Aspirante optimiste (137)
Raspunsuri - Pagina 2
lauricipani spune:
Shehe, nimeni nu te-a uitat! Mereu am intrebat de tine.
N-am cuvinte ref la ceea ce ai patzit. Dumnezeu sa-ti dea putere mai departe fata scumpa.
Si...bine ai revenit!
Buna la toate fetzitzele, fara deosebire ca io pe toate va iubesc la fel de mult!!!
In asteptare, nu mi-a venit si nu am semne dar inca o data spun: pana nu vad cu okii mei la echo nu cred!!!
Chi, liniutza de control cred ca este OK, REF LA DIUREZA NU STIU CE SA SPUN, ESTE POSIBIL!
Anca, are dreptate Chi, CINE SPUNE ALA ESTE![]()
![]()
!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Laura Ioana spune:
Sheherezada, este cumplit ce ti s-a intamplat. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa poti trece mai usor peste tot. Sa te faci bine ca sa o poti lua de la capat!
Laura
Roxee spune:
Buna fetelor
,
despre mine nu prea mare lucru: incep sa ma ingrijorez tot mai tare, pe masura ce trece timpul. Astept sa-mi vina CM. INCA tot mai astept si nici un semn. Duminica vor fi 8 sapt de la chiuretaj si...nimic. Daca situatia ramane la fel, luni merg din nou la medic. Desi am sperat ca organismul meu va reintra in normal dupa aceasta a doua sarcina oprita in evolutie (anul asta, amandoua) se pare ca nu-i chiar asa...
Astazi sunt doua sapt de cand am fost ultima data la control. Doctorul m-a incurajat atunci si mi-a spus ca arata bine endometrul, considerand evenimentele prin care am trecut intr-un tim asa de scurt. Mi-a spus sa stept inca vreo doua saptamani, doua saptamani jumate si, daca nici atunci nu-mi vine, sa ma intorc la el sa-mi dea ceva sa ma "regleze". Atunci endometrul era subtirel rau, avea 3,3 mm.
Cam asta ar fi. Sunt tare deprimata si, din cauza asta nici nu prea am mai scris.
Sheherezada, imi pare rau. Nici n-am cuvinte care sa te consoleze. Vreau doar sa stii ca, asemeni celorlalte fete, sunt alaturi de tine
.
Sorina draga, te pup
!
Si pe tine de asemenea, Laurici! Iti tin pumnii sa fie cum iti doresti tu!
cu drag toate- toate fetele,
Laura Ioana spune:
Laurici, nu mi-ai raspuns la intrebare. Dr Marinescu e bun? E cel de la tv care a "insarcinat-o" pe tipa de 67 de ani? E scump? Cam multe vreau sa aflu, dar vreau sa merg la el la investigatii si sunt curioasa.
Pliz. pliiiiz sa imi raspunzi
Laura
Laura Ioana spune:
Roxeeam trecut prin acelasi lucru ca si tine si m-au chiuretat tot la Tg Mures.Si eu am 7, 8 sapt de la ultimul chiuretaj si mie mi-a intarziat CM dar nu asa de mult( mi-a venit la 5 saptamani dupa). Tie ti-a dat vreo explicatie pentru ce ai patit?
Laura
Roxee spune:
Laura, daca te referi la oprirea sarcinilor in evolutie, nu mi-a dat medicul prea multe lamuriri, in sensul ca mi-a spus ca s-ar putea pune pe seama unor cauze genetice sau imunologice. Am facut anticorpii antifosfolipidici si au iesit 7,6. Asta e OK, pe buletinul de analiza scria ca trebuie sa fie <10.
Eu am avut primul chiuretaj in 7 ianuarie si al doilea in 10 aprilie, deci interval de trei luni. Si la tine a fost un interval asa scurt?
martha78 spune:
Shehe,iti inteleg dezamagirea si imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva, dar nu uita ca suntem alaturi de tine
si intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat visul nostru va deveni realitate
If hope were not, heart would break.
martha78 spune:
La capitolul chiuretaje cred ca bat recordul, am vreo 4 si nu facute la un interval de cateva luni
am facut un chiuretaj si la 10 zile de la chiuretajul trecut, deci 2 chiuretaje la o sarcina. Asa a fost sa fie, dar cosmarul nu s-a terminat aici, am patit si in anul urmator aceeasi chestie, deci istoria s-a repetat... nu stiu daca m-am facut inteleasa...
Asa ca Roxee, nu cred sa fie vreo pb ca ai facut al 2-lea chiuretaj la un interval de 3 luni
If hope were not, heart would break.
GeorgianaI spune:
Buna fetelelor!
Sheherezada, imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Si eu am tot intrebat de tine. sa iti Dumnezeu putere sa o iei de la capat. Va veni soarele si pe strada ta.
Laurici, pe cand eco? Ca nu mai pot de nerabdare.
Si la noi este o vreme super naspa. Ploua, s-a mai racit.
Va pupic pe toate.
Kariris spune:
Teodora, eu am facut laparo pentru a-mi desfunda trompa stanga iar in urma laparo s-a constatat ca acea trompa nu mai este functionala pentru ca are mucoasa interioara distrusa. Cilii din interior erau distrusi, fapt pentru care ea nu mai favorizeaza fecundarea si nici nu ar mai putea transfera embrionul din trompa in uter dupa 72 de ore de la fecundare, cum ar fi normal. Mi-a desfundat-o, mi-a curatat si aderentele de la operatii anterioare, dar atat...mi-a spus atunci foarte clar ca este atat de varza acea trompa incat nu voi mai ramane niciodata gravida, nici macar cu o extrauterina. Si s-a confirmat afirmatia medicului, care atunci mi-a dat 5 luni de incercare, dupa care mi-a recomandat fiv, iar de atunci si pana acum au trecut 5 ani.