Mamici de iulie-august 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
emaaimee spune:
Oanac-la multi ani si sa fiti sanatosi amandoi sa o vedeti pe bebica mare si cu nepoti de care voi veti avea grija oricumStiu ca am mers departe,dar ideea e ca daca sunt zgarie branza si nepasatoare rudele-nu ai sa le dezveti tu!Lasa-i in pace!
Irina-nu am stiut ca esti pe Orange!Ceream Connex ca stiu ca la Connex primesc toate rudele si cunostintele din Ro mesajele mele!Chiar tu te mesagesti cu fratele-ca si el e in Irl-tu primesti mesaje de la el,da?Intreb pt ca mai demult nu puteam trimite mesaje tuturor retelelor de telefonie din Ro(nu aveam tel blocat in acea retea,nu erau compatibile retelele)
Cred ca ma mai duc la nani!
si pestiuc iubit&saltaret de 35s
KULTA spune:
emaaimee, poti veni la noi sa cumperi laptic, te asteptam cu drag.
Imi pare rau ca tre sa te chinui cu formula insa, sper din tot sufletul ca vei putea alapta si nu vei avea nevoie de formula pina pe la 5-6 luni.
K28+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI,OANA C!
Multa,multa sanatate,nastere usoara si un bebe sanatos,voios si mincacios!
Imi pare tare rau fiindca nu am timp sa intru mai des,dar sper din tot sufletul sa aud numai vesti bune de la voi!
Va multumesc mult tuturor celor care v-ati gindit la mine pentru examenul de licenta!
Sper sa reusesc sa termin de scris lucrarea si trag nadejde ca bebe va sta cumintzel pina la inceputul lunii iulie!Nu ma simt prea grozav,am intepaturi dese in partea de jos,mi se umfla picioarele rau de tot si in plus inca mai vin la serviciu pentru ca nu au adus pe nimeni in locul meu si e o perioada foarte aglomerata!
Ioana,mi se intareste si mie burta,dar dr.mi-a zis ca atita timp cit nu e vorba de contractii regulate,nu-s probleme.Se mai foieste si bebe si se mai aseaza cu funducul in burta noastra.
Eu am vazut la noi la Iasi,carucioare romanesti DHS (parca)sau DHL..memoria asta....care arata foarte bine,solide , cu garantie 1 an si pret rezonabil 1,6 mil.
Va pupacim dulce de tot!
Sa aveti un wk-end placut si linistit!
CristinaDumbo Jumbo si Mihnea
andre_ea spune:
'Neata fetelor!
Oana C LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa! Nastere usoara, un copil sanatos si mancacios!
Nu-ti mai face atata griji pentru socrii tai. Daca nu sunt oameni de calitate, fetita ta nici nu are nevoie de aprecierea lor. Detaseaza-te putin, ca e mai bine pentru fetita.
Nici eu nu ma astept la mare lucru de la familie. Pana acum chiar nu mi-a trecut prin cap ca pot primi si altceva decat de imbracat pt. bb. Lucruri care oricum ar veni dupa nastere.
M-am gandit ca nu voi cumpara multe lucruri de imbracat pt. ca voi primi, in rest cumparam totul noi.
Oricum posibilitatile familiei sunt reduse. Bb meu nu mai are decat bunicile din ambele parti, si ele fara prea multe posibilitati.
Cat despre soacra, in general e ok. Are tendinta sa dea sfaturi cam multe ceea ce ma ingrijoreaza. Daca pe mama o mai pot repezi, ca e mama si ma intelege, pe soacra nu stiu cum o sa o fac sa inteleaga ca nu intotdeauna sfaturile ei vin la momentul potrivit.
Oricum in ceea ce priveste ajutorul cu bb, ingrijit, supravegheat cand e cazul, nu am de ce sa-mi fac griji. Are doua bunici saritoare.
Pupici!
Andy si 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Monica-Elena spune:
Oana la multi ani, bebe sanatos,mancacios si la termen si lasa soacra cu ale ei si tu cu ale tale.
Mamini sotul meu nu a fost niciodata mamos este mult mai atasat de mama si tata decat de maicasa. Intotdeauna ii spune in fata maicasi ce are de spus ca sa nu ma lase pe mine sa ma cert eu cu ea.
Anda si soacra mea e tot din Craiova asa ca multiplica soacra ta si dao mai departe.
Monica si Bocanila de 34 sapt din burtica
AMR 33 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
irinabungau spune:
Emaimee, eu primesc mesaje de la frate-meu, nu stiu la ce operator are el contract dar nr incepe asa: 353-863... poate reusesti sa-ti dai seama ce operator este. Oricum, astept vesti.
Pupici,
Irina si bebe 30 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
emaaimee spune:
O sa dau o fuga KULTA-sa imi fac stocul
Si eu sper din tot sufletul sa pot alapta,ca imi iese laptic de pe la 27s,dar am inteles ca asta nu e nici o garantie ca vei alapta cu succes!Pt bb in primul rand imi doresc sa alptez!
Si as avea mare nevoie si eu sa alaptez-am noduli la ambii sani si am facut o mamo in dec 2003 la Centrul de Diagnostic Imagistic-Constanta.La mamo rezultatul a fost:sani cu densitate crescuta heterogena fara focare de microcalcificari si fara opacitati,la sanul drept pe exterior-arie de transparenta crescuta(aspect lipom-asta inseamna grasime-nu e asa de naspa multe femei fac intre cicluri chiar).In prelungirea axiala a sanului drept-ganglioni vizibili.
Pe mine m-a ingrijorat diagnosticul(dr a zis ca nu nimic de speriat),am fost la o dr oncolog-mi-a dat tratament cu progesteron crema si vit E pe 3 luni,a zis ca e posibil sa nu treaca galmele si singura solutie ar fi sa ma apuc de facut bb si pe perioada sarcinii sipe parcursul alaptarii sa se rezleze hormonii,sa dispara din noduli!La fel mi-a recomandat si dr gine-un bb pt a rezolva problema!Nu mi-au trecut cu tratamentul,chiar acum mi s-a parut ca a aparut de curand alt nodul la sanul drept si vreau sa ii zic la dr pe 13 cand am control!
Gand la gand cu bucurie ca si noi deja ne gandeam serios ca vrem bb!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
nem spune:
Oana C La multi ani, tot ce iti dorersti, multa-multa sanatate si stai linistita, nu te mai enerva.
Fetelor, pt cine naste la Giulesti ( sorel,simona 79) rezerva costa 10 euro / noapte.Problema este ca sunt doar 2 rezerve si ff solicitari.Cam toata lumea vrea la rezerva.Cred ca cel mai mult depinde de dr, ce putere are.Am inteles ca cezarianele au prioritate.Si eu sper sa am parte de rezerva, mai ales ca am inteles ca saloanele nu sunt f dragutze...Asta e, vom vedea
emaaimee spune:
Irina-fratele tau e la O2 ca mine(tot cu 86 sunt si eu) deci merge,ce ma bucur 086-tie iti apare ca 86 ca e prefixul de Irl 353!
Cred ca nu mai imi e somn,m-am trezit de tot ca scumpi a tras niste sughituri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
cin spune:
Neata, feteleeeee...
LA MULTI ANI! OANA C. si tot ce-ti doresti tu ..multa fericire si un bebe frumos si sanatos...
Voiam sa va intreb ce mai faceti, dar sunt la curent cu problemele voastre...dar lenea si faptul ca nu am mare lucru interesant de spus, m-au facut sa stau mai "in umbra" cum zicea cineva...
Voiam sa va salut si sa va spun ca eu plec la socrii astazi, in provincie, deci nu voi veni la intalnire.. si-mi pare tare rau...dar sper ca ne vom intalni la vara cu carucioarele prin parcuri..
Doamne ...cat de putin timp a mai ramas..eu mai am maxim 8 saptamani.. si a inceput sa-mi fie frica de momentul nasterii..e frustrant ca nici nu stiu cum voi naste, la ultima eco la 28 de sapt era tot placenta praevia si medicul a zis ca mai vedem pana la termen cum evolueaza..
Va pup si va urez un week-end placut, mult soare si ...sa nu uitati sa faceti poze la intalnire...
Nicoleta (31s)