Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hilde, e bb sigur!

Fetelor, ce e cu voi? Plouate rau? lenese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vero,

bebe nu misca asculta pe mine ... are o placere nebuna de a ne lovi ... cam asta numesc doctorii generic " a miscat copilul"!

Jadi
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tonnia,
o fi bebe....face tumbe
Hai sa-ti zic: alataieri am facu eko aici la mine la servici, este eko abdominal nu este eko ginecologic...dar se vede. Bebele meu era tare saltaret. In timpul ala am simtit 2 zvacnituri....si el in momentul ala se intorcea si dadea din picioruse.
Doctora de aici mi-a yis ca e fetita, dupa parerea ei....Ei vedem luni La nea Dr. al nostru...sa vedem ce ne yice in privinta asta.

Eu astept ploaia aici la Arad azi.Ma simt bine cand ploua.
Nu stiu ce se intampla cu fetele de nu scriu

Vero
20

Mergi la inceput

Jadi

Merci mult de sfat
Asta o fi...acum inteleg
Cred ca face aerobic in burtica
Eu sunt o amatoare si practicanta de aerobic....si sigur el va mosteni asta. Si acasa dau drumul la house si fac aerobic asa incetut, si dansez de numa...Oare ce yice bebele...mama mea s-a ticnit, dar ii place

Vero
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

si multe la copilasi!

Hildegard: E bb sigur. De acum incepe distractia. Sa nu-l superi ca te loveste la ficat!

Norocoase mai sunteti voi, bucurestencelor! Toate vedetele vin la voi, la provincie mai rar!

Distractie placuta la intalnire. Poate faceti si niste poze sa le vedem si noi sa ne ofticam .

,
Mary si bb 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mary, despre ce vedete vorbesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mary, sigur ca o sa facem poze special pentru ofticarea ta. Eu mi-am si pus aparatul in rucsac, sa nu-l uit miine. Dar al meu nu e digital, va trebui sa asteptati pina termin filmul.

Ioana

Mergi la inceput

mary

Eu mi-am facut programare pe data de 8 la Timisoara la Dr. Budau la eko, asta fac pentru o parere diferita, sa ma asigur ca totul e ok pentru un eko mai performant, cica.
Tu ai auzit de dr. asta si de eko lui.....?

Vero
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

si in Cta ploua si tuna de dimineata
dar e bine dupa ziua de ieri
a inceput sezonul de plaja

m-am lamurit cu triplutest, eco morfologica si altele
in CTA ...nu se poate nu exista cine unde cum
si oricum cica e prea tarziu pt triplu test la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Buna ziua tuturor!

Nanadana nu stiu daca ai avut ceva probleme zilele astea cu stresul sau cerva nervisori. Asa cum v-am spus, eu saptamana trecuta am fost intr-un stres teribil. Asa ca si eu am avut niste dureri ingrozitoare de burtica. Dupa ce m-am linistit au disparut si durerile. Oricum, saptamana viitoare ma duc la doctor sa-l vedem pe bb.

Eu o tin dintr-un stres in altul. Au trecut examenele, acum vin nuntile: maine cununia civila a nasei mele, duminica nunta ei, duminica viitoare nunta mea. Asa ca abia acum incepe toata nebunia: rochii (cununie civila si rochia de mireasa), pantofi, aranjamente etc. Si uite asa, de luni dimineata cred ca fac zilnic cam 10 km pe jos, de ajung acasa cu picioarele in flacari. Zau ca nu stiu ce m-as fi facut daca aveam picioarele umflate!!! Oricum, dimineata cand ma dau jos din pat simt ca si cum as calca pe ace...asa de tare ma dor talpile. Si in aceste plimbari, uneori BB se mai supara si ma doare burtica...dar nu mult.

Asa ca, draga nanadana, esential este sa nu fi stresata sau sa nu faci mare efort.

Azi am fost si mi-am depus actele pt casatorie la Primarie. A fost groaznic (pana la lacrimi, in modul cel mai serios) in momentul cand a trebuit sa completez rubrica cu noul nume. Pana la urma cred ca o sa ma adaptez realitatii.

Mihaela 20

Mergi la inceput