Mamici de ianuarie-februarie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
am facut si eu testul asta cu sexul bebeului.
mi- a iesit BAIETEL.
v-am zis: dupa cat de bine ma simt, nu are cum sa fie fetita. si eu asa mi-o doream, de tare.....
.
CRISTINA si eu mi-am facut baby-meter, dar m-a ajutat o prietena ffff. draguta. Sorry, dar habar n-am cum a facut.
am licenta in 17 iunie, si nu am invatat nimic. mi-e groaza.
azi m-am si enervat la munca, offf doamne.
MARAKI, chiar ne faceam griji, imi pare rau ca nu te simti tocmai bine. 100% e fetita.
IOANA fugi la dr. el te poate linisti, si vei vedea ca bebele n-are nimic.
TEOLINDA ma bucur sa aud ca e ok.
si noi mergem luni la dr. atunci va avea 8 sapt. si 4 zile.sunt curioasa, cat a mai crescut si cum mai arata. Inimioara i-am vazut-o la 6 sapt. ce emotionant.
Clau nu ma lasa sa merg singura la nici un eco.
Chiar imi zicea, sa mai mergem la un dr., asa putem sapt. sa vedem bebele la eco.Oricum pe mine ma chiama din 2 in 2 sapt. asa ca tot e bine.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006
utocatalina spune:
Cristina nu te pot ajuta decit daca o sa am parola si userul ca eu tot pe bijbaite am bagat-o...daca vrei mi le zici si incerc in weekend..si la Denisa la fel am procedat!
Teolinda ce bebe mare ai scumpa...ma bucur pentru tine...daca vrei sa stii ce este vezi ca am trimis o formula de calcul...incearca..Giova baietel, fetita ce-o fi numai sa ne ajute Doamne Doamne sa fei sanataosi!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica
Cristina1 spune:
Thanks Catalina !
Ti-am trimis PM cu parola si userul !
Mercic !
Apropo : bebelusului meu poti sa-i treci numele Puiutz
Cristina 3+
Cristina1 spune:
Super ! Mercic muuuult de tot !
Da spune-mi si mie unde se fac toate setarile ? Adica unde le copiezi in profilul personal ?
Cristina 3+
Puiutz
mirela10 spune:
MARAKI,draga mea te inteleg perfect.se pare ca avem aceleasi siptome,desi pe mine ma tin zi si noapte.tocmai am tras o runda de
pt ca tre sa plec la munca si nu stiu daca ma tin piciorele in starea in care sunt.si mai ales pt ca asa ii fac rau bebeului.am o stare continua de greata si nu pot manca nimic.daca ma silesc
.ma rog la Dumnezeu cu lacrimi in ochi sa fie bine bebele si sa-mi treaca starea asta cat mai repede.
imi pare rau ca tot timpul ma plang de acelasi lucru...voi sa nu ma luati in seama .
va pup si aveti grija de voi
mirelutza
6+
Cristina1 spune:
PS :
Caty cred ca ai incurcat datele ...
DNP este 1 febr 2006 si am 5 sapt de sarcina si 3 sapt are bebitzu !
Cristina 3+
Puiutz
Cristina1 spune:
Cred ca am rezolvat eu problema....
Sper sa fi reusit !
Cristina 3+
[url=”http://lilypie.com/days/060204/3/23/1/+10/.png[/img][/url”]Puiutz[/url]