Mamici de iulie-august 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
anis spune:
Fetele eu am sa deschid capitolul 42 ...ca sa fie deschis..asta fiindca am sa plec in curand de pe net..ok???
AniS
si bebelina mea dulce 30+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Salutare fetele!
La Multi Ani, Oana! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de un bebe sanatos, cumintzel si mancacios! 
Despre nastere....cred ca mi-e mai frica de ce-o sa fie dupa.....cand o sa vin cu bebe acasa si n-o sa stiu cum s-o manevrez si ce sa-i fac daca plange! Ahhh....si bineinteles mi-e teama sa nu-i vina vreo idee sa vrea mai repede afara (mai repede de 37 de saptamani, ca am pus-o! Una e sa ingrijesti un nou-nascut la termen si cu totul alta mancare de peste un prematur!...Nu de-alta da' azi noapte iar am visat ca voia bebe afara...si eu bazaiam ca-i prea mica! uffff!), sa fie sanatoasa si eu sa ma refac repede dupa cezariana sa ma pot ocupa de ea. Cam atat cu fricile mele.....deocamdata! ![]()
Soacra....mai bine ma abtin. Eu sunt de principiul urmator: Nu poti sa ma ajuti (nu vrei,nu poti, nu te intereseaza etc.) macar nu-mi pune bete in roate! Mi-am auzit niste vorbe in ultima vreme de m-am crucit....asa ca probabil la urmatoarea vizita pe-acolo o sa vorbesc cu ea....ce frumoasa e vremea, soarele straluceste si cerul e albastru si cam atat.....lucrurile personale, inclusiv legate de bebe o sa le vorbesc cu cineva care nu le rastalmaceste dupa, cu toate telenovelistele de prin bloc! Hai ca m-am enervat! 
Noi crestem si tot crestem, am implinit 50 kg
; Daria e o jucausa si tot am impresia ca scotoceste dupa iesire....simt niste miscari de trupe ..jos de tot! Sper sa fie bine!
Cu intalnirea.....mai e valabila pentru maine?!! Eu as veni, dar daca e sa pazesc terasa degeaba....
Dati si voi un semn de da sau ba!
Scuze de roman, dar n-am mai reusit sa scriu de ceva vreme!
Irda
29+5 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
mitub spune:
OK, Anis, pai suntem atunci de caord sa mai amanam inac o saptamana intalnirea????
Sau ajungem sa n-o mai facem deloc?
Eu am vb cu Andreea care avea niste examene, Cami n-a mai intrat, nici Nicoleta (IRda) dar am numerele lor de telefon...
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 31 + (DPN 1 august)
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Buna dimineata!
Cristina, zi-mi te rog unde ai vazut carucioare asa ieftine? Aveau si pt gemeni?
In alta ordine de idei, am fost la doctorita de familie marti si am aflat cu stupoare ca m-am "expandat" cu 4 kg intr-o luna. Nu e cam mult? Stiu ca acum cresc copii mult si repede, dar ... Am luat 17 kg de la inceputul sarcinii.
Legat de sondajul cu frica de nastere ... da, mi-e frica ... desi inca nu stiu cum voi naste. Dar mai mult decat frica de durere mi-e frica de cum or sa fie copii, de ei imi fac cele mai mari griji: o sa fie sanatosi? o sa fie destul de mari ? o sa trebuiasca sa stea in incubator, Doamne fereste, asistati de aparate ca sa respire? Desi mai am 2 zile si intru in 35 de saptamani si am facut niste injectii care ar fi trebuit sa le grabeasca maturarea plamanilor, deci sunt sanse maxime sa respire singuri, chiar daca s-ar naste acum.
Oana C., LA MULTI ANI!! Sanatate, fericire si un copil sanatos, frumos si destept sa iti dea Dumnezeu!.
Laura34+ si Shtrumfii
+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Draga Laura,
Ca sa te imbarbatez sa stii ca eu la Mihnea am pus 30 kg
Acu am pus 15,iar tu cu doi bebelusi,stai bine de tot.
Nu am vazut carucioare pentru gemeni,dar cele de care iti spuneam se gasesc in Siraj si il pot intreba pe vecinul meu care lucreaza acolo daca nu poate aduce si pentru gemeni si la ce pret !

Cristina
Dumbo Jumbo si Mihnea
andatudor spune:
OANA C.LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SI FERICIRE!.Sa dea D-zeu sa ai o nastere usoara si Bebitza frumoasa ,sanatoasa si mancacioasa!!!!

Emaaimee-La multi ani si tie si sotului tau si multi ani fericiti impreuna!!!
Nu te mai supara ca nu puteti iesi in oras.Pregateste-i tu o cina romantica -surpriza -chiar daca e vb doar de pizza!
Laura-nu te ingrijora ca o sa le dai jos imediat facand curse intre cei 2 bebei!!!
Monica-Elena-esti super haioasa.![]()
![]()
Sa vad ce pot face cu multiplicarea!!!
Ce bine ca voi aveti posibilitatea unor rezerve.La noi am inteles ca este ffff multa mizerie si,ceea ce m-a INGROZIT- dupa nastere nu-ti pune bratara la mana ci iti scie direct cu pixul pe mana-ca la animale,iar lui BB ii scrie pe o bucata de tifon si i-o pune la mana!!!! Deci daca e sa-mi fie frica de nastere,imi e frica mai mult de spital si de conditiile-sau mai bine zis lipsa de conditii de acolo!!!
Anda si
buburuza din burtica 27+
irinabungau spune:
Mey fetelor, eu zic sa nu ne imprastiem, chiar daca unele nasc mai devreme si unele mai tarziu!!! Avem o gashca prea faina , sa nu o spargem, va rog!!!! Si deschidem bebelusi de iul-aug dupa ce nasc toate!!!!! mama, ce putin mai este, auleuuuuu!!!!!! de-abea astept s-o vad pe mandrutza mea!!!!
Boga, sunt super preturile!!!! Sper ca rezistenta lor sa fie invers proportionala cu pretul...macar un an sa tina!!! Sunt frumoase modelele? M-ai facut curioasa!!
Pupici,
Irina si bebe 30 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Laura25 spune:
Cristina, multumesc mult pt. raspuns. Daca ai cum sa afli fara sa te complici prea mult, ti-as fi recunoscatoare. Noi mergem saptamana urmatoare in Iasi (sa ma internez) si eu nu cred ca ma mai duc prin magazine, dar as vrea sa-l trimit pe sotul meu sa se uite.
Eu cred ca plec sa ma internez marti sau miercui, sigur mai intru pana atunci, dar as vrea sa va las nr. meu de telefon (asa cum a sugerat Irina
). Daca vrea cineva sa imi dea nrumarul ei, eu sunt pe connex si am niste minute gratuite in retea, deci mi-ar fi mai usor sa sun pe un connex. Numarul meu de tel. este 0722 515658 ( am sa vad cum fac sa il pun si in profil).
Pupici multi si aveti grija de voi si de comorile din burtica!
Laura
34+ si Shtrumfii
+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
anis spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50354" target="_blank">
Mamici de iulie-august(42)
AniS
si bebelina mea dulce 30+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Neazta fetele, mai pe la pranz![]()
Oana C...
sa fiti sanatosi, voinci si voiosi, petrecere frumoasa si tot ce-ti doresti, sa ajungi cu bine la final si nastere usoara
Ema...la cat mai multi ani impreuna cu fericire si intelegere va doresc
Zina, in Cora era vreo 350 mii albumul, e cam mult la Obor...deci cred ca merita din Cora, daca o mai fi ![]()
Palhmyra BAFTA la examene, sunt convinsa ca va fi bine,numa bebe sa mai aiba putintika rabdare
Andreea, la mine ii place la nebunie sa stea pe dreapta, eu am probleme cu ficatul, asha ca bondarelu' pe acolo zboara, si pe nodul care tot pe dreapta e...acolo ii place lui
Cu soacra eu nu ma pot plange...cred ca sunt o exceptie, mai era cineva aciulea...Noi stam cu socrii mei, de 2 ani, si niciodata nu m-au deranjat cu ceva, intodeauna au fost super OK. Soacra-mea chiar imi tine partea, cand ma contrazic cu sotzul meu, iar socru-meu e cam tacut, nu prea avem noi taine...Si sunt convinsa ca ne vor ajuta foarte mult, imi respecta parerile, si eu pe ale ei, dar daca ceva nu-mi convine, discutam...e SUPER...de cumparat nu stiu ce sa zic, sunt convinsa ca ne vor lua...de Craciun am primit o carte de la ei cu cresterea copilului pana la 1 an...e dragut...in fine, vom vedea...
Voi aveti probleme cu mancarea?! Oricat de putin ash manca imi vine inapoi
...seara cel putin e criminal, aseara era 11.30 si eu nu ma puteam aseza la orizontala, ca venea tot inapoi, de parca mancasem tone de mancare
Albinutzza
33+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa