Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
Hildegard spune:
Mihaela
Ai dreptate cu stresul, nu e bine sa ne stresam in perioada asta.Stresul poate distruge multe.
Dar te rog ai grija de tine, ca nimeni altcineva nu o poate face decat tu.
De cate ori simti ca numai poti te rog ia o pauza, ca nu merita sa ne agitam acum cand suntem cu bebeii astia frumosi in burtica. Trebuie sa avem grija de noi.
O sa treaca si perioada asta la tine. Intr-adevar esti cam aglomerata dar asta e situatia, nu?
Cred ca o sa fi
de atatea griji.
Bea lichide multe si dormi suficient si o fi bine.
Vero
20
Ioana75 spune:
mihaela, distractie placuta miine
. Numai petreceri pe capul tau ...
. De-abia astept sa vad poze de la nunta
.
Ioana
nanadana spune:
Mihaela
ai dreptatae,, adevarat ca ieri toata ziua am fost cam stresata si suparata dar nu m-am gindit nici o clipa la asta
Cit despre casatoria ta eu iti doresc de pe acuma sa fiti intr_un borcan cu miere si bucuriiiiiiiiiii multe cu sanatate 
nanadana22+3
irina81 spune:
Buna ftl!
bebelushilor nostri!
Urata zi azi la Constanta,parca era mai bine cand muream de cald k stateam la aer conditionat si-mi reveneam.Am crezut k e cald afara si am plecat in maneca scurta si papucei dimineata,a trebuit sa iau un taxi la intoarcere si
capsunilor mele la care m-am gandit toata dimineata.Am o
acum k abia astept sa stea ploaia.Si nu-mi explic de ce imi plac asa de mult k inainte n-aveam nici o atractie pt ele.
Daca nu mai vorbim pana maine,va doresc distractie placuta la intalnire.
Irina
si bb 25+ fix
valen spune:
Casa de piatra, Mihaela! Si noi tot in iunie am facut nunta, acum 2 ani, pe 21. Sa ne spui cum e rochita de mireasa, eu cel putin sunt innebunita dupa tot felul de detalii legate de acest eveniment, asa ca te astept cu drag sa povestesti. Eu am fost tare fericita in ziua nuntii si-mi amintesc cu drag acele momente, asa ca-ti doresc sa fii ceam mai frumoasa mireasa!

miflore spune:
Mihaela, distractie placuta!!!
Sa faci poze sa te vedem si noi mireasa frumoasa!!!
Si lasati stresul deoparte - pe cat posibil - si eu ieri am fost un pic intoarsa pe dos si mi s-a intarit burta si nu se mai inmuia si aveam o stare naspa...cu siguranta nu e bine, asa ca doar cu zambetul pe buze uite-asa sa fim:![]()
A miscat bebelusa azi-noapte, eram deja ingrijorata, nu o simtisem o zi jumate...probabil c-a fost anesteziata de la caldura si acum s-a trezit!![]()

Mihaela 22++
Hildegard spune:
Mihaela
Casa de piatra! si tot ce e mai bun pe lumea asta iti doresc.
Ziua nunti mele a fost pe 18 sept 2004, cea mai fericita zi din viata mea.
Vero
20
irina81 spune:
Mihaela,
Casa de piatra si distractie placuta la cele 2 nunti.Si eu sunt innebunita dupa nunti,am una pe 11 iunie si abia astept sa merg!!!
Imi place mult partea cu organizarea,pentru a mea m-am pregatit cu un an inainte!!!
Irina 25 fix
sofia_misicu spune:
Mihaela, te inteleg perfect! SI eu am fost luni la primarie si am depus actele. Pentru mine a fost un moment foarte emotionant cand mi-am scris viitorul nume deoarece chiar imi displace numele meu. Cand eram mica invatatoarele mi-l poceau mereu, copiii rai imi ziceau : mishicu pishicu si nu intelegeau de ce pe mama nu o cheama la fel.
Acum o sa am un nume romanesc 100% pe seama caruia nu se pot face nici un fel de asocieri!
Eu ma marit civil pe 10 iunie si la biserica si praznic pe 2 iulie.
Rochia e la croitoreasa si am mari emotii pentru ca design-ul e al meu si nu stiu in cata masura a inteles ideile mele revolutionare despre moda. Eu vreau o rochie cu aspect vechi (vintage) stil asemanator anilor 20 (ca sa acopere burta). Asadar mi-am luat o dantele superba si o tafta care parea extrem de bej dar care s-a dovedit la lumina naturala ca fiind extrem de roz...Am trecut si peste acest soc, deoarece in biserica nu e prea multa lumina...
Nu o sa fie nunta din povesti insa o sa fie in stilul meu si al omului meu...
Nu va mai plictisesc cu detaliile care imi ocupa mie mintea de ceva vreme incoace.
Sofia
valen spune:
Casa de piatra si tie Sophia! Ce fericite trebuie sa fiti in prag de nunta.

Va invidiez nitzel.