Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
sofia_misicu spune:
Mihaela ma bucur tare sa aflu de incompetenta lui Iosup in cazul tau insa ma ingrijoreaza ca eu am ales sa fac ecografia morfologica de 20 de saptamani cu el si nu cu ecografistul recomandat de doctorul meu.
Dupa ce l-au laudat toate fetele de pe forum si m-am programat acum o luna, sper sa nu am o dezamagire pt ca nu ma descurc deloc cu persoanele cu autoritate in halat.
JADI!!!La multi ani si o aniversare de vis!
locca spune:
Heheeee
Casa de piatra, Sofia si Mihaela !!!
Si noi ne luam cu acte pe 10 iunie, ca altfel ne-am luat de mult
, dar nunta cu distractie mare o s-o facem la anul, cum planificasem initial. Am vrut insa sa fim casatoriti cand se naste bebe. O sa fie in cerc restrans. Cred ca maine o sa vorbim de bebelusi si de nunti, hihi.
ruxandra (26++)
bonaparte spune:
fetelor, din ce-am mai citit eu pe-aici si din propria experienta mi se pare ca Iosup le cam exagereaza... dar nu cred c-o face cu rea vointa si nici din incompetenta, ci doar din dorinta de a ne mai pondera pe noi,
-le. cred ca nu exista garviduta careia sa-i nu-i fi spus ca e cam obosita sau ca mai are o problemuta pe ici, pe colo, in timp ce ginecologii le cam "trec cu vederea". stiu si cazuri in care a descoperit la timp lucruri extrem de importante. by the way, sofia, nu l-am vazut niciodata in halat
, deci o sa te descurci cu el...![]()
sofia, mihaela, sa fiti extrem de fericite in noul format!

. viata voastra se va schimba de acum incolo, nu stiu in ce masura datorita casatoriei, insa cu siguranta semnificativ datorita
ce va veni.
, ne vedem maine!
ioana 22-
jadi spune:
Felicitari Ruxandra pentru casatoria de saptamina viitoare!
Va rog sa va asezati mai intr-un colt si noi astea babe sa va sfatuim din cind in cind, hehe
Jadi
21+
mysweetest spune:
'neatza,
am aparut si eu intr-un sfarsit...am fost la medicul de familie si m-am si cantarit ..am +10 kg..aveam chiar +11 kg cu burta plina si imbracata dar a ramas la 10 kg.
Mi-a dat si o reteta gratuita dar la mai multe farmacii mi s-a zis ca deja nu mai au fonduri pana in trimestrul al III lea al acestui an
.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III
sofia_misicu spune:
Locca, ce coincidenta: si noi tot pe 10 ne luam la primarie. La ce sector va oficiati voi, daca nu sunt indiscreta?
Eu la 1.
mysweetest spune:
La multi pentru toti copiii
!
Casa de piatra pentru miresele noastre
!
Ioana ..acum am reusit sa citesc ce ai scris ...completez si cu dimensiunea 95 cm..dar mancasem ceva dimineata...se pare ca tu esti mai burtoasa
...cred ca e in functie de kg avute anterior.
Mi s-a zis ca in trimestrul III majoritatea gravidelor iau 5-6 kg in greutate.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III
cge spune:
Reusesc intr-un sfarsit sa va scriu si eu.
Victor este racit rau, n-am dormit azi -noapte ca a avut febra si dimineata ne-am dus la servicii amandoi chiauni.
M-am chinuit sa lucrez, dar pana la urma am sunat la gradi asa ca am tras repede o fuga si mi-am luat copilu' acasa.
Acuma tuseste si incearca sa doarma si eu sa imi fac treaba de la serviciu de acasa.
La Multi Ani de 1 iunie pentru toti copii si bebelushii si numai bine fetelor care se casatoresc luna asta.
PS: Casatoria nu mi s-a parut niciodata mare schimbare (stateam de ceva timp impreuna cu sotul), pe cand aparitia copilului schimbare majora.
Cristina
bonaparte spune:
mai, jadi, nu mai vorbi de funie in casa spanzuratului ![]()
nu cu multi ani in urma mi se parea ca cele de 30 de ani sunt adevarate babatii, acu' nu mai gandesc deloc asa. din contra, vad in femeia de 30 de ani o adevarata
, si nu numai...![]()