Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si eu am luat aparatul foto!!!
Acum trebuie sa muncesc...

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetelor!
Imi pare rau mihaela_e ca nu mai vii la intalnire. Eu i-as face scandal sefului tau, ce inseamna asta? Esti gravidutza nu mai faci treaba peste program si nici nu te duci cu trenul prin tara

Fetele care ajungeti mai devreme, Raluca N si Valen parca...cum va recunosc? Ca daca stati la masa nu se vad burticile. Cu ce sunteti imbracate? Eu am stressul ca ma duc la alta masa cu gagici si incep sa ma uit dupa burtici. Eu am blugi (deh vremea asta) si un tricou verde cu un cap de pisoi. Am parul mai lung si cret, brunet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Kid,

cind ajungi acolo intrebi ospatarul unde e masa de umflate!
Sigur stie!

Jadi
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

!

Pana acum am incercat sa recuperez ce am pierdut, dar unele chestii tot au resusit sa imi scape!

Casa de piatra si multe fericire Mihaela, Sofia, Locca.
Noi implinim in 3 iulie 2 ani si imi amintesc de acea zi cu cea mai mare placere. Nu a fost o nunta tipica in care mirii sa fie stresati, ci una in care mirii s-au distrat mai bine ca oricand. Referitor la nume, am nimerit cum nu se poate mai rau: de la Popa la Hurducas (care imi este pocit in toate felurile si nu il tine nimeni minte). Multa vreme nici eu nu am stiut cum il cheama pe sotul meu, cel putin pana nu am vazut numele scris.

Eliuta eu port numai haine mulate, daca se poate tricouri sau maieuri cu burtica goala (cand este cald) si mai incap si in rochitele mele de anul trecut (cateva), in care sunt chiar mai sexi decat inainte.

Despre nu pot sa spun decat lururi bine, a fost tare cuminte la conferinta, desi eu eram moarta de oboseala. Singura noutate este ca miscarile s-au transformat zilele acestea in adevarate lovituri. Dar este totusi o mare placere sa le simt.

Flavia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna sunt si eu o mamica de octombrie,port in burtica

cbalcau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Pe mine ma cam doare burta, adica simt ca niste cutite prin vagin spre burta! Ce-or insemna? Mi-e frica!

Mergi la inceput

Ia repede niste nospa iar daca nu iti trece suna doctorita,

Jadi
21+

Mergi la inceput

Cum am citit "ia repede" am si pus mana pe el!

Mergi la inceput

Nu te speria prea tare , pot fi si crampe de la mate...

Jadi
21+

Mergi la inceput

mai Jadi, tocmai am aflat de la un coleg de Cernobil!!! Daca e adevarat?! Noi suntem si gravide...Macar sa stim sa luam niste iod, parca asa am luat data trecuta, nu?
Ce-o fi cu asta?

Mergi la inceput