Aspirante optimiste (137)
Raspunsuri - Pagina 3
lauricipani spune:
Laura, te rog sa ma iertzi dar chiar am uitat! Sorry!
Marinescu dupa cum bine sti este un personaj controversat. Eu nu-l iau in brate dar... totzi cei care au auzit povestea mea au ramas cu gura cascata. Nu mai spun ca un mare medic mi-a spus ca el garanteaza ca operatia mea nu este reusita deloc.
Eu am fost cu ambele trompe obturate la intrarea in uter timp de 12 ani. El mi-a facut reimplantarea tubara bilaterala si operatia a fost super reusita. Ambele trompe libere si functionale.
Sunt alte fete care spun ca au avut probleme cu el din diverse motive, eu pot sa spun cu mana pe suflet ca in privintza mea a fost totul OK.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
Georgicule, daca vrea Dumnezeu si totul este OK, vreau sa spun ca daca nu va incepe sangerare, saptamana viitoare cam pe Miercuri.
Pana atunci va tzin io la curent.
pup
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Roxee spune:
Martha, in cazul meu hormonii cred ca au luat-o razna de tot daca ma gandesc ca am fost insarcinata, intr-o prima faza 2 luni jumate, dup-aia n-am mai fost insarcinata o luna(dupa oprirea in evolutie) dupa care raman iar insarcinata(la distanta de o luna dupa primul chiuretaj) si sarcina se opreste din nou din evolutie dupa 8 saptamani- dupa care inca un chiuretaj. Ma refeream deci, la faptul ca am fost supusa la doua chiuretaje dupa doua sarcini oprite in evolutie, obtinute la un interval scurt(cel mai scurt posibil, banuiesc).Asadar, chiuretajele, coroborate cu transformarile hormonale generate de sarcini banuiesc ca nu au fost putin lucru pentru organism.
Oricum, imi pare rau ca ti s-a intamplat si tie asa ceva. Din pacate, nu suntem cazuri singulare si tocmai aici vad utilitatea acestui forum: impartasim pareri despre situatii similare, nefericite in cazul nostru, al fiecareia dintre noi.
Important e sa ne pastram optimismul. Sunt sigura ca, intr-o buna zi ne vom putea lauda si noi cu "Povesti de succes".
Laura Ioana spune:
Mercic mult, Laurici pt raspuns.
Sper sa ma ajute si pe mine dr. asta.
Roxee la mine nu au fost chiar asa, una dupa alta ptc dr meu m-a pus sa fac 6 luni pauza intre sarcini. Sarcina cealalta am pierdut-o in august(de fapt, era deja moarta din iulie). Cat de curand trebuie sa merg la tg mures sa iau rez. la biopsie(a trimis embrionul la analize).Eu inca nu am facut nici o analiza.
Laura
Laura Ioana spune:
Am mai trimis un mesaj, dar cred ca s-a pierdut pe drum.
Laurici, mercic mult pt raspuns
Roxee, la mine a fost mai mare pauza: un chiuretaj in august 2004
si unul in aprilie 2005
( asa mi-a fost recomandat de catre medic) dar pt urmatoarea sarcina nu mai vreau sa astept asa de mlt. Inca nu mi s-au dat de facut analize dar nu mai vreau sa raman inainte sa fac niste investigatii sa vad care ar putea fi cauza. Trebuie sa merg la tg mures sa iau rez la biopsie( a embrionului) si dupa aia merg la dr Marinescu la bucuresti.
pt toate aspirantele
Laura
flori76 spune:
Shehe,cuvintele sunt de prisos
.Multa putere sa treci peste aceasta durere iti doresc
Ancutza W,s-o treci si pe draguta de Astery la gravidutze ![]()
Laurici tinem pumnii in continuare 
Sorinush ![]()
Fetele,mai stie cineva ceva de Alexa Ioana?
Pupici
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
asteryaro spune:
Sheherezada, sa-ti ajuta Dumnezeu sa mergi mai departe. Noi nu te-am uitat, cum am fi putut? Imi pare rau, vorbele sunt de prisos.
Lachi, sunt bine, saru'mana. Alerg cu treburi diverse.
Pupici tuturor, vin mai tarziu.
Laurici, sa dea Domnul sa fie cu fiolos asteptarea!!!
http://community.webshots.com/user/astery100
Tmihaela spune:
Buna dragele mele aspirante,am aparut si eu dupa o perioada mica de lipsa din cauza treburilor pe care le-am avut la birou cu mutat si multa multa treaba.Multa bafta noilor gravidute Laurici si Asteryo,va tin pumnii sa fie bine.Shehe imi pare tare,tare rau pentru ceea ce ti sa intimplat.Fi puternica si optimista in continuare numai asa cred ca poti trece peste toate greutatile vietii
.Eu nu am nici o veste deocamdata.Sorinuta draguta te pup ca ai intrebat de mine si va pup si pe voi celalalte.![]()
Mihaela
dana p. spune:
Salutare de la mare
!!Nu mai
, a iesit si putin soarele![]()
In primul rand Sheherezada imi pare extrem de rau pentru ce ti s-a intamplat si iti doresc multa putere sa mergi inainte, noi toate suntem alaturi de tine
sa te sustinem.
In al doilea rand Sorinusi vrei sa faci baldabac in butoi? Lasa ca nu te lasam noi, te tinem aici sa nu cazi
.
Si in al treilea rand pup toate fetele 

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas