Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 2
nanadana spune:
Buna dimineata mamicilor si sa ne traiasca bebei ca astazi este ziua lor 
Latrishia felicitari pt fetita 
Mihaela bine ai venit 
Ieri la doftori am trecut cu bine ,de la oftalmolog am plecat cu ochilari ca au gasit ca am o miopie de 0.5
,la diabetaloaga mai mi_a dat o saptamana sa vada cum merg 
nanadana22+3
nanadana spune:
Mai fetelor de ieri seara am niste dureri ca de ciclu sub burta care ma speri de numai numai
,oare ce poate sa fie nici nu stiu ce sa fac?
Hildegard spune:
nandana,
parerea mea este ca durerile ca la ciclu sunt normale atat timp cat nu ai contractii ciudate e ok.
Dar daca te mai doare mult timp dute la medic.
Mie asa mi-a spus medicul meu, ca intepaturile, durerile ca la ciclu sunt normale dar fara contractii.
Lasa ca iti trece
Vero
20
Tonnia spune:
Nanadana, ia un No-spa! Aaa, esti in Franta, poti sa iei ceva asemanator?
Eu stiam ca durerile ca cele de ciclu sunt tot niste contractii. Mai bine mergi la dr.
Miflore, exact in a doua jumatate merg...Iar in ceea ce priveste inghetata, pot sa ma gandesc de acum la voi, sunt la cura de dulciuri, n-am vazut asa ceva...Am incercat sa le inlocuiesc cu fructe. Rezultatul? Kg intregi de fructe+dulciuri!
Chiar ce vreme! Zici ca suntem intr-un film SF, anul 3010...
Ioana75 spune:
Neata
!
La multi ani tuturor copiilor!
mysweetest, uite masuratorile mele de azi, la 26s+2z: + 10 kg si 100 cm in "talie"
. Iar cu ce-o sa maninc miine la "La mama", sigur mai sar un kg
.
Tonnia, eu trag de fiare la sala. Mie imi place, simt cum lucreaza muschii. In nici un caz nu cred ca dau banii aiurea (bine, eu sint mare fan sport indiferent de situatie).
Azi ma duc la aeroport sa ma vad cu fosta mea colega de grupa, cu care faceam proiectele in facultate
. Sta in State acuma, si vine in Romanica cu ambii copii.
Ioana
sofia_misicu spune:
Buna dimineata si la multi ani mogaldetelor din burta si posesoarelor de burti.
Ati bodoganit vremea asta cam tare si acum s-a suparat si uite ce a iesit. Este ingrozitor de depresiv.
Aseara am fost la concertul Faithless unde a fost nebunie. A trebuit sa plec la un moment dat pentru ca vibratiile basilor imi creau tot felul de ganduri ingrozitoare si am zis ca decat sa risc sa innebunenesc, mai bine plec. De bine ce am plecat a inceput ploaia...
Azi m-am inbracat intr-o rochie de gravida pentru prima oara si abia astept sa vad mutrele colegilor...Arat atat de carachioasa, parca am ascuns un sac de cartofi in rochie....
Sper ca maine sa nu ploua, sa stam linistite pe terasa de la Mama...
O zi frumoasa
Sofia
jadi spune:
Buna fetelor!
V-am lasat in ceata cu explozia dar pina acum nu am auzit nimic care sa confirme desi daca e sa fie de la ucrainieni, astia ne fac atenti la 5 zile dupa adica cind sintem radiati deja.
Prietenul meu a spus ca stie de la Chisinau... mai multe nu stiu dar nu va faceti griji , daca e sa murim , murim cu totii, hehe. Sint sadica si rea ca de obicei.
Mi-am gasit papuci foarte frumosi , numarul 40 plus cu baretele pe care le poti largi numai ca sint culoarea portocalie dar zau daca imi pasa , o sa ii port si la roz ca altii nu am... asta cind va veni vremea buna iar ca vad ca acum ca mi-am rezolvat problema da cu tunete pe afara,
Va pup
Jadi
21+
kid2003 spune:
Buna! Am fost si eu aseara la concert si m-am simtit super, chiar mi-a placut cu toate ca nu ma omoram eu cu muzica de la Faithless. Cred ca si bebelusei i-a placut ca a mai topait vreo 2 ore dupa, nu ma lasa sa adorm.
Azi e groaznic afara, mi-e mila de bietii copii ca au tot felul de actiuni prin parcuri, desene pe asfalt...nasol.
Mi-am descoperit si eu o pasiune (am invatat de la niste prieteni). Curat capsunile, le pun cu zahar, le las un pic sa se topeasca zaharul (de preferinta la frigider sa se raceasca) apoi pun smantana dulce (din aia de la Danone- dar dulce nu acra), amestec un pic, smantana se ingroasa (dar nu devine chiar frisca) si...mananc de ma sparg. Chiar mi-am luat ingredientele la serviciu si am sa imi fac, stiu ca nu raman cu mare lucru ca i-am molipsit pe toti colegii dar...merge.
nanadana spune:
Mersi fetelor ,am sunat la spital si mi_au spus sa iau spasfon si in pat fara efort si daca durerile continua sa vin maine in urgenta 
nanadana22+3
Hildegard spune:
Fetelor,
Voi simtiti sau ati simtit asa zvacnituri scurte in burtica, nedureroase?
Loveste bebele in peretii placentei sau ce e?
Sau asa simti cand misca?
nu stiu....
si azi dimineata pe la 5 m-a trezit cu vreo doua din astea....simt asta de sapt trecuta miercuri. Dar sambata seara au fost asa mai puternice, 4 una dupa alta de efectiv am tresarit.
Repet, nu ma doare nimic.
Cum e?
Vero
20