Cine a m-ai trecut prin asa ceva ?
Raspunsuri - Pagina 2
suzycatBB spune:
Sherezada te-ai dilatat brusc nu iti mai putea face cerclaj sau sa-ti administreze spasmolitice in caz ca ai avut contractii? Ma scuzi ca probabil te fac sa-ti reamintesti ceva extrem de neplacut dar cred ca atat mie cat si altor fete le este util sa invete din alte cazuri si sa stie ce sa faca ca sa previna o pieredere a sarcinii? Eu pe prima as fi putut poate(nu stiu sigur dar tot imi fac procese de constiinta) sa nu o pierd daca nu ma incredeam in doctorul meu de atunci, care nu stiu din ce motiv desi i-am spus la telefon ca am dureri ca la ciclu si o scurgere transparenta mi-a spus sa stau cuminte in pat sa i-au No-spa si comprimate vaginale si eu l-am ascultat si am mai stat cateva ore bune timp in care contractiile(nu stiam ca asta era era prima sarcina) s-au accentuat si m-am hotarat sa ma duc la spital unde si eu mi-am dat seama ca daca ma duceam de la primele simptome spasmoliticele si-ar fi facut efect dar cand am ajuns eu deja se declansase prea tare nasterea si medicamentele nu au mai avut efect. Cand ma gandesc ca acest doctor care m-a tratat cu atata indiferenta , sa spui unei gravide care are contractii sa stea in casa in loc sa o chemi la spital si el acum are un subiect special pe forum de cat de grozav este si totusi nu sunt singura care am o parere rea despre el.
Imi cer scuze poate sunt rautacioasa, de fapt asa a vrut Dumnezeu sa fie.
lucia_cs spune:
Suzana
Nu incerca sa-ti faci procese de constiinta, trebuie sa realizezi ca a fost o intamplare neplacuta si tu nu ai nici un rol negativ in nici una dintre sarcini. Tu nu ai nici o vina! Daca te acuzi nu faci decat sa-ti inrautatesti situatia.
Fruntea sus si cu Dumnezeu inainte!
_
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny 
lucia_cs spune:
quote:
Originally posted by adriana_i_
Lucia imi pare tare rau de ce s-a intamplat... Am ramas fara cuvinte... Noi am fost colege la Mamici de Septembrie-Octombrie 2005...
Fruntea sus,
Adriana.
Da, imi amintesc perfect de acel grup fericit, de acele momente fericite...
Imi pare rau Adriana pentru pierderea ta. Sper din tot sufletul sa ne intalnim la un alt grup de viitoare mamici.

_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny
lucia_cs spune:
Fetelor, dupa cat timp vi s-a recomandat sa incercati din nou?
Stiu ca parerile sunt impartite, dar as fi curioasa voua cat vi s-a zis, pentru ca eu nu mai am rabdare sa incerc din nou. ![]()
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny 
ariadna33 spune:
Sheherezada, astazi am revazut lista de la aspirante si ti-am vazut numele... la gravidute... nu stiu de ce m-am gandit la tine in mod special, poate pt. ca ai disparut atata amar de vreme, m-am gandit ca ai o sarcina dificila, de aceea nu mai scrii pe forum... dar nici nu m-am asteptat la asa o nenorocire... Vreau sa-ti spun ca imi pare rau de ce ti s-a intamplat, m-a impresionat mult... asa un ghinion 

. Tot ce-ti doresc este sa ai putere sa mergi mai departe, sa reusesti sa depasesti aceasta situatie care ti-a lasat golul asta in suflet 
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
ariadna33 spune:
Suzy, spune-ne si noua cine este inconstientul de medic care ti-a zis sa stai in pat cand tu aveai contractii? Nu e posibil asa ceva!![]()
"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"
Denisam spune:
Dragelor, eu va inteleg perfect si sunt alaturi de voi, dar fruntea sus si rugati-va, o sa vedeti ca Dumnezeu va va ajuta din nou sa ramaneti

Lucia, mie mi s-a recomandat imediat, duap parerea tipei care m-a chiuretat al 12 sapt, dar eu stiam ca e bine sa lasi 3 luni ( am citit mult dupa ca sa gasesc o cauza, in afar de o gripa rebela, care clar a influentat pierderea, prea multe nu am aflat) sa treaca sa se vindece bine tot ce e inauntru. La noi a venit simburica in luna a 4-a, cand testele de ovulatie erau negative si ma pregateam de monitorizari, asa ca Minuni exista si de aia spun cu potimist si rugaciuni se poate. Tu faci cum simti, eu pot sa spun ca am incercat din prima luna cand ma durea si deci clar nu se vindecase locul cum trebuie.
Multa bafta, va tin pumnii si sa auzim de cat mai multe
luna asta
Denisa
5+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!
lucia_cs spune:
Fetelor
E atat de dureros sa vezi ca atatea persoane trec prin asa ceva..., imi pare atat de rau pentru pierderile voastre, eu ma rog sa trecem cu toate momentul si sa ne intalnim la gravidute din nou.
Denisam
Felicitari pentru sarcina! 
Ma rog sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Noi o sa asteptam cel putin 3 luni, dar ma sperie ideea de a astepta 6 luni cum se recomanda de obicei, de asemenea nu as mai dori sa risc sa trec prin aceeasi experienta o data.
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny 
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by lucia_cs
Fetelor, dupa cat timp vi s-a recomandat sa incercati din nou?
Stiu ca parerile sunt impartite, dar as fi curioasa voua cat vi s-a zis, pentru ca eu nu mai am rabdare sa incerc din nou.
Asa sunt si eu, simt ca imi vine sa sar pe pereti asteptand unda verde...
Mie la clinica mi-au spus sa astept doua cicluri menstruale. Pe mama o neonatologa a speriat-o ca un an!!! (sa astepte ea atata...). Am inteles ca cauza ar fi in principal sa dai timp endometrului sa se refaca, si eu banui ca la mine si sa se curetze organismul de hormonii pe care i-am primit pt declansarea nasterii...
Acuma, in a 7-a, a 8 si a 9a zi de la intrerupere am avut niste dureri cam mari, de nu prea puteam sta in fund. In a 8-a am foist la doctoritza mea, s-a uitat pe acolo, a zis ca totul e absolut Ok, uterul s-a retras, nici o cauza de acolo pt durere. Sangerearea de dupa intrerupere se terminase. Mi-a luat sange si a trimis proba urgent la laborator sa vedem de infectie, nimic. M-a trimis la medicul de familie, asta m-a pipait in fel si chip si nu a identificat nici ea o cauza. Cum durerile erau in scadere, ginecoloaga a zis sa asteptam sa vedem cum evolueaza si de urgentza la spital la cea mai mica agravare. Ei bine, in a 10a zi am avut o sangerare destul de puternic, si diferita de cea de pana acum, de dupa intrerupere (intrerupere la care mi s-a facut si chiuretaj, cu chiureta insa cu marginile boante, in ideea de a nu rani). A mai fost si in ziua 11 putin de tot, si tot asa vagi urme maronii inca 3 zile. Deci practic dupa 14 zile de la intrerupere a incetat orice sangerare. Iar ciclul normal asa cum il stiam eu a venit la fix 28 zile dupa intrerupere.
Acuma, (si maine urmeaza sa o intreb pe doctoritza) se considera ciclu ce am avut in ziua 10-11 pana in 14?? Daca da, e perfect, inseamna ca am avut doua deja
Na ca m-am intins cam mult. Oricum, maine sper sa primesc unda verde oficial.
Multa putere fetelor si liniste in suflete, si ganditi-va numai inainte. O sa avem si noi bebeii nostri... Eu ma gandesc asa ca fetitza mea care e acum ingeras vegheaza asupra mea si o sa ma ajute...
Adriana.
lucia_cs spune:
Eu merg pe 23 Iunie pentru controlul de dupa nastere, am sa intreb si eu mai multe. Noi am incercat exact un an pana am ramas insarcinata si ma sperie gandul ca e posibil sa mai dureze atat de mult. De data asta o sa o facem si noi "ca la carte" cu teste de ovulatie, etc.
Eu as tinde sa respect macar perioada minima recomandata de doctor pentru ca-mi este frica sa nu mai trec inca o data prin aceeasi experienta.
In primele zile am crezut ca daca infiem un copil sau raman insarcinata imediat, ne va trece durerea mai repede si bebe nou va putea inlocui copilul pierdut, dar pe zi ce trece realizez tot mai mult ca nu vreau si nici nu pot sa o inlocuiesc pe Isabella mea cu nimeni, nici chiar cu propriul copil. Pentru noi ea va ramane mereu primul nostru copil.
Atat de mult doare... ![]()
_
Lucia sotia lui Csaba
Poze Bunny