Aspirante optimiste (137)
Raspunsuri - Pagina 4
Sorina7 spune:
Dana p. in primul rand o suta de pupici
...ca fix tu ai o vorba buna pentru mine si eu ca fraiera si uituca te-am omis de pe lista mea de pupicuri...
...gata, acum chiar ca nu mai fac nici o lista cu dedicatie, ca tot timpul uit cate o persoana foarte importanta pentru mine. Cu butoiul ce sa zic, faceam azi socoteala ca am inceput la 36 de ani "lucrul" si in 2 luni ajung la 38 si nimic...2 ani de incercari e putin, dar depinde cand ii incepi...
...in fine, tot nu pot face nimic, decat sa ma gandesc ca imi merit soarta, ca am fost egoista si nu m-am gandit mai repede la asta.
va pup pe toate !
dana p. spune:
Sorinusi, nu m-am simtit exclusa de pe lista ta de pupicuri, eu cand vad ca o fata scrie ca pupa toate fetele eu ma includ si pe mine acolo automat
.
Eu nu cred ca esti egoista,esti o persoana buna si care are deja un baiat mare acum , asta nu este o persoana egoista![]()
.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Delia21 spune:
Pupicesc si eu fetele astazi de ziua copilului si sa dea Domnul anul viitor pe timpul asta sa fim toate la mamici cu bebici!
ardit spune:
buna fetele frumoase!
am avut serverul bulit, am avut si am un car de treaba, un control de la siguranta alimentelor, noroc ca mi-s prieteni si nu au stat mult pe capul meu, voi ce mai faceti fetelor? n-am timp acum sa va citesc, va pup pe toate... aaa eu sunt bine, am vazut alaltaieri o fetitza de 1an si 8 luni, ce mai.. dragoste la prima vedere! am dus impreuna o discutie foarte interesanta despre multe chestii, inclusiv despre papagal, sporovaia si vorbea mai corect decat mine (!), trebuie neaparat sa fac si eu o fetitza, nu se poate altfel!
no, va tzuk pe nasuc
dandana spune:
pupi multi la toata lumea!
shehe, tie unul special

arditel, am citit prin mesajele vechi ca nu aveai nume la papagal
eu am avut unul berlioz, uite asa pt ca imi plce cum suna, poti alege orice nume daca iti suna bine
sorinel, daca te mai aud de varsta, te scot de la inima mea!
dandana spune:
roxee, stai blanda ca se poate!
am o prietena despre care cred ca v-am povestit anul trecut, a facut al doilea chiuretaj o saptamana inaintea mea, primul dupa ce bebele a disparut, zice ea, la aproape 3 luni (nu a facut nici-o eco vaginala), iar pt ca nu-i venea ciclu dupa, a fost infundata cu nu stiu ce pastile de catre o somitate (nu vrea sa spuna cine). in disperare de cauza a ajuns la giulesti si .... era insarcinata dar la cate medicamente luase...
de florii ne-au anuntat ca este in patru luni, asa ca SE POATE!
Denisam spune:
Sorina, dandana si celelate fete, vreau sa va dau un sfat.Nu va pierdeti speranta si credinta in Doamne Doamne, rugati-va si fiti optimiste si cat mai putin stres, testele ovulatie imi aratsera ca nu am avut ovulatie, trebuia sa incep monitorizarile si eu mi-am vazut de treba in sapt cu pricina, prestat la 2 zile si a venit surpriza, cand nu ne asteptam,a dica acum fabrik un bebik care sper sa fie sanatos si sa ste ala mien in burtica pina cand trebuie.
Asa ca eu zic, ca cu credinta, rabdare si otimist se paote si av doresc sa vent repede la 
Bafta multa si sa va tn pumnii
Denisa
5+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!
Sorina7 spune:
Denisa, multumim tare mult pentru aceste cuvinte frumoase, sa fiti sanatosi si voiosi si o sarcina usoara sa ai !
Dandanutza, pai cu asa amenintare pe cuvantul meu ca nu mai zic nimic de varsta. Parol ! suntem niste tinerele frumusele voiosele si in curand gravidele !!! 
io fac sufleu de conopida, yumm-yumm, de abia astept sa pap !...si nu ingrasa !!!
pup toate fetele !
Laura Ioana spune:
Laurici, abia acum m-am trezit
. Cum adica e un personaj controversat?( la Marinescu ma refer). Nu ma speria!
Laura
Kariris spune:
Pai Laura, de ce te mira ca Marinescu e un personaj controversat, ca doar nu are 35 de ani! E un medic in varsta, care pana acum de-a lungul anilor a acumulat o experienta, in care se includ si episoade foarte fericite si mai putin fericite. Cele care au avut rezultate bune cu el il lauda cele care din nefericire au dat-o in bara il urasc. Pai e absolut normal sa fie asa, pentru ca orice om mai si greseste. Nu exista medic exclusiv foarte bun ori foarte rau. Mai depinde si de pacient si de noroc, sa stii. Pe mine in Brasov era sa ma trimita in lumea ingerasilor unul dintre medicii de renume de acolo. si lumea sa sti, ca mai ales la medicii cotati ca fiind foarte buni, abia asteapta o greseala ca sa i-o puna pe tapet toata viata! Eu il consider un medic bun, dar mai cred ca valoarea unui medic se raporteaza obligatoriu la relatia pacient-medic, nu putem generaliza cand vorbim despre medici.