Mamici de ianuarie-februarie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
R.R. spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
cit utrogestan iei scumpa?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta6 +
4/zi vaginal, 2 dim. si 2 seara, pina aseara luam 1 dim si 1 seara...
mirela10 spune:
MULTUMESC DE URARI!LA MULTI ANI TUTUROR BEBICILOR

,SA FIE SANATOSI,SI SA SE NASCA CU BINE!!!!!!
CATALINA,ma bucur enorm de mult ca bebicul tau e bine,si ca esti fericita.
TATIANA,DRAGA MEA LASA GANDURILE NEGRE SI BUCURA-TE DIN PLIN DE BINECUVANTAREA ASTA.esti o fericita!!!
R.R.de ce nu mergi la doctor,ca sa te linistesti?mie mi-a spus ca la orice semn de sangerare sa ma duc la control.sper sa fie totul bine
GIOVA si eu mai am perioade cand nu prea ma dor sanii,nu te speria.iar daca nu ai greata,slava Domnului,ca eu simt ca mi se intorc matele pe dos.ai sa vezi ca te sperii degeaba.bebeii astia sunt cam alintati
eu am fost la dr. si din nou nu mi-a dat nici un tratament,ba din contra au uitat sa-mi faca serologia,care e importanta.nu stiu ce sa zic dar sunt tare dezamagita.daca e sa se descopere ceva in neregula si e prea tarziu?va pupic si fiti cumintele![]()
mirelutza
6+
Giova spune:

MIRELA!!!!!!

.
Mirela nici mie nu mi-a dat nimic dr.in afara de injectiile Gravibinon, pt. fixarea sarcinii. nici vitamine, nimic. cica el a zis ca e mai bine ca in primele 3 luni sa nu iau nici o pastiluta.
ce sa mai zic?
in 6 iunie merg la control, si tot atunci imi da si dr. de fam. trmitere pt. analize. nu le-am facut pana acum.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+
simona spune:
Buna fetelor! Felicitari celor care au reusit sa vada bebei la eco...si capul sus celor cu probleme. Eu nu am reusit sa intru ieri sa va spun cum a fost la doctor ca am avut o zi .... am implinit 29 ani si am aflat de la doctor ca sarcina e bine(cu toate ca nu mi-a facut eco) si nu mi-a recomandat nimic nici acid folic (zice ca trebuia sa-l iau prenatal ca acum a degeaba) nici vitamine...si mi s-a mai declansat si o durere ciudata dupa controlul cu mana ...ce mai am avut o zi...si bine si rau.
Apropo...e normal sa am o durere fix intr-un ovar si sa ma tina asa mult...de la 13 pana azi dimineata?
simona
simona spune:
Fetelor dragelor...cele care sunteti din Bucuresti la ce doctori sunteti? Nu stiu daca s-a mai scris acest lucru....daca da, imi cer scuze ca intreb din nou, ca nu am intrat de la bun inceput de cand s-a deschis pagina mamicilor de ian-feb. Eu sunt la dr. Badea Iulian - Municipal
maraki spune:

[sMirela

Catalina sa iti traiasca samburelul sa se faca mare si sanatos
Noroc cu tine ca mai aflu si eu amanunte ca dr. meu......Cred ca ma duc si eu la clinica sa imi fac alta eco
Eu credeam ca de la 8 sapt in sus se pot asculta bataile inimii si din cauza asta nici nu am intrebat dr. cand am fost .Auzi, dar in afara ca se auzeau, pe ecran se vedea inimioara cum pulsa? Abea astept diseara sa vad pozica cu bebele tau![]()
![]()
![]()
R.R. nu mai sta !!! Du-te la dr. neaparat ca nu este in regula daca incepe sa devina rosu!Tin pumnii sa fie bine 
Bun venit noilor burtici
Sarcini usoare sa aveti fetelor
Eu ieri m-am simtit foarte rau
observ ca starea de rau incepe dupa-masa si ma tine pana dimineata
Am inceput in fiecare dimineata sa
,mai mult tentative, ca nu am ce la prima ora...Ieri mi s-a facut brusc pofta de branza cu rosii si a trebuit sa astept sa imi vina husband-ul cu rosii![]()
Irina spuneai ca ti-a zis moasa ca burta se cunoaste de la buric nu stiu cum.....poti sa ne spui mai exact ce schimbare este? Azi m-am uitat in oglinda de vreo 3 ori sa imi dau seama dar nu stiu exact ce trebuie sa vad
Oricum si la mine se cunoaste si blugii sant inchisi doar la fermoar
( nu mai suport curea la ei )cat de curand trebuie sa imi cumpar hainute de gravidutza![]()
Fetelor trebuie sa profit de starea normala care o am acum
ma apuc de curatenie si gatit pt. ca dupa masa cred ca iar zac in pat![]()
va
pe
Intru mai tarziu sa va citesc si sa vad pozica Catalinei
6+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Tatiana sa iti traiasca gemeneii

Ai timp sa te obisnuiesti cu gandul
Este prima eco la tine? Ai facut stimulare hormonala ca sa ramai gravi sau ai pe cineva in familie care a mai facut gemeni? Abea astept sa ne dai amanunte
6+
Monica
maraki spune:

Simona

Un bebe sanatos si frumos sa aveti
Sa va aduca numai bucurii

6+
Monica
utocatalina spune:
R.R. continua cu 4 de utrogestan...atita iau si eu de cind am ramas..trebuie sa fie bine...Mirela scuze pentru intierziere: La multi ani sa fi sanatoasa si fericita!Simona eu sunt la Tutunaru de la Elias....este minunat!La multi si tie scumpa si numai urari de bine...cred ca durerea de ovar nu este o problema, eu cred ca iti va trece in curind..o fi de la control...Maraki da inimioara se vedea cum pilpaie, parca era un fluturas ce se pregatea sa iasa din coconul lui...scumpul de el...pacat ca in poza nu se vede, dar crede-ma este sublim!Diseara o sa-l vedeti toate...apropo de greata si eu am o greata rau de tot, in special azi, dar a inceput de ieri...inca nu am dat la boboci si sper nici sa nu o fac, dar oricum daca nu ar fi greata ar fi perfect!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Giova spune:
SIMONA nu te mai necaji. si mie mi-a zis dr. acelasi lucru, cu acidul folic. ca trebuie luat inainte de a ramane insarcinata, pana in 3-4 sapt. de sarcina. eu am descoperit in 5 sapt. ca sunt insarcinata. si a zis ca nu mai are rost. ca s-a format deja.
vitamine mi-a zis ca dupa primele 3 luni sa iau.pana atunci sa ma feresc de orice medicament. asa ca nu te mai stresa, ca nu esti singura in situatia asta.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+