Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
Flavia_Hurducas spune:
Voi mai puteti sa purtati tocuri? Eu inca ma simt bine in ele, daca nu sunt foarte inalte sau au toc ortopedic. Este drept ca eu purtam aproape zilnic tocuri,dar in stuatia in care sunt acum, sunt chiar mirata.
Distractie placuta la intalnire!
Flavia 23+
jadi spune:
Lasa Tonia ca oricum o sa murim odata , hehe!
M-am mai interesat, cica sint monitorizati aia de la cernobal atit de forurile internationale cit si de noi pina acum stiam ceva oficial.
Nu a fost explozie ci sint doar fisuri , fisuri care nu am marit activitatea radioactiva,
Jadi
21+
codruta_grg spune:

Din cate stiu eu la Cernobil nu mai functioneaza nici o centrala. Poate fi alta locatia de care ai auzit???
La mine nu este zi in care sa nu mi se intareasca burtica, dar fara durere.
Mi-a zis medicul de familie sa ma alimentez mai bine, ca acum e consumul mult mare, si pentru ca am glicemia scazuta (67) si Hemoglobina (12.30). In 13 iunie merg si la controlul la ginecolog si sa vedem daca din saptamana 28-29 incep sa i-au Materna.
Codruta &
27 saptamani
poze
valen spune:
Ei, fetelor, abia astept sa ne vedem. Kidule, eu probabil voi ajunge prima, pe la 16.45; din Baneasa pana acolo fac ~45 min., asa ca va voi intampina pe toate. Eu am o fusta neagra cu maiou negru si o camasuta roz; sunt satena sau bruneta sau cum doriti, ca nu m-am mai vopsit; 
diafera spune:
Valen,de unde din Baneasa pleci? Si eu tot din Baneasa am sa plec de langa ROMAERO. Dar plec pe la 17.00. POate mergem impreuna. Ce zici?
Aura,22+
codruta_grg spune:
Distractie placuta fetelor la intalnire!!!!
Sa faceti poze sa ne aratati si noua!!!!!
Am gasit pe net: "Ultimele reactoare ale centralei de la Cernobil au fost inchise in 2000, iar termenul de exploatare pentru celelalte reactoare expira in 2011.In Ucraina exista 15 reactoare nucleare, dar aceasta fosta republica sovietica este in continuare dependenta energetic de Moscova."
Codruta &
27 saptamani
poze
jadi spune:
Da Codruta, le-au inchis, adica au turnat cograje de ciment sau nu stiu ce alte aliaje de genul asta peste reactoare... materie radioactiva inca mai exista in ele... problema e ca aceste cofraje sint fisurate,
Jadi
21+
locca spune:
Multumesc mult pentru urari.
Fetele, cam cat credeti ca o sa dureze intalnirea la mama? Ca si la mine a intervenit o urgenta la scarbici, din fericire nu trebuie sa plec din oras, dar sunt ingropata in munca si nu stiu daca reusesc sa termin si sa ajung la 5-6 ![]()