tel de la seful mare ca poate sa plece,va lasa vorba colegilor si gata!Nea' seful mare pe Irl mai vroia sa-l trimita in Spania si luna asta,dar a fost dragut a intrebat cand tre sa vina bb si a inteles-chiar ne-a invitat intr-o seara la restaurant pe banii firmei pt ca noi nu vom putea merge anul asta la petrecera anuala data pt angajatii firmei(e data de 8iul)-nu e in Dublin-undeva mai in tara,plimbare pe vaporas,gratar,hotel platit pt weekend.
Laura-in ultimul trimestru poti pune .500 gr/sapt.Asta se refera la o gravida cu un bb,iar tu ai 2.Ai sa vezi ca o sa fie bine ambii bebici.Si mie mi-au facut injectii cu steroizi,pt maturare palmani bb cand aveam 24s si am fost internata in spital.Ce bine ca am ajuns pana aici fara probleme!Sa fie asa si in continuare!Asta e de fapt valabil pt toate!

si pestiuc iubit&saltaret de 35s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, sa traiti si sa fiti fericiti o mie de ani! chiar daca aminati, nu lasati nesarbatorit evenimentul, e important sa pastrati atmosfera si "focul arzind"...
o sa ne fie dor de tine, te asteptam cind iti pui netul...
M29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Habar n-am cum ramane cu intalnirea...
Voi sa spuneti...din punctul meu de vedere e aiurea..ca nu stiu ce sa zic...de ex acum plec la soacra-mea din cauza mirosului de vopsea din casa...si nu o sa mai intru decat din intamplare pe net..adica daca mai vin pe acasa dupa lucruri...asa ca mie imi e cam greu zilele astea si sunt istovita...cu du-te vino asta mereu.

AniS si bebelina mea dulce 30+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput