Mamici de ianuarie-februarie 2006 (4)
Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49823" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2006 (3)
Raspunsuri
utocatalina spune:
Neata fetelor
sunt foarte fericita
...am fost la eco..bebe este bine si are 7,6 mm la 6 sapt. si 4 zile si ii bate inimioara ceva de vis...are 133 de batai/minut...Doamne ce sentiment am avut cind am vazut cum ii bate inimioara!
Doctorul mi-a dat poza si o sa o pun diseara....a zis ca petele roz nu-s problema si daca mai vad vreodata sa-l sun, dar totul este foarte bine..m-a chemat sapt. viitoare...el m-ar fi chemat peste 2 sapt..dar eu pe 13 plec o sapt. in Franta asa ca m-a chemat mai devreme ca sa-l vedem pe bebe pentru ca a zis ca cele mai frumoase si spectacoloase transformari au loc pina in sapt. 8
....este un dulce
...nota 10.....nu mi-a schimbat deloc medicatia...am ramas pe utrogestan 4/zi..Magne B6 3/zi si acid folic 1/zi...burta a ris
cind i-am zis ca imi creste mai repede decit ar fi normal..asa ca Florinini poate sa fie de la retentia de apa, ma gindesc...el doar a ris nu mi-a dat un raspuns...Giova
stai linistita ca nici pe mine nu ma dor mereu sinii, iar greata eu oricum am foarte putina...de dat la boloci nu am dat inca..La multi anu de ziua copilului si sa fiti sanatoase burtoase mici!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
TatianaG spune:
LA MULTI ANI, MIRELA! SA FII FERICITA, SA AI SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI NOROCOS! 
LA MULTI ANI, TUTUROR COPILASILOR! S-AVETI O COPILARIE FERICITA SI VIATA LUMINOASA!
Ieri am fost la echo si ... avem GEMENI! Nu mi-a venit sa cred, in prima faza am plans de fericire, dar pe urma au venit gandurile negre: cum va decurge sarcina, cum ne vom descurca cu doi pitici si un copilas etc. Pe deasupra, va trebui sa ne luam un apartament mai mare, momentan stam in doua camere. Sper sa dispara gandurile negre si sa ne putem bucura pe deplin de bebicii nostri. Se dezvolta bine, sunt OK pentru varsta de 8/9 saptamani. Nu stiu dimensiuni (doctorita mea e mai practica din fire, masoara, imi spune daca e OK sau nu, si-atat). Am vazut cum le bat inimioarele!!! Poze n-am facut, de emotii am uitat sa scot aparatul!
Giova, stai linistita, nu cred ca e vreo problema, poate ca sanii sunt mai relaxati si de aceea nu-i simti tensionati.
Paula, pe mine m-apuca greturile dupa masa. Ca sa ramana ceva in mine, mananc bine inainte de masa. De mancat trebuie sa mananc si dupa masa, altfel am o stare de lesin, dar nu ramane in mine. "M-am obisnuit" cu starea asta, dar sper sa treaca cat mai repede.
Tatiana
8+ si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
R.R. spune:
Cata, ma bucur tare mult pentru tine, eu am fost la dr. aseara, mi-a facut eco, si nu prea e bine, mi-a zis ca este prea mic pentru 6 sapt. nu mi-a spus dimensiunile, o sa fac miine o dozare BHCG, si inca o eco vineri sa vedem daca este vreo schimbare, petele maro inca le mai am....
Cata la tine dimensiunile apar pe poza, sau ti-a spus dr.?
Giova spune:
m-am mai linistit putin.
au inceput sa ma doara din nou.
ooofff si moderatorii astia!!! inchid capitolele, dar nu imi pun listuta asa frumos.si cu link-urile pt. celelalte capitole.
LA MULTI ANI PT TOTI COPIII DIN LUME SI IN SPECIAL PT. CEI AI
.
Doamne ajuta sa fie bine.
fetelor va rog, care ati mai venit si nu v.-am trecut pe lista, ziceti-mi ca pun lista noua.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+
Giova spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48563" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (1)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49186" target="_blank">Mamici de ian-feb 2006 (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49823" target="_blank">Mamici de ianuarie-februarie 2006 (3)
LISTA MAMICILOR DIN IAN.-FEBR. 2006
1). IRINADUM
UM 20 martie......................... DPN 25 decembrie
2). BEE
UM 27 martie....................... DPN 30 dec/1 ian.
3). TEOLINDA
UM 29 martie........................ DPN 3 ianuarie
4). LUZZA
UM 31 martie........................ DPN 7 ianuarie
5). TATIANA G
UM 1 aprilie........................ DPN 5 ianuarie
6). PISOI3
UM 2 aprilie........................ DPN 7 ianuarie
7). PAULA2003
UM 2 aprilie........................ DPN 7 ianuarie
8). MONICA70
UM 3 aprilie........................ DPN 8 ianuarie
9). LACRAMIOARAT
UM 5 aprilie........................ DPN 11 ianuarie
10). LULU.TZA
UM 5 aprilie........................ DPN 8 ianuarie
11). GIOVA
UM 7 aprilie........................ DPN 11 ianuarie
12). FLORININI
UM 8 aprilie........................ DPN 15 ianuarie
13). ANA_M
UM 9 aprilie........................ DPN 15 ianuarie
14). MARAKI
UM 15 aprilie....................... DPN 20 ianuarie
15). MIRELA10
UM 15 aprilie..................... DPN
16). UTOCATALINA
UM 16 aprilie....................... DPN 20 ianuarie
17). SIMONA
UM 18 aprilie....................... DPN 23 ianuarie
18). DENISAM
UM 21 aprilie....................... DPN 26 ianuarie
19). CANDA H
UM 21 aprilie....................... DPN 26 ianuarie
20). Cristina1
UM ? ................................ DPN 04 februarie
gio si bb 7+
Giova spune:
TATIANAG felicitari pt. gemeni!!!!!!!!!!!
gio si bb 7+
utocatalina spune:
Tatiana felicitari din suflet
...ma bucur pentru tine..sunt biviteni sau univitelini? Ai gemeni in familie?
Citi ani ai daca nu sunt prea indiscreta? R.R.
nu-ti pierde speranta...petele continua pe tampon? Sa speram ca se opresc si ca la eco de vineri va fi bine...sa gindesti asa si sa te rogi sa fie bine...ai vazut ca si eu am avut niste pete roz dar totul este ok...pe poza asta scrie jos la CRL:0,76 si am inteles ca marimea lui este de 7,6 mm....Giova ma bucur ca te-ai linistit! Asa si trebuie sa fim linistite!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
R.R. spune:
Cata, tamponul nu se pateaza, cind merg la toaleta se ia pe hirtie, din maro acum s-a facut roz spre rosu......
Sper sa fie bine......
alina m spune:
Giova, te rog, vreau si eu in listuta... UM 18apr DPN 22ian.
Felicitari Tatiana pt gemeni!