Cine a m-ai trecut prin asa ceva ?
Raspunsuri - Pagina 3
Oana_B spune:
quote:
Autor: bustescu_a
Subiect: sarcina oprita in evolutie !
Trimis la: 02/06/2005 11:56:05
ma numesc anca si in luna martie am pierdut o sarcina la 18 saptamani pentru ca s-a oprit in mod inexplicabil in evolutie. de atunci ne-am facut tot felul de analize - inclusiv genetice, mie mi-a iesit o duplicatie a cromosomului A1, dar nici macar asta nu este o posibila explicatie pentru sarcina oprita in evolutie la asa multe saptamani. a mai trecut cineva prin ceva similar ?
quote:
Autor: Jonica
Raspuns la: 02/06/2005 13:40:07
eu am pierdut in februarie o sarcina la 15 saptamani.
La anlize nu ne-au gasit nici o problema, la nici unul dintre noi.
Cauza? Nu o stim, insa noi suntem deja la a doua pierdere de sarcina.
Ioana
quote:
Autor: martha78
Raspuns la: 02/06/2005 16:35:47
Am pierdut si eu 2 sarcini oprite in evolutie, am facut mai multe analize, insa pana acum nu am nici o explicatie, nu stiu nimic concret despre ce ar fi putut duce la oprirea acestor sarcini...
Tare imi este teama sa nu mi se intample si a 3-a oara
If hope were not, heart would break.
Oana_B
adriana_i_ spune:
quote:
Originally posted by lucia_cs
In primele zile am crezut ca daca infiem un copil sau raman insarcinata imediat, ne va trece durerea mai repede si bebe nou va putea inlocui copilul pierdut, dar pe zi ce trece realizez tot mai mult ca nu vreau si nici nu pot sa o inlocuiesc pe Isabella mea cu nimeni, nici chiar cu propriul copil. Pentru noi ea va ramane mereu primul nostru copil.
e bine ca acum gandesti asa... asa si trebuie...
Noi inainte de intrerupere am stat de vorba mult cu un genetician (asa e procedura aici). Am discutat multe aspecte, inclusiv impactul psihologic si ce va urma dupa... Si ne-a spus ca urmatorul bebe sa nu il vedem ca o inlocuire a ceea ce am pierdut. Pentru ca nu e fair pentru bebe. El (ea) e o fiinta unica, si trebuie sa il dorim si sa il avem pe el, si nu ca sa inlocuiasca o pierdere. Si a spus ca doar atunci sa incercam sa avem din nou un bebe, cand suntem siguri ca vrem un bebe, si nu un inlocuitor al celui pierdut...
Si pot sa spun cu mana pe suflet ca inca din primele clipe de dupa, asa am simtit... Fetitza mea a urcat in cer, si ea ramane pentru totdeauna primul nostru copil, si nimeni si nimic nu o va inlocui... Vom mai avea copii, cu noi aici pe pamant, si trebuie sa cred in asta, am nevoie sa cred in asta... Si ei vor fi minunile noastre....
quote:
Originally posted by lucia_cs
Atat de mult doare...
Stiu ca doare tare Lucia... dar va trece incet si durerea...
suzycatBB spune:
Fetelor va multumesc mult pentru raspusuri. Mie doctorul mi+a spus dupa avort de o pauza de 1 luna pana se ne apucam iar de treaba dar restul colegelor de salon care au trecut prin asa ceva si alti doctori pe la care am mai fost toti au spus de 6 luni dar nici nu m-am gandit sa astept atat si am incercat imediat dupa prima luna de pauza. Au trecut 6 luni de cand incercam si nu s-a intamplat nimic si am decis sa o luam mai incet pentru ca am devenit niste roboti , nimic nu mai are nici un farmec eu ii spun sotului vezi ca este ziua cutare se intelege ca trebuie sa.... dar placere nu mai exista deja a devenit un sport de care am obosit amandoi .Nu stiu vi s-a intamplat si voua sa simtiti asa ? Nu mai este ca inainte parca ar fi o obligatie nu o placere .........
Fetelor ce inseamna monitorizare foliculara? cum se face? care sunt etapele?
Voi in ce zile ati facut teste de ovulatie sau mai bine zis cate zile la rand?
Legat de doctor nu mai vreau sa-i pronunt numele doar ca lucreaza la CFR 2 si este arab. Sunt multe fete care sunt la el si nu vreau sa le descurajez poate cu mine doctorul a avut o scapare care pe mine m-a costata scump,totusi CONCLUZIA pe care o trag si care este un sfat foarte bun pentru toate fetele(MAI ALES CELE GRAVIDE) LA CEL MAI MIC SIMPTOM CARE VA SPUNE CA CEVA NU ESTE IN REGULA (pentru ca intuitia iti spune ca ceva nu merge si eu nu am ascultat-o) MERGETI LA DOCTOR , LA SPITAL NU STATI IN CASA PENTRU CA LUCRURILE SE POT AGRAVA , NU NEGLIJATI LUCRUL ASTA ESTE PREA IMPORTANT. Eu am facut prostia sa stau im casa si la pat desi am plans toata ziua parca stiam ca ceva nu este OK dar daca a spus doctorul, el stie, nu........?
lucia_cs spune:
Suzana
Noi inca nu am inceput sa lucram la bebe, dar am auzit mai multe cazuri in care cuplurile au inceput chiar sa aiba probleme pentru ca nu se "intalneau" decat in zilele fertile si se mai certau pt ca unul sau altul nu tinea cont de acele zile si uita sa se uite pe calendar.
Am observat ca noi femeile tindem sa fim cele care intra in paranoia si de foarte multe ori barbatii se considera niste victime din motiv ca putem incepe sa-i simtim utili doar in zilele fertile.
Aici cred ca trebuie sa avem grija pentru ca multe cupluri s-au racit din aceste motive si e bine sa se incerce a se face o balanta in care ambii sa se simta utili si iubiti in continuare.
Noi am incercat un an inainte sa apara Isabella, si ma sperie gandul ca ar mai putea trece un an, noi speram sa incepem sa o facem ca la carte o sa vina mai repede bebe.
Mult succes in continuare!
_
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny 
roxroxrox spune:
E adevarat ca din dorinta noastra de a avea cat mai repede un copil ne-am transformat in niste roboti care-si planifica totul cu minutiozitate, riscand astfel sa stricam armonia casniciei, sa ne pierdem tandretea.....
asi spune:
Am ramas fara cuvinte!
Nu stiu ce sa spun pentru ca nu am ramas gravida niciodata,desi incercam de 7 ani.Va doresc ca Dumezeu sa va aline suferinta si sa va dea taria sa mergeti inainte.
http://community.webshots.com/user/ubi19
cge spune:
Lucia si Adriana, ne pare f. rau pentru voi si fetitele voastre.
Noi am fost colege la 'Mamici de sept-oct'.
Sunt convinsa ca Dumnezeu o sa va dea putere ca sa luptati pentru a va strange puiutii in brate.
Numai bine si Dumnezeu sa ne ajute sa fie totul bine,
Cristina, mamica lui Victor si a bebelushei