Mamici de ianuarie-februarie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
mirela10 spune:
SIMONA,LA MULTI ANI,SA FII SANATOASA SI TU SI BEBICUL

!!!!
CATALINA,dupa cum descrii ma faci sa nu mai am rabdare!!dar ce sa fac,mai tre sa astept pana pe 6 iulie.
MARAKI,ce bine ca ai pofte,eu nu as manca nimic.am mancat acum paine cu 2frunze de salata si 2felii de salam si sper sa nu vomit.acum plec la munca,va las cu bine
mirelutza
6+
TatianaG spune:
R.R. ar fi bine sa mergi la medic sa te vada. Acum trei saptamani cand am avut niste scurgeri maronii (putine de tot) doctorita m-a certat ca de ce nu m-am dus imediat la ea la spital (eu am asteptat sa aiba program de consultatii la cabinet). Ar fi bine si pentru linistea ta.
Monica, la primul eco (6 saptamani) se vedea doar un bobulet. Acum se disting clar cei doi embrioni cu inimioarele lor. Sarcina asta e ceva mai interesanta. Am avut sterilet, l-am scos, doctorita mi-a recomandat sa astept cel putin o luna sa nu raman gravida, ca s-ar putea sa fie cu riscuri. Noi ne-am protejat, dar s-a intamplat minunea!!! Nu stiu nici in ziua de azi cum, si pe deasupra au iesit si gemeni. Din cunostintele mele, n-avem gemeni in familie, dar daca sap bine, sigur voi gasi.
Catalina, sunt bivitelini, fiecare cu casuta lui. Am 32 de ani - in buletin - in suflet, mai putin cu cel putin 5.
La multi ani, Simona, sa fii fericita, sa ai sarcina usoara si fara probleme si bebe sanatos! 
Tatiana
8+ si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
irinadum spune:
Tatiana felicitari pentru gemeni 
. Mai povesteste cum a fost cum s-a intamplat care sunt reactiile cum de s-a vazut de abia acum?
Merci
Irina
10+
R.R. spune:
Fetele dar eu am fost la medic aseara. Am facut eco, dr. este ingrijorat nu de pete, ci de bebe ca este prea mic pentru sapt. 6+, miine dimineata trebuie sa fac bhcg si vineri inca o eco sa vada daca a evoluat.
Iau in continuare utrogestan 4/zi, singerare nu ajunge inca pe tampon doar cind merg la baie pe hirtie (scuze pt. detalii).
iube2001 spune:
Servus fetele cucuietele!Tocmai v-am descoperit si m-am hotarat sa stau si eu la povesti cu voi!Giova draga te rog sa ne pui si pe noi pe listutza cu urmatoarele date: UM: 2 aprilie, DPN: 7 IANUARIE
LA MULTI ANI PT MIRELA ,SIMONA SI TOTI BEBELASII DIN LUME SI NORMAL .........PT AI NOSTRI
[/red]
IUBE[red]8+
maraki spune:
Fetelor eu daca am avut doi foliculi mari ( amandoi s-au spart) ma pot astepta la gemeni???
Tatiana intra si tu la mine in album si vezi daca asa se vedea si la tine in sapt 6 la eco![]()
M-am lasat de fumat

Nu le mai suport
cafeaua, parca nici asta nu mai imi prieste![]()
Tatiana eu nu ma pricep prea bine : gemenii sant in placente diferite dar au acelasi sac gestational?
6+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
R.R. stiu ca trebuie sa mai astepti nitel pina vineri si ca ai emotii...scumpa roaga-te sa fie bine, eu asa sper pntru toate...Tatiana foarte bine de tine...esti o fericita cu adevarat...dar nu mi-ai zis ai gemeni in familie? Mirela mai este totusi putin pina pe 6 si o sa-ti vezi si tu simburelul...sint sigura ca o sa fie un moment inaltator si pentru tine!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
utocatalina spune:
Maraki mie mi sa pare ca poza ta seamana bine cu a mea!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
maraki spune:
Catalina sa ne anunti cand o pui la album
Abea astept sa o vad
6+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Clau are in fam. gemeni, mai bine zis socru are frati si nepoti.
dr. a zis ca acum e numai unul, dar s-ar putea ca la urmatoarele sarcini, cine stie?
mie imi rea groaza de 2.
eu nu mai fumez decand am aflat de sarcina. adica de cand aveam 4 sapt.si nic cafea nu mai beau.Foarte rar putin cola.
Clau s-a lasat si el de tigari de 6 zile. sper sa reuseasca.
nu-l mai suportam cand se apropia de mine si mirosea a tigari.
e asa de placut acum in casa (bucatarie), ca nu mai e miros de tigari.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+