Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata bortzoshelelor!

Eu inca dorm pe mine , am uitat sa imi beau cafeaua de dimineata si am mers 1 ora cu masina, nu stiu cum ... pilot automat. La un moment dat imi venea sa pun capul pe volan si sa dorm in trafic.

Eu m-am pregatit de intilnire , sa va mai zic inca o data ce voi minca? Am uitat sa adaug o coca cola la tot meniul. oricum la servici mi-am luat de mincat asa mai subtire sa pot minca la bodega.

Eu sincer sint ingrijorata in privinta greutatii mele. Stiu ca inainte de sarcina nu mincam mai nimic dar acel mai nimic absolut tot se depunea. Sint un organism fara pierderi, totul se aseaza.
Pot sa fac si gimnastica in cap ca tot nu se duce nimic. Asa ca ma uit la tot ce pun in gura dar din cind in cind am si scapari... diseara va fi una din scaparile gratioase

Ieri am fost nervoasa si rea , astazi dorm pe mine!

Jadi
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neatza!

Si eu ma gindeam sa nu ma mai indop ca un azi la servici, dar nu prea imi iese; ca mi-am adus 20 de eugenii sa am rezerva, si deja am dat iama in ele. Macar borcanul cu dulceata de ar ramine neatins ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

'neatza fetelor,

abia astept sa ma intalnesc cu voi! Va vad foarte bine dispuse si vreau sa ma molipsesc si eu. Azi m-am certat rau cu cineva la servici si mi-am revenit cu greu. Deocamdata bebe este bine. Abia astept concediul.

va pup, Aura 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Eliuta, nu esti singura care poarta mulat. Eu mi-am luat niste pantaloni cu talie joasa pe care ii port cu tricouri, evident mulate.Fiind o fire mai autoritara nu-mi zice nimeni nimic. Iar sotul meu chiar e mandru si isi doreste sa creasca si mai mult burtica, sa se vada.

Eu am inceput ziua in forta, ma pregatesc sa ma duc la cununia civila a nasei mele, dupa care mai am 2 intalniri si apoi marea intalnire.
Sa-mi opriti si mie un loc, chiar daca o sa mai intarzi nitelus. Please.....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!!! Pana acum sa nu credeti c-am dormit dar n-a mers bine net-ul, nus' ce-a avut...
DIn cauza vremii de afara nu mi-am luat pantalonii cei noi de gravidutza cu sandale si tricou asortat... asa ca blugii sa traiasca! asta e, dimineata era cam frig pentru sandale...dar sa va spun, in blugii astia intra si o burta de 2 ori mai mare, mai las cate-un nasturel asa ca pot sa bag in mine cat vreau!!!
Si mot, azi dimineata am avut o frumusete de carcel urmata de fratele lui de-am zis ca ma sui pe-un perete! Asa ca o sa vin si schiopatand ca o baba!; iar acum sefu nostru a venit si ne-a zis ca nu pleaca nimeni azi pana nu terminam o mie de lucrari, dupa el ar putea dura si toata noaptea...vad ca-mi merge bine azi, sper ca diseara sa-mi scot parleala! pentru ca va dati seama ca nu raman la servici...

Mihaela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ce faceti graselor?
Pregatite pt. marea intalnire? Eu una abia astept. Am luat si aparatul foto, am luat si baterii noi ca sa nu am surprize.
Acum ma duc la munci, ii dau bataie sa termin pana la cinci.
Pupici multi!

Raluca, 21 saptamani si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

of, mihaela (miflore) te plangeai ca ai o zi proasta?????

Eu ce sa spun cand acum a intrat seful meu si mi-a zis ca dupa cununia civila a nasei mele sa-mi fac bagajele si sa plec la Constanta, unde trebuie sa merg la o intalnire, la noapte sa fac o actiune si maine dimineata sa ma duc la proces?????? No comment.

Asa ca sper sa nu va suparati pe mine ca nu o sa mai ajung, dar la ora la care voi va veti intalni eu o sa fiu in tren spre Constanta. Chiar va invidiez si o sa ma gandesc la voi.

Iar daca in perioada asta nu o sa mor, la propriu, poate voi ajunge si eu la urmatoarele intalnir, ca doar asta nu o sa fie singura si ultima intalnire, nu??????

Va urez distractie placuta azi si ne vom scrie abia luni....

Mihaela 20+

Mergi la inceput

Jadi, ai fost super cu enumerarea tuturor acelor probleme pe care ni le facem de cand santem insarcinate!!! astea si multe altele, fiecare dupa cat a scormonit...; uneori, insa, e bine sa stii cat mai multe, e foarte adevarat!
Mihaela, cu dr. Iosup am avut si eu o experienta acum vreo 3 saptamani; totul OK pana la col, unde mi-a gasit cate ceva; stresata (am slabit 2kg in 2 zile) m-am dus si la medicul meu si la inca unul imediat, i-am intrebat fix numai de col si mi-au zis ca n-am nimic...ce sa zic, poate intr-adevar Iosup exagereaza, nu stiu ce sa zic, eu am ramas cu o pata, ca daca e-adevarat ce zice el...si stau si ma odihnesc mai mult seara dupa servici; eu m-am dus la el pt. c-am auzit multe lucruri bune... in ultima vreme insa, nu prea...in fine, nu stau eu sa-l judec...

Mihaela 23++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Offfff,
Nu stiu ce e azi, da vad ca toata lumea are belele la birou....
Am incurcat de dimineata niste borcane si nu stiu cum sa le rezolv deloc. A plecat secretara noastra si acum tre sa raspund si la telefon, nu mai am rabadre sa fac nimic.
Si presimt ca o sa iasa potop dupa ce se afla de boacanele mele.
Nu mai vreau sa muncesc!
Vreau acasa!!!sau ma rog, la intalnire...
Va pup si va urez o zi mai frumoasa decat a mea.
Sofia

Mergi la inceput

Asa se-ntampla totdeauna...da' ne descurcam noi!!!
Mihaela_e, tac din gura ca fata de tine am o zi super!Poate facem o vraja si nu mai trebuie sa pleci...
Imi pare rau ca nu poti veni...asta e... data viitoare cu siguranta!
si drum bun!
Mihaela 23++

Mergi la inceput