Mamici de ianuarie-februarie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
Cristina1 spune:
Fetelor ajutati-ma sa-mi pun si eu bentita cu sarcina de la lilypie !
Cristina 3+;"><font face="verdana,arial,sans-serif" size="1" color="black">puiutzu</font><br /><a
utocatalina spune:
Fiti atenta la formula:
49- virsta voastra in momentul in care a-ti ramas( sub 6 luni puneti virsta actuala, peste 6 luni puneti virsta viitoare) +17 - luna in care a-ti ramas .Daca numarul rezultat este par=fata, daca este impar= baiat.
Cazul meu: 49-28( cind am ramas aveam 28 de ani si 4 luni)+17 - 4(luna aprilie in care am ramas)= 34, numar par deci FATA!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica
utocatalina spune:
Cristina eu m-am priceput doar pe bijbiite!Stiu sa fac, dar nu pot sa-ti explic...chestia este ca se sterge prima parte din link...
Cafeluta
6 +
Simburica
maraki spune:
Hello fetelor,
Multumesc ca intrebati de mine, ma simt rau de tot, in fiecare dimineata
, iar de ieri am observat ca starea de rau care ma tine la pat incepe de la ora 13.00
. Astazi vad ca ma tine de cand m-am trezit....parca nu mai imi place sa mananc nimic, nici eu nu stiu ce vreau
Mananc dar dupa asta ma simt foarte foarte rau ...o stare de plin si greata....Am pus capat definitiv tigarilor si cafelei...nici mirosul nu mai imi prieste....Sper sa nu ma tina starea asta prea mult timp...
Va pup si va doresc fetelor simptome cat mai suportabile si pofta de mancare
7
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
T_Ioana spune:
Fetelor sunt disperata! De aseara ma doare burta de imi vine sa mor. Nu stiu ce sa mai fac pentru ca nu vreau sa iau tot timpul No-spa. Sotul meu glumeste si zice ca s-a suparat bebe pe mine pentru ca m-am tuns (aveam parul mai lung de jumatatea spatelui si acum e putin sub urechi
)si nu o sa mai poata sa o traga pe mami a lui de par.
Toata lumea imi zicea ca dupa saptamana 6-7 imi trec durerile de burta dar maine bebe face 9 saptamani si tot ma doare de imi vine sa urc pe pereti.
Am mancat zilele trecute cirese si am avut niste crampe infioratoare (nu erau chiar bine coapte ciresele).
Dragelor, e cineva din Cluj, imi puteti spune ceva de Spitalul Militar din Cluj?
Va pupacesc pe toate
Ioana
si Samburel 8+
utocatalina spune:
Ioana ma gindesc ca totusi ciresele au fost de vina...daca vrei sa te linistesti mergi la doctorul tau si fa o eco sa vezi ca RECLAMA ILEGALA sta cuminte...de fapt sa stii ca am citi si la fete cu luni mai mari decit noi...duererile de burtica pot persista! Pupici!
Cafeluta
6 +
Simburica
Cristina1 spune:
Cata ma poti ajuta cu bentita de sarcina ? Daca ai nevoie de mai multe date spune-mi...Please !!!!! Eu ma chinui de 1 ora da nu prea ma pricep la engleza. Asa ca... HELP !!!!
Cristina 3+;"><font face="verdana,arial,sans-serif" size="1" color="black">puiutzu</font><br /><a
utocatalina spune:
Maraki imi pare rau de starea de de rau...si eu am greata, dar o suport destul de bine...beau suc de portocale rosii si vad ca este cit de cit ok...incearca apa plata cu multa lamaie ca ajuta si ne si fereste de raceala.......la boboci nu am dat inca!
Cafeluta
6 +
Simburica
teolinda spune:
Pupici burtici!
Am aparut si eu... am scris si ieri ceva...da' vad ca nu a fost adaugat mesajul
.
Ieri am fost la Eco... si am vesti bune despre bebe. Intai de toate m-am emotionat si mi-au dat lacrimile cand i-am vazut inimioara bebelului cum batea
.
Acum avem 9 saptamani si 21.7mm iar Eco iar DNP-ul indica 5.01.2006.
Dimineata am fost la analize pentru Toxoplasma, Rubella, Clamidia...
Pe 23 iunie merg iar la Eco..mi-a spus dr. ca intre sapt 11-13 trebuie sa faca niste masuratori... Il voi lua si pe sot atunci...sa se emotioneze si el
.
Catalina ai avut dreptate...e unic momentul in care iti vezi puiutul cum sta el acolo in burtica si lupa sa se faca mare.
Cristina vad ca a lansat si ea intrebarea "daca simtim ca am avea baietei sau fetite"...si chiar sunt curioasa sa vedem daca ne-au inselat instinctele.
Am vazut ca si Cristina si Giova ca si mine simt un baietel iar Catalina simte fetitaaaaa
.
Oricum, important este sa fim sanatoase si noi si ei sa fie zglobii si sa creasca mari si sanatosi.
Mie mi-a recomandat medicul sa iau zilnic 2 acid folic, 1 materna si 2 utrogestan.
Acum trebuie sa ma intorc la trebulicile mele...pe curand si va pup pe toate...aveti grija de voi si de bebenaci!
Teo
9+
Cristina1 spune:
Catalina , cum l-ai adaugat pe samburica in mesajele de pe forum ?
Thanks !