Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hehe, fetele mosului, ce tinara eram eu cind m-am maritat ( sau nu prea). Duminica aniversam 6 ani de casatorie si 31 ai mei ca nu am vrut sa ascult prietenii si sa ma casatoresc decit de ziua mea , asa primesc 2 cadouri intr-unul singur!

Mihaela ,Sofia, sa va fie intr-un ceas bun ! Si Mihaela, nu te mai plinge de nume ca asta e , il iubesti , il iei si ii mai si faci un copil asa ca...
Ce crezi ca mie mi-a placut sa ma cheme Popescu ca pe 35% din populatia Romaniei?

Cind m-am casatorit , eram in birou cu o doamna onorabila peste 50 de ani care mi-a zis asa: Casatoria este un butoi cu rahat acoperit cu miere. Daca maninci mierea din prima ramii pentru restul vietii numai cu rahat asa ca inainte de a te apuca de el, amesteca-l bine si astfel vei avea si una si alta! Buna , nu? Hehe.

Jadi
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La Multi ani la toti bebeii !
Viitoareor mirese: Casa de Piatra !..si asteptam poze.
Fetele care faceti gashka maine, pofta buna !

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sofia, sa fii fericita si sa-ti iasa nunta exact asa cum vrei tu!!!
La multi ani Jadi si pentru casatorie si pentru ziua ta! Sa fiti fericiti!
Treaba cu butoiul si rahatu o stiam si eu, hihi!!! Si ce crezi ca nume am avut si eu inainte de casatorie? Radulescu, ca pe o a doua treime din populatia Romanicii!

Mihaela 22++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sophia si Mihaela, sa aveti o nunta de vis si sa fiti fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Felicitari si CASA DE PIATRA, celor ce se marita. Unii se bucura ca au scapat de numele vechi...iar altii sunt stresati de cel nou. La mine a fost un caz mai rar intalnit. Sotul a luat numele meu... la recomandarea soacrei mele! HE HE!!!

Cat despre tumbele BB-ilor... Al meu, duminica, tocmai i-a tras un sut fratelui lui mai mare. Si astfel a fost trecuta in istoria familiei prima "batalie" intre cei doi frati... vor mai fi si altele!!
Iar spre seara stateam pe canapea cu telecomanda pe burta....si ce sa vezi, a inceput sa se bata cu ea... sau poate vroia sa schimbe programul?

Ieri am fost la medic si sunt OK si eu si BB-ul. A iesit bine si triplu-testul si ecografia morfo-fetala. Am primit acordul sa mergem peste doua saptamani la Turci cu avionul.

Dar cea mai tare faza a fost "fata" sefului meu cand i-am pus azi pe masa cererea+ adeverinta de la medic pt trecerea la program de 6 ore!!!

Mi-e foame... azi am mancat doar juma'de kg de capsuni... Ce mancam maine la intalneala? Abia astept!

pupici, burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Am uitat sa va povestesc urmarea după eco 3D de la Iosup in care-mi spunea ca la 15 saptamani placenta este imbatranita ca la 6 luni si ca in cazul cel mai fericit va fi nastere la 7 luni. Ceea ce a insemnat pentru mine o noapte si zi de nesomn si lacrimi.

Deci, alarmata mi-am contactat doctorul si inca alti doi doctori diferiti(ca deh, cu cat mai multe pareri cu atat mai bine). Prima vizita la doctorul meu: nu este nimic anormal, placenta este in formare, stai linistita - asta este ca poanta cu unul arunca o piatra in apa si 10 se chinuie sa o scoata. Mai mult,el s-ar abtine sa spuna cu certitudine ca este baietel pana la varsta gestationala de 5 luni cand de definesc organele genitate (cica pana la 5 luni organele genitale seamana toate cu cele de fetite)- aceasta informatie salutata cu bucurie de tati care inca mai spera sa fie fetita.

Ceilalti 2 doctori - eco 3 d sunt foarte bune dar doctorii care le fac trebuie sa mai citeasca si carti de ginecologie ca sa afle ca placenta este in formare pana la 18 saptamani; mi-a aratat intr-adevar ca placenta nu era gata formata, inca se mai retragea. Si ca pana la definitivare nu se poate vorbi de placenta imbatranita. Iar argumentul forte care m-a linistit a venit de la o doctora care mi-a spus: cand vorbim de placenta imbatranita vorbim de o stagnare a cresterii copilului ori de o crestere incetinita. Ori, dupa calendar bb trebuia sa aiba 14 saptamani iar dupa masuratorile 3d era de 15 saptamani. Asa ca nu se poate vorbi de o placenta imbatranita la un copil super dezvoltat; aaaa, daca la masuratori parea de 12-11 saptamani atunci mai vorbeam. Oricum toti mi-au spus ca au avut cazuri de placenta imbatranita si cu nasteri la 9 luni. Totul tine de vointa lui Dumnezeu. Si tot ei mi-au spus ca au avut cazuri cand la eco pareau copii cu probleme si la nastere constatau ca sunt perfect sanatori si invers.

Asa ca, eu nu mai pun mare pret pe ecografii super-performante si destul de costisitoare. Oricum, abia astept sa ma duc sambata viitoare la doctorul meu sa vad ce mai face bb si ce mai face placenta mea.

Mihaela 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Va multumesc mult fetelor pentru urari si sper mai mult ca orice sa fie odata pentru totdeauna castoria asta. Nu am asa mari emotii pentru ca evenimentul a fost clar eclipsat de sarcina si pentru ca eu si viitorul meu sot suntem parca casatoriti dintotdeauna. Se si supara pe mine ca sunt prozaica cand vine vorba de subiect si recunosca ca asa e, insa eu de mult il vad pe el ca fiind sotul meu, si mi se pare cel mai normal lucru din lume...

Fetele de la intalnire!!!Maine pe forum sa nu epuizam toate subiectele de discutie!

O sa incerc sa imi aduc si eu aparatul foto!

Diseara ma duc sa imi iau de la tipografie invitatiile de nunta pe care le-am facut eu cu mana mea. Nu comentez mai mult decat ca biserica desenata de mine seamana cu morminte (asa mi-a zis toata lumea). Mie insa nu imi pasa: e facuta de mine, ma caracterizeaza pe mine si pe sot si asta conteaza. Putea sa semene si cu palosul lui Stefan cel Mare ca eu tot biserica am desenat.
O sa va pun o poza cand o sa descopar cum se face asta!
Sofia si "chestia" care misca in burta

Mergi la inceput

Sarcina nu mai este ce a fost odata! Asta declara mama peste tot... inainte ramineai gravida , mergeai la doctor si in 9 luni nasteai.. daca era doctorul dragut faceai 2 rinduri de analize pe sarcina, daca nu , nici pe alea.

Acum, din clipa 2, totul e un stress:
1. Este sarcina intrauterina ? si uite asa tragi o spaima
2. Este intrauterina, uf... dar bate inima?... alta spaima
3. Colul e prea scurt... hai cu cerclajul
4. Triplul test, ha? baga si acolo o tensiune ca nu merge astfel
5. Eco-urile morfologice? Hmmmmm
6. Alte seturi de analize , trim 1, trim 2, etc
7. Oare am contractii? Dar cum or fi alea? dar daca nu le simt?

Si probabil ca lista se va continua... si am plins de 3 ori nervos si prelungit din cauza acestei sarcini dar daca as fi facut-o de fiecare data cind aveam motive inseamna ca o duceam intr-un plins .

Si tin cont ca nu sint imunizata suficient la acest subiect, daca miine mi-ar zice ca e ceva in neregula cu sarcina cred ca as muri prima...

Tehnica maica, cum se schimba ea, de ne vede toate alea in burta si nu numai, am impresia ca ne creeaza probleme psihice deosebite... mie cel putin cu siguranta!

Ma opresc ca altfel umplu tot capitolul

Jadi
21+

PS: Eu miine maninc cartofi prajiti cu brinza si porc gras si umflat ca m-am saturat de regim si healthy food... basca o portie de papanasi cu dulceata... sint sadica ca scriu de mincaruri pe site de gravide dar cred ca v-ati obisnuit cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

sofia si de pe invitatie. Sa fiti fericiti impreuna si sa aveti copii multi si sanatosi!

Ioana

Mergi la inceput

Sa nu va speriati ca nu mai scriu prea curind probleme mele psihice dar vreau sa plec acasa si nu pot din cauza ploii

Jadi
21+

Mergi la inceput