Mamici de ianuarie-februarie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
AJUTOOOOOR!
Fetelor n-am apucat ieri seara sa mai scriu nimic pentru ca eram disperata!
Am fost ieri la eco normal, am 7 saptamani de sarcina(9 de la ultimul ciclu), exista embrion, a crescut, am vazut inimioara cum bate dar.... am o "mica de dezlipire de placenta i 1/3 inferioara" , e o parte cu sange (parca am mai citit pe forum cred ca se cheama hematom decidual) si mi-a spus doctorul ca daca continua voi pierde sarcina. Deasemenea mi-a zis sa stau doar in pat.
M-a certat ca am luat utrogestanul vaginal, dupa ce ca nu mi-a spus cum sa-l iau si eu am citit peprospect negru pe alb ca in primele luni de sarcina se ia doar vaginal!!! Zice ca sa se absoarbe doar un sfert...si ca duce la sangerari... ce sa mai cred?
Ati mai auzit de dezlipire de placenta in saptamana 7-9 ? Stiti cat trebuie sa stau in pat? Doctorul insista ca pana nasc sa stau acasa!!!!! Si eu sant angajata doar de o luna, sunt contabila, nu le-am spus inca nimic. Au inceput sa ma sune deja in disperare...ei stiu doar ca trebuie sa stau o saptamana acasa, deocamdata.
Va rog, daca stiti ceva spuneti-mi!
Scuze ca n-am apucat sa va felicit , pe TATIANA pentru gemeni si pe celelalte pentru samburei!
Astept ceva informatii
molisa
teolinda spune:
Cata chiar ti se pare mare bebelul meu? Defapt nici nu stiu cat trebuie sa fie de mare acum...parca pusese Giova un site in care erau graficele cu saptamanile si dim. bebeilor.
Cat despre testul cu sexul copilasului, am mai vazut o burtica aici, la un moment dat. care ne-a indicat cum sa aflam ce este da' acolo se adunau cifrele pana ramanea una singura....deci cazul tau 34=3+4=7 ( impar)
.
Oricum la verisoara mea nu s-a potrivit..trebuia sa aiba baiat dupa aceste teste si a iesit fetita
.
Haideti mai burtici dragalase...ca mai avem un pic si ne zice Eco ce este...
.
Apropos de burtici.... Catalina esti o frumusica..iar cu burtica...jos palaria
.
Si eu am o burtica imensa...cred ca la 9 luni o sa fiu foarte voluminoasa
....dar nu-i bai...bebele sa fie mare si sanatos
.
Pupici tuturor si week-end placut!
Teo
9+
LunaNoua spune:
Buna ziua tuturor burticilor
Am burtica mea,
Si ma mandresc cu ea,
La-la-la-la :)))
Suna fals? :) Neeeaahh .. e chiar adevarat !!! Nici eu nu am crezut la inceput :) Sunt asa de bucuroasa ca dau pe afara 
Ma primiti si pe mine printre voi ? :)
eu am UM 30-Apr-2005 si DPN 4 feb 2006
Pupicei
Cu drag, Luna Noua
pisoi3 spune:
buna fetele,
incredibil ce harnice sunteti la scris! Nici nu imi dau seama cand umpleti paginile... Noi maine mergem la eco si avem emotii... Taticul mai rau ca mine, trebuie sa fac o transvaginala ca bebe e prea mic sa il vada la eco normala. Abia astept sa il vad!
Cata, frumoasa burtica, intr-adevar incepe sa se vada! Sa-ti traiasca si sa creasca mare!
Giova, stai linistita, stiu despre ce vorbesti cu scurgerea aceea gelatinoasa, si eu am avut-o o zi sau doua si am inceput sa rad de sotul meu zicandu-i ca ovulez si ca acum e timpul sa mai facem un bebe, repede! Asa ca nu ai motive de ingrijorare, l-am intrebat eu marti pe doctorul meu si mi-a zis ca e normal, cu sau fara gelatina.
Mie nu mai imi e greata decat foarte rar, slava Domnului ca nu am vomitat nici macar o singura data, in schimb ma omoara somnul, as dormi non stop, nici eu nu mai stiu ce sa fac sa prind putin somn, aseara am avut o durere de cap crunta si normal ca nu am putut sa iau nimic ca sa imi treaca, m-am culcat asa, noroc ca am adormit repede. Azi dimineata cand m-am trezit, o aveam in continuare, mi-a trecut de vreo 2 ore. Sper sa nu ma apuce iar!
In rest, ma bucur cat pot de bebe, la fel si sotul meu. Amandoi simtim ca avem o fetita (eu imi doresc foarte mult). Conform calculelor date de Cata ar trebui sa am baiat, dar nu cred, eu am alta chestie, intr-o carte de sarcina, e un calendar chinezesc
care are o acuratete de peste 90% (nu se poate explica stiintific) si conform caruia am fetita
. Pana la urma, nu conteaza ce e, sanatos sa fie!
Va pup pe toate
, aveti grija de burticute, eu trebuie sa fug la dentist!
Anda
si matzul subacvatic 8+
toujours optimiste
Cristina1 spune:
Fetelor , explicati-mi si mie ce trebuie sa trec la semnatura in profilul personal ca sa-mi intre baby-meter-ul !
Eu sunt batuta-n cap ! Parca m-a facut mama fara el...
Am facut tiker-ul da mai departe.....habar n-am...
Cristina 3+
Denisam spune:
Neatza fetelor, la mine este dimineatza, ora 8.40, stiu ca voi sunteti majoritatea cu 7 ore inainte, de aia cand vin la job eu am de recuperat ce ati scris voi, si vad ca e mult![]()
Imi apre rau pt cele ce au greatza, stiuc a s erezolva cu apa si lamaie, grisine si sticksuri, asta is "alimentele de baza". Suc de rosii mai era bun dar eu cred ca nu in cantitati mari.
Eu nu am greturi slava Domnului si sper sa scap si as vrea sa vina ziua de marti mai repede sa il vad si eu pe samburica..
VA pupicesc
Denisa
6+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Burticutze, am uitat sa imi exprim si eu sentimentele referitor la sexul luisimburica.
Noi nu avem preferinte, desi ne dorim 2 copii si ideal ar fi sa fie primul baiat si apoi o fetita bineinteles.
DAr cum vrea Doamne Doamne, sanatos si normal sa fie.
Simt ca e baietzel si dupa 2 randuri de calcule asa ar iesi, vom vedea, sa ajungem toate sanatoase cu bine la capat sa ne tinem
in brate.
Denisa
6+
BEBIK [url]
utocatalina spune:
Cristina eu am luat din lista Lui Giova DPN:4 februarie...scuze daca nu este asta...treaba este ca pina luni nu pot sa repar puiutzul ca la mine acasa Internetul nu merge grozav...si inca ceva luni sa-mi dai data ultimului cm ca sa pot sa fac ca lumea...si mai este o treaba...pe linkul asta vad ca DPN a mea apare 22 ian, iar nu 20 ca in calculatorul de sarcina de pe site...in fine rezolvam luni...
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica
Denisam spune:
Cata, neaparat sa ne rezolvi luni cu lipie si url, te rog muulltt

.
Noia zi in 4 ore pelcam la cabana, abia astept sa nu am de gatit, decat gratare, care mai mult baietii si sa mai zac si eu fara treburi, o sa merg si la pescuit un pic dar si cu 2 kids si vom avea fun la maxim..
Fetele unde sunteti a inceput deja weekendu pt voi?
Denisa
6+
BEBIK [url]
maraki spune:
Bun venit noilor burticutze
Sarcini usoare
si bebei sanatosi![]()
Fetelor tot rau ma simt, mi-am facut o limonada dintr-o lamaie si doua lingurite de zahar dar parca tot senzatia de greata imi vine cand o beau
Dimineata am mai baut doua ceaiuri cu multa lamaie, cred ca la mine nu ajuta nimic, doar sa stau sa mananc cate o felie de lamaie cand simt ca nu mai pot.Mirela santem surori de suferinta
insa la tine e mai rau pt ca nu poti pastra ce mananci.Eu v-am spus, am o senzatie de prea plin si greata multa si trebuie sa stau neaparat in pat.Acum fac o supa de pui cu galusti, sper sa imi faca bine
Dimineata bineinteles ca nu am ratat momentul
.Ieri mi-a adus sotul pepene, am mancat cu pofta insa astazi nici nu vreau sa il mai vad
Observ ca incet, incet, ajung sa nu mai imi placa nimic![]()
Catalina astazi ai implinit si tu 7 saptamani
Deci am intrat in sapt. 8
Fetelor eu cand am fost gravi cu fata, am avut senzatia asta de greata pana am nascut,mi-a fost mult mai rau decat atunci cand am facut baiatul
Imi doresc sa fie fetita
insa cum vrea Dumnezeu, important e sanatos sa fie!!!
Voua vi se intampla asta: cand dorm, nu mai suport sa simt cand se intoarce sotul meu pe partea cealalata

Parca ma i-a cu ameteli
Stie cineva de ce nu avem voie sa mancam ficat? La mine nu trece zi in care sa nu imi doresc sa mananc ceva
Mai rau este ca ma gandesc la mici
si nu am de unde sa cumpar![]()
va pup pe toate si va doresc weekend placut ![]()
7+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36