Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Of, ce cascata sunt....

Intre 2 adrese, 2 rapoarte, o actiune si cititul site-ului, am uitat sa va Multumesc mult pentru urari, sunteti dragute. Si vreau sa le urez si eu celorlalte mirese casa de piatra. Cat despre rochie, ce sa zic, model propriu. Sofia suntem cam pe acolo...eu cu culoare galben - aurie in schimb. Evident corset mulat pe burta....Oricum, chiar si acum multa lume imi spune: vai ce te-ai ingrasat....de-mi vine sa-i trimit la oftamolog ca poate asa disting si ei o sarcina de o burta grasa pur si simplu. Oricum, scandal in familie, cum adica corset, omor copilul, trebuia rochie larga si alta. Asa ca, i-am lasat sa se certe singuri iar eu ma duc sa-mi probez rochia galbena in seara asta. Totusi, fusta este din tafta alba dar pe deasupra are organzta galbena.

Mihaela 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Probabil tot din cauza varstei am avut eu azi socul cu noul nume. Cand esti obisnuita atata timp cu un nume, cand toata lumea de cauta sub un anumit nume sa-ti schimbi atat de tarziu numele e chiar ciudat. Dar asta e, ca o sotie iubitoare, supusa si umila ne urmam barbatul intr-utotul, mai ales cu numele.

Iar de babatie ce sa mai spun....inainte de chiar nu-mi faceam probleme din cauza valului mai tanar. Am uitat sa spun ca eu am 32 de ani impliniti acum o saptamana (22 mai). Sunt curioasa cum o fi dupa sarcina. Oricum, am de gand sa revin la forma initial repejor.

Mihaela 20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

sofia, mihaela felicitari si casa de piatra
am avut si eu tentativa de rochie galbena de tafta la vremea mea, care la lumina naturala arata cat se poate de alba :)din fericire nu alb neon

ce de activitate in luna iunie pentru toata lumea, aniversari, casatorii, deocamdata nu si botezuri:)
abia astept sa va vad maine si sa palavragim

Ramona 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Locca, nu se poate. Eu la 11.30!
Suntem pe banda rulanta!!!
Sigur e pe 10 iunie la Primaria sect 1?
Ce coincidenta!!! Si tie ti-a zis sa vii inarmata cu 800000 pentru fotograf? Eu una nu dau atatia bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ati fugit toate sa va pregatiti pentru intalnirea de maine?
Ce-mi place vremea de afara ..ieri simteam ca mor, nu mai stiam ce sa fac din cauza caldurii.
Am inteles ca vara asta cam asa va fi ..adica cu temperaturi mari ...apoi cate o ploaie si de pe 10-15 august se racoreste.
Cand ma gandesc ca incepand de pe 15 august trebuie sa ma pregatesc pentru nastere.. ma apuca frica .

Marlena & Alexandra..inceputul trim.III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

mysweetest, eu astept o colega sa ma duca pana acasa ca sunt in papucei si fustita, intrucat am niste calduri groaznice, dar totusi e destul de racoare afara
al meu sot si-a facut program in oras fara mine in seara asta si nu stiu cum se nimereste ca numai cand ploua ma lasa la servici fara masina :)

Ramona 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Da, Sofia, e pe 10 iunie la 11.15 si mi-a zis si mie de cei 800.000 pt poze. Si de sampanie :-). Si noi am fost tot luni sa dam actele si sa ne programam. Nu credeam ca si in timpul saptamanii sunt tot asa pe banda rulanta.

Misto coincidenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare.
Ieri la sala am vorbit cu o mamica care nascuse acu 8 luni. A zis ca dupa nastere n-a crezut ca va scapa de burtica, dar ca pe la 4-5 luni s-a topit. Acum arata ca o scindura, slaba rau (deci se poate).
Am fost la Selgros si mi-am luat pantaloni de treining, sa am cu ce veni miine la intilnie.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ioana eu nu prea-mi fac probleme ca nu se va topi burta dupa nastere...oricum nici acum nu ma simt prea la 65 kg adica +10 kg dar ma dor oasele ce sustin atatea kg.
Oricum eu va doresc tuturor celor ce doriti sa ajungeti manechine dupa nastere mult succes si noapte buna ca e tarziu!

Marlena & Alexandra..inceputul trim.III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Buna-dimineata, burtici! Ce liniste e pe aici! O sa "vorbesc" incet sa nu va trezesc. Sau v-ati pus deja pe pregatiri pt. intalnirea de dupa-masa? Ce mi-ar fi placut sa fiu si printre voi da'...stau departeeeeee.... Las' ca poate faceti poze! Purtati haine mai mulate? Mama mea face comentarii de cate ori ma vede cu cate un tricou care-mi subliniaza burtica. Da' mie-mi place, in alea lalai arat ca naiba! E, distractie placuta dupa-masa si...somnic usor celor care mai dorm.
Era sa uit: casa de piatra si multe pt. viitoarele mirese!
24+

Mergi la inceput